AANDRIJVINGEN GALLON NV

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • AANDRIJVINGEN GALLON NV
Private companiesPersonal Services • AANDRIJVINGEN GALLON NV

Contactgegevens AANDRIJVINGEN GALLON NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANDRIJVINGEN GALLON NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANDRIJVINGEN GALLON NV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Mariastraat 22,8800, België

Telefoon (phone): 051 20 06 02 051 20 06 02

Fax (fax): 051 22 59 68 051 22 59 68

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANDRIJVINGEN GALLON NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANDRIJVINGEN GALLON NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANDRIJVINGEN GALLON NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANDRIJVINGEN GALLON NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANDRIJVINGEN GALLON NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANDRIJVINGEN GALLON NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANDRIJVINGEN GALLON NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANDRIJVINGEN GALLON NV
Products information AANDRIJVINGEN GALLON NV

BTW identificatienummer (tax): BE07744232177
Ondernemingsnummer: 4883117675
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 198,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AANDRIJVINGEN GALLON NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANDRIJVINGEN GALLON NV
(Get full report from official database of BE for AANDRIJVINGEN GALLON NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANDRIJVINGEN GALLON NV
Addition kinds of activities for AANDRIJVINGEN GALLON NV

3274. Limoen | Lime
02730200. Schelpdierboerderijen | Shellfish farms
07419901. Dierziekenhuisdiensten, vee | Animal hospital services, livestock
20389909. Spaghetti en gehaktballetjes, bevroren | Spaghetti and meatballs, frozen
23370100. Vrouwen en missen 'jurken en rokken | Women's and misses' suits and skirts
35249903. Edgers, gazon | Edgers, lawn
50840802. Kranen, industrieel | Cranes, industrial

Werken bij AANDRIJVINGEN GALLON NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANDRIJVINGEN GALLON NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANDRIJVINGEN GALLON NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANDRIJVINGEN GALLON NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke functie; bijrijder regio Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekende poetsfirma zijn wij op zoek naar een tijdelijke poetshulp, je rijdt mee met de mobiele ploeg en poetst waar nodig. Dit regio Tielt - Wingene, dit is een tijdelijke opdracht. Voorlopig enkel week 16 (16/04 - 20/04)

 • Binnenschrijnwerker (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor het plaatsen van wanden, plafonds, deuren en gevelbekleding in regio West- en Oost-Vlaanderen.

 • Maritiem Expediteur (Export/Import) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Start People Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import of export dossiers (zowel LCL als FCL) zelfstandig van A-Z af (incl. transportopdrachten, factureren, etc ...). Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in ons eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

 • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk met andere gezinnen. (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ZEMST – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Studentenjob

  Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

 • Jobstudent gezocht met pit en administratieve skills (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Inhouse Carglass

  Type: Studentenjob

  Indien je op onderstaande vereisten minstens 4 maal JA zou antwoorden, dan hebben wij jou nodig op ons inhousekantoor bij Carglass! Heb je een gezonde dosis pit en doorzettingsvermogen? Stressbestendigheid en een hands-on mentaliteit zijn voor jouw een evidentie? Ben je sociaal vaardig en ben je bereid om veel bij te leren? Je beschikt zowel over administratieve als communicatieve skills? Werken met targets en deadlines motiveren mij en geven mij voldoening. En? 4 keer 'JA'- Niet langer twijfelen dan, want jij bent absoluut dé jobstudent waar wij naar op zoek zijn! Voor ons inhousekantoor bij Carglass zijn we op zoek naar een jobstudent om ons team te komen ondersteunen 1 à 2 dagen per week doorheen het jaar en in de schoolvakanties. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit het uitbellen naar kandidaten en administratie bijwerken. Je zal bijvoorbeeld ook mee kandidaten mogen ontvangen en inschrijven wanneer dit nodig is.

 • HULPBOEKHOUDER MET ERVARING (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Als Accountant sta je in voor : debiteurenbeheeer boeken van het financieel dagboek hulp in de voorbereiding boekhoudkundige, financiële en fiscale audits beheer verzekeringen en fleetpark algemene boekhouding in samenwerking met de hoofdboekhouder Ben jij die gedreven, enthousiaste medewerker in de boekhouding? reageer dan graag via onze website : www.selecthr.be contactpersoon : [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant, fabrikant en distributeur internationaal actief wensen hun team uit te breiden. Zij zijn op zoek naar een ACCOUNTANT.  

 • Senior auditor omgeving Limburg met aantrekkelijk salarispakket (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: BECKERS, LOENDERS & CO

  Type: Vaste Job

  Ons kantoor, gelegen in Kermt (Hasselt) is op zoek naar een senior auditor om het team te versterken. Wij zijn een kleinschalig kantoor met voornamelijk middelgrote klanten in de omgeving Limburg en Kempen. Als senior auditor ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de audits en de controle van jaarrekening. Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van de interim audits alsook de algemene administratie die hierbij komt kijken. Verder ben je mee verantwoordelijk voor het opstellen van controleverslagen bij een inbreng in natura, fusie-splitsing, omzetting, ontbinding,...

 • Leraar Klasieke talen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FULL MARKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Latijn aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o. bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

 • Klinisch Psycholoog - Gedragstherapeut (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

Zoek naar antwoorden van AANDRIJVINGEN GALLON NV in sociale netwerken
Look for responds of AANDRIJVINGEN GALLON NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANDRIJVINGEN GALLON NV. Laat een reactie achter voor AANDRIJVINGEN GALLON NV. AANDRIJVINGEN GALLON NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANDRIJVINGEN GALLON NV. Leave a respond for AANDRIJVINGEN GALLON NV. AANDRIJVINGEN GALLON NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANDRIJVINGEN GALLON NV op de google maps. Adres en contacten AANDRIJVINGEN GALLON NV
Location of AANDRIJVINGEN GALLON NV on the google maps. Address and contacts of AANDRIJVINGEN GALLON NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AANDRIJVINGEN GALLON NV AANDRIJVINGEN GALLON NV: ACV-Metaal | L.D.R. Electriciteitswerken BVBA | Van Hemelryck | Geenen J | Verbeke M & Zonen

Other related companies as AANDRIJVINGEN GALLON NV: ACV-Metaal | L.D.R. Electriciteitswerken BVBA | Van Hemelryck | Geenen J | Verbeke M & Zonen

AANDRIJVINGEN GALLON NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is AANDRIJVINGEN GALLON NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07744232177. Het bedrijf AANDRIJVINGEN GALLON NV bevindt zich op het adres: Mariastraat 22,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 198,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AANDRIJVINGEN GALLON NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AANDRIJVINGEN GALLON NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANDRIJVINGEN GALLON NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANDRIJVINGEN GALLON NV, openstaande posities, locatie van AANDRIJVINGEN GALLON NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

AANDRIJVINGEN GALLON NV is a company, that was registered 1999 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is AANDRIJVINGEN GALLON NV, company assigned to the tax number BE07744232177. The company AANDRIJVINGEN GALLON NV is located at the address: Mariastraat 22,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 198,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AANDRIJVINGEN GALLON NV were not found.
The main activity of AANDRIJVINGEN GALLON NV is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AANDRIJVINGEN GALLON NV is not available. You also can look at reviews of AANDRIJVINGEN GALLON NV, open positions, location of AANDRIJVINGEN GALLON NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANDRIJVINGEN GALLON NV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANDRIJVINGEN GALLON NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANDRIJVINGEN GALLON NV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANDRIJVINGEN GALLON NV, employees, financial statistics.