Euro Print Belgique SPRL

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Euro Print Belgique SPRL
Private companiesPaper and Allied Products • Euro Print Belgique SPRL

Contactgegevens Euro Print Belgique SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Euro Print Belgique SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Euro Print Belgique SPRL

Regio (region): FRAMERIES, België

Adres (address): Z.I.: RUE MONTAVAUX 157,7080, België

Telefoon (phone): 065 51 02 67 065 51 02 67

Fax (fax): 065 51 02 64 065 51 02 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Euro Print Belgique SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Euro Print Belgique SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Euro Print Belgique SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Euro Print Belgique SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Euro Print Belgique SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Euro Print Belgique SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Euro Print Belgique SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Euro Print Belgique SPRL
Products information Euro Print Belgique SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06885375976
Ondernemingsnummer: 8349578857
Hoofdstad (capital): 387,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 845,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Euro Print Belgique SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Euro Print Belgique SPRL
(Get full report from official database of BE for Euro Print Belgique SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Euro Print Belgique SPRL
Addition kinds of activities for Euro Print Belgique SPRL

23969901. Automotive versieringen, stof | Automotive trimmings, fabric
35360201. Kranen, industriële installaties | Cranes, industrial plant
49710000. Irrigatie systemen | Irrigation systems
50490106. Wetenschappelijke instrumenten | Scientific instruments
73610201. Chauffeur register | Chauffeur registry
76992101. Kanon onderdelen gemaakt op individuele bestelling | Gun parts made to individual order
80629900. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen, nec | General medical and surgical hospitals, nec
87410103. Kantoor management | Office management

Werken bij Euro Print Belgique SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Euro Print Belgique SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Euro Print Belgique SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Euro Print Belgique SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

  • HUISHOUDHULP (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PICOBELLO BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen (in het kader van dienstencheques) voor regio Roosdaal, Liedekerke en groot Ternat

  • Exclusieve Huishoudhulp te Drongen (M/V), 8u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Drongen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het zijn/haar eigen huishouden betreft. Je werkt 8u/week bij dit gezin, planning mogelijk in samenspraak met het gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt en Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudeliijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Hasselt

  • Verpleegkundige te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Quietas te Dilbeek op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Diëtist (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

  • Commercieel vastgoedtalent regio Genk en rand (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VASTGOEDKANTOOR MARVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vastgoedkantoor MARVY is al 50 jaar een gevestigde waarde in Genk en rand op gebied van verhuur en verkoop van residentieel vastgoed. Voor de uitbreiding van ons commercieel team zoeken we een ambiteus en dynamisch persoon die instaat voor de inkoop en verkoop van panden in onze regio.

  • Centric - Data Warehouse Data Modeler / Solution Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Organisation: Data Factory - Data Warehousing, data integration, and data extraction     Objective   Design, and maintain data models and solutions for the data factory deliverables like a Data Warehouse, data integration layer and data extract/import     Main Activities   Executes following tasks:  Collaborative data modeling for the existing and new Data Warehouse and data integration layer Collaborative solution design primarily for the new Data Warehouse and data integration layer Set-up & maintain the data modeling and solution design under Version Control Share the knowledge within and outside the team pro-actively  Align the work with the business needs whilst taking into account the best practices within and outside the industry    Knowledge & Skills  Practical experience in:  Insurance industry modelling Insurance solution design Conceptual/Logical and. Physical Modelling Data Warehouse modeling approaches like 3 Normal Form, Kimball, InMon, Data Vault Ability to make the distinction between a theoretical & practical model/Design . Warehouse modelling concepts: Bus Matrix Fact vs. Dimension Type1/Type2 Slowly Changing Dimensions Fact Loading Strategies (Transaction/Snapshot/Aggregating/...) Delta Loading Knowledge of other methodologies, and services approaches are considered an asset. Experience in an Agile delivery environment. Ready to work as a team player in a SAFe Agile Scrum team located in Fonsny on a full time employment basis. Sufficient knowledge of French, Dutch and English language.

  • Flexijob (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: E10 HOEVE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken mensen die op hun vrije dagen een centje willen bijverdienen in onze feestzalen . Personen met een verzorgt voorkomen , die in onze feestzalen op verschillende tijdstippen mee willen opdienen , of zalen mee klaar te maken voor de feesten . Ervaring niet noodzakelijk , doch een verzorgt voorkomen , willen werken . Opleiding wordt voorzien .

Zoek naar antwoorden van Euro Print Belgique SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Euro Print Belgique SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Euro Print Belgique SPRL. Laat een reactie achter voor Euro Print Belgique SPRL. Euro Print Belgique SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Euro Print Belgique SPRL. Leave a respond for Euro Print Belgique SPRL. Euro Print Belgique SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Euro Print Belgique SPRL op de google maps. Adres en contacten Euro Print Belgique SPRL
Location of Euro Print Belgique SPRL on the google maps. Address and contacts of Euro Print Belgique SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Euro Print Belgique SPRL Euro Print Belgique SPRL: ALBEL-GIGA SA | Atka NV | Sirkant NV | Tradilux All Services SCRL | Hydro Aluminium Components

Other related companies as Euro Print Belgique SPRL: ALBEL-GIGA SA | Atka NV | Sirkant NV | Tradilux All Services SCRL | Hydro Aluminium Components

Euro Print Belgique SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio FRAMERIES, België. De volledige naam van het bedrijf is Euro Print Belgique SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06885375976. Het bedrijf Euro Print Belgique SPRL bevindt zich op het adres: Z.I.: RUE MONTAVAUX 157,7080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 387,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 845,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Euro Print Belgique SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Euro Print Belgique SPRL is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Euro Print Belgique SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Euro Print Belgique SPRL, openstaande posities, locatie van Euro Print Belgique SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Euro Print Belgique SPRL is a company, that was registered 1991 in FRAMERIES region, Belgium. Full name of company is Euro Print Belgique SPRL, company assigned to the tax number BE06885375976. The company Euro Print Belgique SPRL is located at the address: Z.I.: RUE MONTAVAUX 157,7080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 387,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 845,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Euro Print Belgique SPRL were not found.
The main activity of Euro Print Belgique SPRL is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Euro Print Belgique SPRL is not available. You also can look at reviews of Euro Print Belgique SPRL, open positions, location of Euro Print Belgique SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Euro Print Belgique SPRL, FRAMERIES: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Euro Print Belgique SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Euro Print Belgique SPRL, FRAMERIES: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Euro Print Belgique SPRL, employees, financial statistics.