Agence Européenne de Publicité

Contactgegevens Agence Européenne de Publicité: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agence Européenne de Publicité: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agence Européenne de Publicité

Regio (region): Brussel (Sint-Gillis), België

Adres (address): Louis Moricharplein 1,1060, België

Telefoon (phone): 02 534 20 62; 02 537 75 51 02 534 20 62; 02 537 75 51

Fax (fax): +32 (86) 204-56-24 +32 (86) 204-56-24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agence Européenne de Publicité: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agence Européenne de Publicité"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agence Européenne de Publicité"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agence Européenne de Publicité, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agence Européenne de Publicité. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agence Européenne de Publicité, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agence Européenne de Publicité. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agence Européenne de Publicité
Products information Agence Européenne de Publicité

BTW identificatienummer (tax): BE08230102539
Ondernemingsnummer: 6916961669
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Agence Européenne de Publicité zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agence Européenne de Publicité
(Get full report from official database of BE for Agence Européenne de Publicité)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agence Européenne de Publicité
Addition kinds of activities for Agence Européenne de Publicité

5734. Computer en software winkels | Computer and software stores
9229. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
504900. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
20350000. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
53119900. Warenhuizen, nec | Department stores, nec
75490302. Slepen, stacaravans | Towing, mobile homes

Werken bij Agence Européenne de Publicité: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agence Européenne de Publicité: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agence Européenne de Publicité. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agence Européenne de Publicité. Looking for open vacancies in other companies

  • INDUSTRIEEL REINIGER TREINSTELLEN - AFROEPBASIS/DAGWERK (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor het reinigen van de treintoestellen van de NMBS. Voor deze klant zijn we op zoek naar gemotiveerde industriële reinigers in dagploeg. Je staat in voor het reinigen van de treinen tijdens hun stilstand. Concreet ga je samen met een aantal collega's op een hoog tempo door de trein om deze te poetsen, dit om de stilstand zo veel mogelijk te beperken. Je werkt steeds vanuit het treindepot te Aalst (9u-16u) en op regelmatige afroepbasis.

  • Magazijnier/containerbouwer m/v te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het opbouwen van containers (ijzeren winkelkarren) die gebruikt worden voor het rondhalen van bestellingen. Het betreft fysiek werk waarbij handigheid vereist is. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden voor taken als laden/lossen, retour, ...

  • Plaatbewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons bedrijf actief in ramen, deuren, schuiframen en verandas zijn we op zoek naar een plaatbewerker. Dit om ons team in het atelier te vervoegen. Je zal in staan voor volgende taken: aluminium platen snijden, plooien, ponsen, CNC vlakfrezen.

  • Polyvalent technisch productiemedewerker (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze toffe - heel gevarieerde job - wordt je ingezet als 'vlieger'. Je wordt ingezet op verschillende locaties in productie: - Inspectie - kwaliteitscontrole - Heftruckwerk - Needlepunch - Thermofixeer - Ondersteunende taken in de technische dienst. Kortom een supertoffe job voor iemand die variatie in zijn job wil. Je werkt hoofdzakelijk in daguren, maar kan ook ingeschakeld worden in ploeg (sporadisch) of nachtwerk.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

  • Jobstudent Verkoop | Charcuterie | Vorselaar | Zaterdag (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn momenteel op zoek naar een jobstudent die reeds ervaring heeft met de bediening aan de charcuterietoog van een beenhouwerij. Als student aan de vleestoog neem je volgende taken op: Klanten bedienen: bestelling opnemen, vlees snijden, verpakken, ... Toog aanvullen salades aanvullen Toog op orde houden en schoonmaken op het einde van de dag ...

  • Student schilder (m/v) (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student die onze klant 1 dag per week helpen met schilderwerken: Voorbereidend werk Materiaal klaarzetten Opruimen ...

  • Bijlesgever Frans (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Frans aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

  • zelfstandige kinesitherapeut(e) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANN-CAROLINE ROYMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dynamische en enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen zoekt nieuwe collega kiné. Je werkt op de praktijk samen met andere kiné’s, logo’s en psychologen in een hecht team. Veel variatie: zowel psychomotorische als neuromotorische therapie, op de praktijk en tevens huis- en schoolbezoeken. We zoeken een halftijdse versterking, met optie tot uitbreiding. Interesse? Contacteer dan Ann-Caroline Roymans 0474 97 76 83 [email protected] Your Child Our Concern Groepspraktijk Ann Caroline Roymans Sint Cordulastraat 1 2900 Schoten

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Menen (Rijselstraat) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Menen (Rijselstraat)

Zoek naar antwoorden van Agence Européenne de Publicité in sociale netwerken
Look for responds of Agence Européenne de Publicité in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agence Européenne de Publicité. Laat een reactie achter voor Agence Européenne de Publicité. Agence Européenne de Publicité bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agence Européenne de Publicité. Leave a respond for Agence Européenne de Publicité. Agence Européenne de Publicité on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agence Européenne de Publicité op de google maps. Adres en contacten Agence Européenne de Publicité
Location of Agence Européenne de Publicité on the google maps. Address and contacts of Agence Européenne de Publicité

Andere gerelateerde bedrijven als come Agence Européenne de Publicité Agence Européenne de Publicité: Kadima M | S.I.R. NV | Hainaut Pose | Breva NV | c.concept

Other related companies as Agence Européenne de Publicité: Kadima M | S.I.R. NV | Hainaut Pose | Breva NV | c.concept

Agence Européenne de Publicité is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Gillis), België. De volledige naam van het bedrijf is Agence Européenne de Publicité, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08230102539. Het bedrijf Agence Européenne de Publicité bevindt zich op het adres: Louis Moricharplein 1,1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Agence Européenne de Publicité zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Agence Européenne de Publicité is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agence Européenne de Publicité is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agence Européenne de Publicité, openstaande posities, locatie van Agence Européenne de Publicité op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Agence Européenne de Publicité is a company, that was registered 1997 in Brussel (Sint-Gillis) region, Belgium. Full name of company is Agence Européenne de Publicité, company assigned to the tax number BE08230102539. The company Agence Européenne de Publicité is located at the address: Louis Moricharplein 1,1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Agence Européenne de Publicité were not found.
The main activity of Agence Européenne de Publicité is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Agence Européenne de Publicité is not available. You also can look at reviews of Agence Européenne de Publicité, open positions, location of Agence Européenne de Publicité on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agence Européenne de Publicité, Brussel (Sint-Gillis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agence Européenne de Publicité, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agence Européenne de Publicité, Brussel (Sint-Gillis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agence Européenne de Publicité, employees, financial statistics.