Little Grayhound

Particuliere bedrijvencommunicatie • Little Grayhound
Private companiesCommunications • Little Grayhound

Contactgegevens Little Grayhound: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Little Grayhound: address, phone, fax, email, website, opening hours

Little Grayhound

Regio (region): Gent (Drongen), België

Adres (address): Gavergrachtstraat 135,9031, België

Telefoon (phone): 09 216 79 70 09 216 79 70

Fax (fax): 09 226 47 79 09 226 47 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Little Grayhound: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Little Grayhound"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Little Grayhound"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Little Grayhound, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Little Grayhound. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Little Grayhound, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Little Grayhound. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Little Grayhound
Products information Little Grayhound

BTW identificatienummer (tax): BE06199554443
Ondernemingsnummer: 8058166503
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 214,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Little Grayhound zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Little Grayhound
(Get full report from official database of BE for Little Grayhound)

Aanvulling soorten activiteiten voor Little Grayhound
Addition kinds of activities for Little Grayhound

594107. Team sportuitrusting | Team sports equipment
20920203. Vissencakes, bevroren | Fishcakes, frozen
32950206. Filteren klei, behandeld | Filtering clays, treated
50720403. Kopspijkers | Tacks
51129900. Kantoorbenodigdheden, kantoorbenodigdheden, nec | Stationery and office supplies, nec
59999903. Autograph leveringen | Autograph supplies
86510000. Politieke organisaties | Political organizations

Werken bij Little Grayhound: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Little Grayhound: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Little Grayhound. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Little Grayhound. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING WOONZORGCENTRUM (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project als projectstaffing verpleegkundige krijg je de verantwoordelijkheid om een kwaliteitsvolle verpleging te verschaffen aan de bewoners. Respect en liefdevolle verzorging van de bewoners staan tijdens dit project centraal.   Je kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil graag bijdragen tot hun gelukkig en waardevol verblijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (klaarzetten van de medicatie, inspuitingen, bloedafnames en wondzorg) en het informeren van de bewoners en hun familie. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de ontvangst en opslag van goederen in de opslagplaats. Verder zorg je ervoor dat de goederen klaar staan voor distributie alsook voor de orde/netheid en algemeen onderhoud van het magazijn.

  • Magazijnier (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij te Mariakerke zijn wij op zoek naar een medewerker voor het magazijn. Jouw taken zijn: - Het receptioneren van karton (controle op schade, kwantiteit enz., en het administratief verwerken) - Het voorbereiden van paletten voor de drukpersen (of in uitzonderlijke gevallen voor de stansafdeling) - Het bedienen van de snijmachine en de stapelkeerder - Het besturen van een vorkheftruck

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Technisch tekenaar (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Sint-Job-in't-Goor zijn wij dringend op zoek naar een technisch tekenaar (M/V): - U staat in voor het uittekenen van visualisaties van open haarden - U zal tekeningen met standaardmaten omzetten naar tekeningen op maat voor de klant - Na goedkeuring maakt u de productietekeningen op (millimeterwerk!) - Na verloop van tijd zal u ook de catalogus mogen opstellen

  • chauffeur C (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het inzamelen van afval als bestuurder van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NETWERK

    Type: Vaste Job

    Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

  • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Little Grayhound in sociale netwerken
Look for responds of Little Grayhound in social networks

Lees alle opmerkingen voor Little Grayhound. Laat een reactie achter voor Little Grayhound. Little Grayhound bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Little Grayhound. Leave a respond for Little Grayhound. Little Grayhound on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Little Grayhound op de google maps. Adres en contacten Little Grayhound
Location of Little Grayhound on the google maps. Address and contacts of Little Grayhound

Andere gerelateerde bedrijven als come Little Grayhound Little Grayhound: CORMAN-HALLEUX sprl SPRL | Lefere Jan Vincent | MANUFACTURE LEON DELTENRE SA | Arend Advertising BVBA | Boflex NV

Other related companies as Little Grayhound: CORMAN-HALLEUX sprl SPRL | Lefere Jan Vincent | MANUFACTURE LEON DELTENRE SA | Arend Advertising BVBA | Boflex NV

Little Grayhound is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Gent (Drongen), België. De volledige naam van het bedrijf is Little Grayhound, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06199554443. Het bedrijf Little Grayhound bevindt zich op het adres: Gavergrachtstraat 135,9031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 214,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Little Grayhound zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Little Grayhound is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Little Grayhound is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Little Grayhound, openstaande posities, locatie van Little Grayhound op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Little Grayhound is a company, that was registered 2009 in Gent (Drongen) region, Belgium. Full name of company is Little Grayhound, company assigned to the tax number BE06199554443. The company Little Grayhound is located at the address: Gavergrachtstraat 135,9031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 214,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Little Grayhound were not found.
The main activity of Little Grayhound is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Little Grayhound is not available. You also can look at reviews of Little Grayhound, open positions, location of Little Grayhound on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Little Grayhound, Gent (Drongen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Little Grayhound, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Little Grayhound, Gent (Drongen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Little Grayhound, employees, financial statistics.