A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE)

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE)
Private companiesAgricultural Production - Crops • A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE)

Contactgegevens A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE): address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE)

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Prekelindenlaan 136,1200, België

Telefoon (phone): 02 736 18 54 02 736 18 54

Fax (fax): 02 733 60 83 02 733 60 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE)
Products information A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE)

BTW identificatienummer (tax): BE04234100341
Ondernemingsnummer: 7828552246
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 369,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE)
(Get full report from official database of BE for A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE))

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE)
Addition kinds of activities for A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE)

8742. Management consulting diensten | Management consulting services
243101. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
28190921. Tin (stannic / stannous) verbindingen of zouten, anorganisch | Tin (stannic/stannous) compounds or salts, inorganic
34959901. Meubelsveren, niet gemonteerd | Furniture springs, unassembled
62890301. Wisselkantoren, commodity | Exchange clearinghouses, commodity

Werken bij A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE). Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpkok (M/V) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer mooi Spaans restaurant te Knokke zijn wij op zoek naar een gemotiveerde hulpkok. Al de vis- en vleesgerechten worden bereid in een houtskooloven en zijn dagvers. Dankzij de open keuken kunnen klanten ook perfect volgen hoe de chefs hun kunsten bovenhalen om hun unieke gerechten op tafel te brengen.

  • Productiemedewerker (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels . Werk mee aan de opbouw van de voor-en achterbanken & meld je aan bij AGO Jobs & HR te Gent. Neem contact op via [email protected] of bel 09/2334920.

  • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

  • Servicetechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de Automotive Sector regio Gent te Deinze zijn wij op zoek naar een Servicetechnieker (m/v) Je zal instaan voor assemblage werk in de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de installatie, reparatie en het afregelen van de apparatuur ter plaatse bij klanten Je zal ook training en uitleg geven aan klanten Dit is een heel gevarieerde job: productie- en installatiewerk, communicatie met klanten en uitvoeren van installaties en herstellingen.

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Operator stansmachines | 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator voor de vouwmachines. Jouw takenpakket bestaat uit: Aanvoer van grondstoffen aan de stansmachine Instellen van de machine Controles uitvoeren tijdens de productie Basisonderhoud uitvoeren

  • HUISHOUDHULP (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DE MUTSAERD

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, enz. Daarnaast behoort ook strijken tot je takenpakket. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Borgerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Plaatser van zonnepanelen (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DEFISAT

    Type: Vaste Job

    DEFISAT WERFT AAN MEERDERE PLAATSERS VAN ZONNEPANELEN !

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

  • Senior Android Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

Zoek naar antwoorden van A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE) in sociale netwerken
Look for responds of A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE). Laat een reactie achter voor A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE). A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE). Leave a respond for A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE). A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE) op de google maps. Adres en contacten A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE)
Location of A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE) on the google maps. Address and contacts of A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE)

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE) A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE): ISOBATO 3D PRODUCTION | Pla-Ma Belgium NV | Graz Coiffure | STEELAND G BUREAU D'ETUDE DE NUTRITION ANIMALE CARPAT | PostEurop

Other related companies as A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE): ISOBATO 3D PRODUCTION | Pla-Ma Belgium NV | Graz Coiffure | STEELAND G BUREAU D'ETUDE DE NUTRITION ANIMALE CARPAT | PostEurop

A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE) is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04234100341. Het bedrijf A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE) bevindt zich op het adres: Prekelindenlaan 136,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 369,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE) is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE), openstaande posities, locatie van A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE) is a company, that was registered 2017 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE), company assigned to the tax number BE04234100341. The company A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE) is located at the address: Prekelindenlaan 136,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 369,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE) were not found.
The main activity of A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE) is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE) is not available. You also can look at reviews of A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE), open positions, location of A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE), Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE), Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE), employees, financial statistics.