Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®
Private companiesSocial Services • Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®

Contactgegevens Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Jan Lernoutstraat 15,8000, België

Telefoon (phone): 050 33 28 32 050 33 28 32

Fax (fax): 050 34 70 74 050 34 70 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®
Products information Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®

BTW identificatienummer (tax): BE08374298095
Ondernemingsnummer: 2285400390
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®
(Get full report from official database of BE for Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®
Addition kinds of activities for Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®

209102. Schelpdieren, ingeblikt en genezen | Shellfish, canned and cured
249301. Bouwbord en wandplank, behalve gips | Building board and wallboard, except gypsum
07119906. Bodem testen diensten | Soil testing services
26720103. Vliegpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Fly paper: made from purchased materials
30520300. Rubber belting | Rubber belting
38210113. Laserbalkuitlijningstoestellen | Laser beam alignment devices
51690501. Kleefstoffen, chemische | Adhesives, chemical
73490000. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec
73891400. Veiling, taxatie en uitwisseling van diensten | Auction, appraisal, and exchange services
80110522. Thoracische arts | Thoracic physician

Werken bij Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenhulp frituur (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een frituur in de regio van Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je zal werken op woensdag en vrijdag afwisselend. Je zal helpen met het klaarmaken van alle snacks alsook met de bediening van de klanten.

  • Kelner (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

  • Poetshulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: TRIXXO HOME JABBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Hoger Redder Sportoase Elshout Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Verpleegkundige Geriatrie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5703 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Geriatrie, Interne Jobtime: 100% (38 uur/week) of ander regime bespreekbaar Contract: onbepaalde duur Waarom werken met ouderen? Geen dag is hetzelfde. Geen mens is gelijk. Soms komt de zelfstandigheid van een oudere door een ziekenhuisopname in het geding. Ernstig verzwakte of dementerende mensen kunnen niet altijd duidelijk aangeven wat ze willen, dus het is van belang dat je goed observeert om hen de benodigde zorg en aandacht te kunnen geven. Op een geriatrische afdeling krijg je te maken met zeer brede pathologieën. Dit vraagt veel van jou flexibiliteit en een brede kijk, en maakt dat je volop uitdagingen in je werk zult vinden. Dankbaar werk. Je kunt daadwerkelijk iets voor een ander betekenen. Een glimlach of een handdruk, een bedankje van een familielid. Het zijn de kleine dingen die voldoening geven. Goede werksfeer. Werken met ouderen binnen een multidisciplinair team is teamwork, met de patiënten, familieleden en collega’s. Onze medewerkers ervaren een grote collegialiteit en betrokkenheid. Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer één van de verpleegkundig afdelingshoofden: Reinhilde Van Oevelen, 6B Geriatrie, op 03 800 62 26; Ilse Van de Velde, 6C Geriatrie, op 03 800 62 46; Linda Demeyer, 2B Psychogeriatrie, op 03 800 62 62; Kristel Tijsmans, 1B Ortho-geriatrie, op 03 800 61 62. Voel jij je aangesproken?

  • Business Developer (Gent & Leuven) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant ondersteunt organisaties bij de keuze en implementatie van HR-software toepassingen, meer specifiek binnen Talent Acquisition. Functie-omschrijving Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een Business Developer die zich hoofdzakelijk richt tot organisaties die gebruik maken van tijdelijke werkkrachten (freelancers, uitzendkrachten en andere). Als business developer overtuig je nieuwe prospects Dankzij je ervaring en aangeboren commerciële flair slaag je er in zowel nieuwe als bestaande contacten verder uit bouwen. De business developer stelt het salesplan op en initieert sales activiteiten om vooropgestelde targets te realiseren. Je zorgt voor een goede interne communicatie Je volgt met plezier de trends op in de markt Interesse? Solliciteer vandaag nog! Referentie: 395690

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Social media recruiter (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een zeer goede affiniteit met de sociale media en je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste. Dan kan dit weleens iets voor jou zijn! Onder supervisie van een ervaren recruiter zal je meewerken aan het gehele proces. Naar de toekomst toe zal je instaan om zelf de gefocusde kandidaten aan te werven. Je werkt mee aan de uitbouw van onze groep in zijn geheel. Een specifieke taak is het uitdenken en het uitwerken van een online marketingsstrategie. Daarnaast help je met andere marketingactiviteiten zoals het opzetten van promotiecampagnes, het beheren van onze sociale media en het promoten van evenementen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • People Manager (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

  • FLEXIJOB: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexi job-medewerker voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

Zoek naar antwoorden van Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® in sociale netwerken
Look for responds of Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®. Laat een reactie achter voor Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®. Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®. Leave a respond for Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®. Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® op de google maps. Adres en contacten Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®
Location of Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® on the google maps. Address and contacts of Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®

Andere gerelateerde bedrijven als come Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®: Alfa Security Systems SPRL | Vicant | ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA | Adison Immobilier | Desfossez Alain TPT

Other related companies as Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®: Alfa Security Systems SPRL | Vicant | ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA | Adison Immobilier | Desfossez Alain TPT

Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08374298095. Het bedrijf Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® bevindt zich op het adres: Jan Lernoutstraat 15,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®, openstaande posities, locatie van Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® is a company, that was registered 2003 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®, company assigned to the tax number BE08374298095. The company Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® is located at the address: Jan Lernoutstraat 15,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® were not found.
The main activity of Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® is not available. You also can look at reviews of Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®, open positions, location of Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®, employees, financial statistics.