AABS SECURITY

Contactgegevens AABS SECURITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AABS SECURITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

AABS SECURITY

Regio (region): Brasschaat, België

Adres (address): de Prolistraat 39,2930, België

Telefoon (phone): 03 663 78 68 03 663 78 68

Fax (fax): 03 663 78 77 03 663 78 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AABS SECURITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AABS SECURITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AABS SECURITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AABS SECURITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AABS SECURITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AABS SECURITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AABS SECURITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AABS SECURITY
Products information AABS SECURITY

BTW identificatienummer (tax): BE08750030517
Ondernemingsnummer: 9296875000
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 431,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AABS SECURITY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AABS SECURITY
(Get full report from official database of BE for AABS SECURITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor AABS SECURITY
Addition kinds of activities for AABS SECURITY

1422. Gebroken en gebroken kalksteen | Crushed and broken limestone
20990200. Bakpoeder en frisdrank, gist en andere ontlastingmiddelen | Baking powder and soda, yeast, and other leavening agents
36430301. Caps en stekkers, elektrisch: bijlage | Caps and plugs, electric: attachment
49410000. Water voorraad | Water supply
55510402. Buitenboordmotoren | Outboard motors
56990301. Badpakken | Bathing suits
57369905. Snaarinstrumenten | String instruments

Werken bij AABS SECURITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AABS SECURITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AABS SECURITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AABS SECURITY. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij Crop's ben je verantwoordelijk voor een automatische afvul-en verpakkingslijn, in alle aspecten die daarbij horen. Na een interne opleiding en de nodige ervaring kan je volgende taken uitvoeren: Je stelt de machine in en regelt deze bij indien nodig. Bij een nieuw product, bouw je de machine om. Je werkt de producties af volgens planning en volgt alle aspecten van het proces op (van inkippen en afvullen tem verpakken) Bij problemen of defecten, probeer je eerst deze zelf op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, verwittig je de teamleader. Je voert controles uit aan de hand van controledocumenten Je bewaakt de kwalitiet van het eindproduct volges het 'would I buy it?'-principe Je stuurt de hulpoperatoren aan Je helpt met de reiniging van de lijn en zorgt dat alles volgens de juiste procedures wordt schoongemaakt.

  • Bijrijder/magazijnier meubelzaak met achtergrond houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende meubelzaak in Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bijrijder! Samen met de chauffeur ga je op ronde om meubels af te leveren bij klanten. Na deze afgeleverd te hebben ga je ook de meubels in elkaar zetten. Je weet wel wat af van hout en meubels en hebt bij voorkeur een diploma houtbewerking op zak. Je bent klantvriendelijk en kan goed om met werkdruk.

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Polyvalent verkoper / verkoopster M/V (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Polyvalente verkoper / verkoopster M/V gezocht voor een supermarkt in de regio van Kluisbergen. Je zal voornamelijk werken tussen 12u & 20u Je bent verantwoordelijk voor volgende afdelingen: Bakkerij Vers En bij drukte spring je in bij de kassa.

  • metaal zager (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaal zager ben je verantwoordelijk voor het instellen van de conventionele zaagmachine obv de gevraagde lengte op de tekening. interpreteren van eenvoudige tekeningen is dus noodzakelijk voor het correct uitvoeren van de taken. Alsook het invullen van kwaliteitsdocumenten behoren tot het takenpakket.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Dakwerker hellende daken (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren dakwerker op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw regio Dentergem? Kennis van hellende daken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio van Dentergem op zoek naar een dakwerker hellende daken. Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van dakwerken op hellende daken.

  • BI Data Architect (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Binnen deze senior functie ben je verantwoordelijk voor alle Management Information Systemen (MIS). Deze systemen zorgen ervoor dat de verschillende interne afdelingen de noodzakelijke data en rapporten gestructureerd aangeleverd krijgen of zelf kunnen creëren. Je werkt hierbij nauw samen met diverse business units zoals Sales & Marketing, Finance, Aankoop, Logistiek, etc. Je zorgt samen met onze BI development partner voor de optimalisatie van de MIS omgeving en de uitvoering van gerelateerde projecten. Je werkt proactief verbetervoorstellen uit, en zorgt voor een grondige documentatie van alle MIS systemen. Je ontwerpt en tekent nieuwe data processen uit en bepaalt mee de koers van de data omgeving Tot slot heb je er geen problemen mee om af & toe zelf handen uit de mouwen te steken en query’s te maken en rapporten op te stellen

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • LEERCONTRACT WINKELMEDEWERKER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Brugge.

Zoek naar antwoorden van AABS SECURITY in sociale netwerken
Look for responds of AABS SECURITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor AABS SECURITY. Laat een reactie achter voor AABS SECURITY. AABS SECURITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AABS SECURITY. Leave a respond for AABS SECURITY. AABS SECURITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AABS SECURITY op de google maps. Adres en contacten AABS SECURITY
Location of AABS SECURITY on the google maps. Address and contacts of AABS SECURITY

Andere gerelateerde bedrijven als come AABS SECURITY AABS SECURITY: Dierickx J | M.N.S.A. | IMPRIMERIE DE WAIMES SPRL | Ahrend Office Products NV | Nielsen Scheer Linck

Other related companies as AABS SECURITY: Dierickx J | M.N.S.A. | IMPRIMERIE DE WAIMES SPRL | Ahrend Office Products NV | Nielsen Scheer Linck

AABS SECURITY is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brasschaat, België. De volledige naam van het bedrijf is AABS SECURITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08750030517. Het bedrijf AABS SECURITY bevindt zich op het adres: de Prolistraat 39,2930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 431,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AABS SECURITY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AABS SECURITY is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AABS SECURITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AABS SECURITY, openstaande posities, locatie van AABS SECURITY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AABS SECURITY is a company, that was registered 2009 in Brasschaat region, Belgium. Full name of company is AABS SECURITY, company assigned to the tax number BE08750030517. The company AABS SECURITY is located at the address: de Prolistraat 39,2930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 431,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AABS SECURITY were not found.
The main activity of AABS SECURITY is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AABS SECURITY is not available. You also can look at reviews of AABS SECURITY, open positions, location of AABS SECURITY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AABS SECURITY, Brasschaat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AABS SECURITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AABS SECURITY, Brasschaat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AABS SECURITY, employees, financial statistics.