SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV

Contactgegevens SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV

Regio (region): Zaventem, België

Adres (address): Imperiastraat 16,1930, België

Telefoon (phone): 02 714 07 65; 02 725 66 00 02 714 07 65; 02 725 66 00

Fax (fax): 02 725 24 66 02 725 24 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV
Products information SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE06317932128
Ondernemingsnummer: 4615875244
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV
Addition kinds of activities for SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV

5032. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
458101. Hangars en andere vliegtuigopslagfaciliteiten | Hangars and other aircraft storage facilities
516912. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds
23260102. Overalls en overalls | Overalls and coveralls
32290000. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
50720103. klinknagels | Rivets
51310106. Drapery materiaal, geweven | Drapery material, woven
59410100. Visserijapparatuur | Fishing equipment
73890307. Mannequin decoratie service | Mannequin decorating service
75190000. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental

Werken bij SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, regio Ternat, zijn we op zoek naar een lasser: Je zal instaan voor metaalbewerking aan allerhande machines voor de bouw en de insustrie. Je zal instaan voor laswerken (baguette en halfautomaat) aan machines.

  • werfleider installatie laadstations elektrische wagens (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Frans bedrijf zoeken we met onmiddellijke indiensttreding een werfleider voor de installatie van laadstations. Je gaat langs bij een 50-tal garages (van 2 merken in het hogere segment) in de Benelux, je detecteert de behoeften van de klant. Je werkt het project per klant uit en je legt dit voor aan de klant. Van zodra het project van start gaat sta je in voor de coördinatie van de installatie van de laadstations. Hierbij communiceer je dagelijks met de klant en stuur je je techniekers aan. Je helpt mee waar nodig en je leidt het project in goede banen. Na de installaties ga je langs bij de klant om op te volgen of alles vlot verloopt.

  • Lab Technician (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. Takenpakket: Je werkt pro-actief mee aan de uitdaging om nieuwe analysetechnieken in het labo te integreren Je zorgt voor een continue verbetering van analysemethodes via dialoog tussen collegas en leveranciers Je controleert via analyse specifieke grondstoffen en hulpstoffen, aangemaakte halffabrikaten en afgewerkte eindproducten, blokkeert indien noodzakelijk afwijkende producten en communiceert verdere acties Je geeft goederen die voldoen aan de kwaliteitsspecificaties vrij voor verkoop Je voert specifieke analyses en onderzoeken uit op vraag van de rechtstreekse chef ter assistentie van het oplossen van kwaliteitsproblemen, neemt actief deel in verbetertrajecten Je voert klachtenanalyses uit Je voert kwaliteitscontroles uit op concurrentiestalen en op de gedragingen van de eigen producten in de tijd Je analyseert de opgehaalde stalen van de voorfabriek en rapporteert deze aan de verantwoordelijke

  • Verhuizer (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

  • Maritiem Inside Sales Coordinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor Supply Chain Solutions, zowel in zeevracht, luchtvracht als multimodale door-to-door oplossingen binnen West Europa. • Je antwoordt snel en correct op prijsaanvragen van zowel nieuwe als bestaande klanten. • Je onderhoudt en ontwikkelt actief de bestaande portfolio van klanten. • Je werkt aan RFQ’s en Tenders van bestaande en nieuwe klanten, in nauwe samenwerking met je collega’s van aankoop en forwarding. • Je bent sterk in relaties opbouwen. • Je bent een doorgedreven gebruiker en gelover van Salesforce en duidelijke sales-processen. Verkopen is de kern, maar zonder een gedegen opvolging via de juiste tools – in ons geval Salesforce – werkt het niet. • Je contacteert en bezoekt geregeld bestaande klanten om de vinger aan de pols te houden.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Poetshulp regio Zwijndrecht - Melsele (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Zwijndrecht/Melsele is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Back-end developer (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Intersentia

    Type: Vaste Job

    Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

  • Technieker Elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is actief in milieu- en energietechnologie. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot hun specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen hun organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Momenteel zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit, om het team te vervolledigen. Je voert elektrische werken uit op milieu-installaties in opbouw op de werf. Soms doe je ook voorbereidende taken in het atelier. Je leest en interpreteert elektrische schema’s. Je sluit diverse elektrische toestellen aan zoals pompen, mixers en elektrische borden. Ook het elektrisch aansluiten van instrumentatie zoals druk, debiet en temperatuur komt aan bod. Je plaatst kabelgoten/kabelladders, vermogenkabels en signaalkabels. Je werkt in een klein team met twee andere collega’s.

  • ruitenwasser (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

    Type: Vaste Job

    ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Flexi-zaalmedewerker (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: VENNEPARK

    Type: Flexijob

    Je werkt in de bediening als barman of ober.

Zoek naar antwoorden van SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV. SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV. Leave a respond for SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV. SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV
Location of SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV: Bartier | P.M. UNITED BRANDS NV | H & V Rental | DJ Prinz | clancan

Other related companies as SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV: Bartier | P.M. UNITED BRANDS NV | H & V Rental | DJ Prinz | clancan

SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Zaventem, België. De volledige naam van het bedrijf is SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06317932128. Het bedrijf SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Imperiastraat 16,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 900,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV is a company, that was registered 1988 in Zaventem region, Belgium. Full name of company is SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE06317932128. The company SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV is located at the address: Imperiastraat 16,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 900,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV were not found.
The main activity of SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV, open positions, location of SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV, Zaventem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV, Zaventem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAATCHI & SAATCHI BELGIUM NV, employees, financial statistics.