OOSTENDE EXPERIENCE

Particuliere bedrijvenBosbouw • OOSTENDE EXPERIENCE
Private companiesForestry • OOSTENDE EXPERIENCE

Contactgegevens OOSTENDE EXPERIENCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OOSTENDE EXPERIENCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

OOSTENDE EXPERIENCE

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Van Iseghemlaan 28,8400, België

Telefoon (phone): 059 50 71 34 059 50 71 34

Fax (fax): 059 43 06 05 059 43 06 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OOSTENDE EXPERIENCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OOSTENDE EXPERIENCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OOSTENDE EXPERIENCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OOSTENDE EXPERIENCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OOSTENDE EXPERIENCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OOSTENDE EXPERIENCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OOSTENDE EXPERIENCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OOSTENDE EXPERIENCE
Products information OOSTENDE EXPERIENCE

BTW identificatienummer (tax): BE09496002197
Ondernemingsnummer: 7296264648
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 583,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in OOSTENDE EXPERIENCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OOSTENDE EXPERIENCE
(Get full report from official database of BE for OOSTENDE EXPERIENCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor OOSTENDE EXPERIENCE
Addition kinds of activities for OOSTENDE EXPERIENCE

175101. Kabinet en afwerking van timmerwerk | Cabinet and finish carpentry
356904. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
20450204. Pizzadeegjes, bereid: van gekochte bloem | Pizza doughs, prepared: from purchased flour
22980203. Cordage: abaca, sisal, henequen, hennep, jute of andere vezels | Cordage: abaca, sisal, henequen, hemp, jute, or other fiber
29110206. oplosmiddelen | Solvents
30690702. Weerstrip, sponsrubber | Weather strip, sponge rubber
32910703. Wrijven stenen, kunstmatig | Rubbing stones, artificial
35310501. Backfillers, zelfrijdend | Backfillers, self-propelled
72190201. Handschoenmakerij voor particulieren | Glove mending for individuals
72991201. Barter service | Bartering service

Werken bij OOSTENDE EXPERIENCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OOSTENDE EXPERIENCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OOSTENDE EXPERIENCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OOSTENDE EXPERIENCE. Looking for open vacancies in other companies

  • schrijnwerker binnendienst (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interpreteer je een bouwkundig plan. Maak je opmetingen en werktekeningen. Monteer en regel je beslag (sluitsystemen van meubels) af. Smet je hout uit > zagen van onderdelen uit ruwe planken. Vervaardig je machinaal onderdelen van houten nschrijnwerk. Doe je aan vakrekenen. Vervaardig en monteer je aluminiumschrijnwerk. Renoveer je schrijnwerk. Bepaal je materiaalhoeveelheden. Bedien je een machine met numerieke besturing (CNC) of conventioneel

  • Ervaren Mechanieker/carrossier - Exclusieve autogarage (Regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een exclusieve autogarage in de regio van Gent zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker/carrossier. De vacature staat open door groei van het bedrijf. Je wordt tewerkgesteld in een team van 3 carrossiers. Uw takenpakket: Je staat in voor de herstellingen of vervangingen van beschadigde stukken. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage, montage, plaatwerk, spuiten,... Om deze werken uit te voeren werk je in het atelier.

  • Operator voor instellen machine (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Spreekt een job als operator jou aan en is regio Kortemark voor jou haalbaar? Lees dan zeker verder want we hebben een job op lange termijn die we graag aan jou voorstellen. Als je aan de slag gaat bij deze firma krijg je eerst een interne opleiding. Je leert bij over hun productie, het productieproces, de verschillende lijnen, diverse instellingen, ... Vervolgens is het jouw job om een productielijn draaiende te houden. Hierbij komen volgende zaken kijken: - opvolgen van productieproces - instellen en bedienen van de machines - controleren en opvolgen van parameters - staalnamen en kwaliteitscontroles - algemene netheid binnen bedrijf (machine reinigen, vegen, etc.) Kortom, een gevarieerde job!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herselt en omgeving

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • Meer dan een AUTOTECHNICUS (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VAN KASTEREN

    Type: Vaste Job

    Als 'Personal Service Technician' ben je verantwoordelijk voor de service van de Volvo van jouw klant. Samen met een collega (want je werkt in duo teams) zorg je niet alleen voor service, herstellingen en diagnoses maar je leert ook om het volledige traject te beheersen. Je plant zelf afspraken in, communiceert met je klant, zorgt voor facturatie en afhandeling van complicaties. Natuurlijk wordt je daarin ondersteund door een support team.

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

  • Field technieker (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: LIMOTEC

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en nazicht van brand- en gasmeldcentrales in Belgie

  • Psycholoog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum BalanSS is op zoek naar een collega om uit te bereiden. Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen plek kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij! Wil je graag je meer stabiliteit in je eigen klantenbestand? In ons multidisciplinair centrum zijn we op zoek naar een toffe collega psycholoog Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig te kunnen werken, te kunnen plannen. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken! Tot binnenkort!

  • Homeopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • iStorm - Projectleiders (Directieniveau) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projectleider (min 10 jaar ervaring, NL/FR) gezocht voor een lange termijn opdracht voor een KMO, regio Izegem.     Functies   1) Nieuwe strategisch plan uitwerken Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen    2) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   3) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   Freelance contract.

Zoek naar antwoorden van OOSTENDE EXPERIENCE in sociale netwerken
Look for responds of OOSTENDE EXPERIENCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor OOSTENDE EXPERIENCE. Laat een reactie achter voor OOSTENDE EXPERIENCE. OOSTENDE EXPERIENCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OOSTENDE EXPERIENCE. Leave a respond for OOSTENDE EXPERIENCE. OOSTENDE EXPERIENCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OOSTENDE EXPERIENCE op de google maps. Adres en contacten OOSTENDE EXPERIENCE
Location of OOSTENDE EXPERIENCE on the google maps. Address and contacts of OOSTENDE EXPERIENCE

Andere gerelateerde bedrijven als come OOSTENDE EXPERIENCE OOSTENDE EXPERIENCE: Vannieuwenhuyze C BVBA | Freesia BVBA | Ellen Verbeek | G.S. Promotion | NACOSPAN

Other related companies as OOSTENDE EXPERIENCE: Vannieuwenhuyze C BVBA | Freesia BVBA | Ellen Verbeek | G.S. Promotion | NACOSPAN

OOSTENDE EXPERIENCE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is OOSTENDE EXPERIENCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09496002197. Het bedrijf OOSTENDE EXPERIENCE bevindt zich op het adres: Van Iseghemlaan 28,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 583,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in OOSTENDE EXPERIENCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OOSTENDE EXPERIENCE is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OOSTENDE EXPERIENCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OOSTENDE EXPERIENCE, openstaande posities, locatie van OOSTENDE EXPERIENCE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OOSTENDE EXPERIENCE is a company, that was registered 1995 in Oostende region, Belgium. Full name of company is OOSTENDE EXPERIENCE, company assigned to the tax number BE09496002197. The company OOSTENDE EXPERIENCE is located at the address: Van Iseghemlaan 28,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 583,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in OOSTENDE EXPERIENCE were not found.
The main activity of OOSTENDE EXPERIENCE is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of OOSTENDE EXPERIENCE is not available. You also can look at reviews of OOSTENDE EXPERIENCE, open positions, location of OOSTENDE EXPERIENCE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OOSTENDE EXPERIENCE, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OOSTENDE EXPERIENCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OOSTENDE EXPERIENCE, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OOSTENDE EXPERIENCE, employees, financial statistics.