A.B. FIRMA LOMBARD

Contactgegevens A.B. FIRMA LOMBARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B. FIRMA LOMBARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B. FIRMA LOMBARD

Regio (region): Sint-Truiden, België

Adres (address): Hamelstraat 9,3800, België

Telefoon (phone): 011 69 58 19; 012 39 41 20; 011 22 98 43 011 69 58 19; 012 39 41 20; 011 22 98 43

Fax (fax): 011 67 18 47 011 67 18 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B. FIRMA LOMBARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B. FIRMA LOMBARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B. FIRMA LOMBARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B. FIRMA LOMBARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B. FIRMA LOMBARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B. FIRMA LOMBARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B. FIRMA LOMBARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B. FIRMA LOMBARD
Products information A.B. FIRMA LOMBARD

BTW identificatienummer (tax): BE06981231689
Ondernemingsnummer: 6710693359
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 408,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.B. FIRMA LOMBARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B. FIRMA LOMBARD
(Get full report from official database of BE for A.B. FIRMA LOMBARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B. FIRMA LOMBARD
Addition kinds of activities for A.B. FIRMA LOMBARD

3632. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
355202. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
679400. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors
20990104. Sorghumensiroop, voor zoetstoffen | Sorghum syrups, for sweetening
47259902. Bezienswaardigheden tournee bedrijven | Sightseeing tour companies
51819903. Portier | Porter

Werken bij A.B. FIRMA LOMBARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B. FIRMA LOMBARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B. FIRMA LOMBARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B. FIRMA LOMBARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerkers / handlangers (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 2 harde werkers! Je bent verantwoordelijk voor het herstellen en uitvoeren van rioleringen, nutsleidingen, borduren, grondverzet, ...

  • Schrijnwerker hout (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de winter start je om 7u. In de zomer start je om 6u. Hoe dan ook sta je in voor het vervolledigen en plaatsen van allerlei schrijnwerk. Dit gaat over dakconstructies, renovaties, nieuwbouw, gevelbekleding, velux, isolatie, luchtdichting, … Kortom ben jij Bob De Bouwer met behulp van je fantastisch leuke collega’s! Jullie werken voornamelijk in Gent en Oudenaarde. Zo ben je op tijd thuis voor wat quality time met het gezin! Je komt terecht in een klein bedrijf met een enorm zalige, familiale sfeer.

  • Werfleider (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een werfleider (M/V) Het takenpakket ziet er als volgt uit: - Opvolgen van projecten ter plaatse (straatmeubilair) - Projecten begeleiden tot en met de oplevering - Overleggen met opdrachtgevers , architecten en werfleiders omtrent de voortgang van de projecten. - Ondersteuning geven van de calculatie dienst. - Voorbereiding van de productie in samenspraak met de productie afdelingen. - Indien noodzakelijk de plaatsingsploegen op de werf ondersteunen.

  • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

  • Operator chemie Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Vio-Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket als operator:  Erop toezien dat alles goed verloopt.  Het instellen van de machines.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een kei in chemie? Dan hebben wij jou nodig!    Voor een groeiend bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar enthousiaste operatoren in de chemie. 

  • Zaalmedewerker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een klassevol familiaal restaurant, is op zoek naar een zaalmedewerker (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je ontvangt de klanten, neemt bestellingen op en serveert hen met een glimlach.

  • Herverpakkers (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL KATOEN NATIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De goederen komen binnen in het magazijn, deze worden geregistreerd in het systeem. Het is u taak om deze goederen aan een goed tempo te verwerken, herverpakken van de goederen, in boxen of kisten steken (geteld), afzonderlijk verpakken zoals de klant het wenst. Deze goederen zijn telkens verschillend, maar kunnen wel in een hoog aantal stuks oplopen, wat wil zeggen dat het soms even repetitief werk kan zijn.

  • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Kinderoppas (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A. SCHOOFS

    Type: Studentenjob

    In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

  • Bediende boekhouding - ideale start voor schoolverlaters (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een sterkgroeiend bedrijf regio Kortrijk gaan wij op zoek naar een boekhoudkundig medewerker: Je staat in voor: - Het opmaken en opvolgen van verkoopfacturen vanuit SAP - Het opmaken van oorsprongscertificaten - Het beheer master data e-mail voor het versturen van facturen per e-voicing - De maandelijkse intercompany afstemming en rapportering - De maandelijkse BTW & Intrastat aangifte en IC listing - De voorbereiding maandelijkse en/of kwartaalaangiftes BTW en Intrastat, alsook IC opgaves in verschillende landen - De controle van documenten bij uitvoer

  • COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT VERHUUR kantoor ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te ANTWERPEN Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze huurpandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen.

  • Cognitieve gedragstherapeut (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van A.B. FIRMA LOMBARD in sociale netwerken
Look for responds of A.B. FIRMA LOMBARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B. FIRMA LOMBARD. Laat een reactie achter voor A.B. FIRMA LOMBARD. A.B. FIRMA LOMBARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B. FIRMA LOMBARD. Leave a respond for A.B. FIRMA LOMBARD. A.B. FIRMA LOMBARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B. FIRMA LOMBARD op de google maps. Adres en contacten A.B. FIRMA LOMBARD
Location of A.B. FIRMA LOMBARD on the google maps. Address and contacts of A.B. FIRMA LOMBARD

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B. FIRMA LOMBARD A.B. FIRMA LOMBARD: Stereorama | Everaert BVBA | Descheemaecker Zakenkantoor | Heveco B.V.B.A. | Fondation 9 ASBL

Other related companies as A.B. FIRMA LOMBARD: Stereorama | Everaert BVBA | Descheemaecker Zakenkantoor | Heveco B.V.B.A. | Fondation 9 ASBL

A.B. FIRMA LOMBARD is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Sint-Truiden, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B. FIRMA LOMBARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06981231689. Het bedrijf A.B. FIRMA LOMBARD bevindt zich op het adres: Hamelstraat 9,3800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 408,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.B. FIRMA LOMBARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.B. FIRMA LOMBARD is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B. FIRMA LOMBARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B. FIRMA LOMBARD, openstaande posities, locatie van A.B. FIRMA LOMBARD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.B. FIRMA LOMBARD is a company, that was registered 2006 in Sint-Truiden region, Belgium. Full name of company is A.B. FIRMA LOMBARD, company assigned to the tax number BE06981231689. The company A.B. FIRMA LOMBARD is located at the address: Hamelstraat 9,3800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 408,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.B. FIRMA LOMBARD were not found.
The main activity of A.B. FIRMA LOMBARD is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B. FIRMA LOMBARD is not available. You also can look at reviews of A.B. FIRMA LOMBARD, open positions, location of A.B. FIRMA LOMBARD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B. FIRMA LOMBARD, Sint-Truiden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B. FIRMA LOMBARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B. FIRMA LOMBARD, Sint-Truiden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B. FIRMA LOMBARD, employees, financial statistics.