AB Electronics SPRL

Contactgegevens AB Electronics SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AB Electronics SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AB Electronics SPRL

Regio (region): Eghezée (Liernu), België

Adres (address): Rue Haute Baive 120,5310, België

Telefoon (phone): 081 65 56 29 081 65 56 29

Fax (fax): 081 65 88 38 081 65 88 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AB Electronics SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AB Electronics SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AB Electronics SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AB Electronics SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AB Electronics SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AB Electronics SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AB Electronics SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AB Electronics SPRL
Products information AB Electronics SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08941741943
Ondernemingsnummer: 6019104003
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 358,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AB Electronics SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AB Electronics SPRL
(Get full report from official database of BE for AB Electronics SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AB Electronics SPRL
Addition kinds of activities for AB Electronics SPRL

221102. Kleding en buitenkleding stoffen, katoen | Apparel and outerwear fabrics, cotton
514399. Zuivelproducten, uitgezonderd gedroogd of ingeblikt, nec | Dairy products, except dried or canned, nec
27520501. Atlassen, gelithografeerd | Atlases, lithographed
36749915. Thermo-elektrische apparaten, vaste toestand | Thermoelectric devices, solid state
37289906. Oleo stutten, vliegtuigen | Oleo struts, aircraft
50130101. Dynamo's | Alternators
50919906. Go-carts | Go-carts
51499910. Sandwich levert | Sandwich supplies

Werken bij AB Electronics SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AB Electronics SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AB Electronics SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AB Electronics SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    plaatsen van staalconstructies

  • Carrossier (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

  • Dedicated consultant (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dedicated consultant beheer je een klantenportefeuille van A tot Z. Je fungeert als spilfiguur tussen kandidaten onze regionale kantoren en de klant(en). Vacatures bij jouw klant(en) beheren en invullen is jouw hoofdtaak. Dit door het bijwonen en inplannen van kandidaten op de infosessies bij de klant en dit voor de verschillende vestigingen. Instroom genereren voor de infosessie kan via de verschillende instroomkanalen; via onze regionale kantoren en/of zelf kandidaten zoeken op de jobboards voor een juiste match. Je bent verantwoordelijke voor een bijkomende telefonische screening en het afnemen van testen en referenties. Je staat zelf in voor de opmaak van contracten alsook het invullen van sociale documenten. Je zal ook HR-advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten. (kennis van sociale wetgeving)

  • Dossierbeheerder (m/v) - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Ninove. De verantwoordelijkheden als Dossierbeheerder zijn: Inboeken van aankoop- en verkoopfacturen Verwerken van de bankverrichtingen Fiscaal beheer van eenmanszaken en vennootschapsdossiers Volledig zelfstandig voeren van de BTW aangifte Opmaken van balansen Het zelfstandig opmaken van de jaarrekening Verantwoordelijkheid over een klantenportefeuille Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Smeermaas, 20 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanaken. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Vlierzele-20 uur/week bij 1 gezin -Solliciteer via SMS!!! (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij t-interim. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

    Type: Studentenjob

    De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

  • Kapster Studentenjob en of Stageplaats (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bezig als kapster en zoek je een stageplaats of weekend werk dan moet je zeker eens contact met ons opnemen. Wij zoeken iemand die al meewerkend in het kapsalon de knepen van het vak wil leren.

  • Magazijn medewerker (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ALL DRINKS BEVERNAGIE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad

  • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Medewerker registratie Foodlabo - late shift (m/v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: EUROFINS FOOD TESTING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Eurofins Food Testing voert laboanalyses uit op diverse voedingsstalen. Als administratief medewerker in de afdeling registratie ben je verantwoordelijk voor volgende taken: permanentie receptie (in ontvangst nemen van voedingsstalen afgeleverd door klanten of koeriers) het correct registreren van inkomende voedingsstalen in het softwarepakket (input parameters en andere info), bij onduidelijkheden de klant contacteren facturatie van de geregistreerde monsters

Zoek naar antwoorden van AB Electronics SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AB Electronics SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AB Electronics SPRL. Laat een reactie achter voor AB Electronics SPRL. AB Electronics SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AB Electronics SPRL. Leave a respond for AB Electronics SPRL. AB Electronics SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AB Electronics SPRL op de google maps. Adres en contacten AB Electronics SPRL
Location of AB Electronics SPRL on the google maps. Address and contacts of AB Electronics SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AB Electronics SPRL AB Electronics SPRL: Deboef Lies | Aalterse Groepspraktijk | FDB-Milieuadvies BVBA | Copy-Plan BVBA | Pachenco

Other related companies as AB Electronics SPRL: Deboef Lies | Aalterse Groepspraktijk | FDB-Milieuadvies BVBA | Copy-Plan BVBA | Pachenco

AB Electronics SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Eghezée (Liernu), België. De volledige naam van het bedrijf is AB Electronics SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08941741943. Het bedrijf AB Electronics SPRL bevindt zich op het adres: Rue Haute Baive 120,5310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 358,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AB Electronics SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AB Electronics SPRL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AB Electronics SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AB Electronics SPRL, openstaande posities, locatie van AB Electronics SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AB Electronics SPRL is a company, that was registered 2005 in Eghezée (Liernu) region, Belgium. Full name of company is AB Electronics SPRL, company assigned to the tax number BE08941741943. The company AB Electronics SPRL is located at the address: Rue Haute Baive 120,5310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 358,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AB Electronics SPRL were not found.
The main activity of AB Electronics SPRL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AB Electronics SPRL is not available. You also can look at reviews of AB Electronics SPRL, open positions, location of AB Electronics SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AB Electronics SPRL, Eghezée (Liernu): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AB Electronics SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AB Electronics SPRL, Eghezée (Liernu): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AB Electronics SPRL, employees, financial statistics.