Verstraete Eric NV

Contactgegevens Verstraete Eric NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verstraete Eric NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verstraete Eric NV

Regio (region): Oostende (Stene), België

Adres (address): Plantijnstraat 3,8400, België

Telefoon (phone): 059 50 04 50; 059 51 04 66 059 50 04 50; 059 51 04 66

Fax (fax): 059 80 88 32 059 80 88 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verstraete Eric NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verstraete Eric NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verstraete Eric NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verstraete Eric NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verstraete Eric NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verstraete Eric NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verstraete Eric NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verstraete Eric NV
Products information Verstraete Eric NV

BTW identificatienummer (tax): BE08864837646
Ondernemingsnummer: 6689270019
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Verstraete Eric NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verstraete Eric NV
(Get full report from official database of BE for Verstraete Eric NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verstraete Eric NV
Addition kinds of activities for Verstraete Eric NV

6289. Beveiliging en grondstoffen service | Security and commodity service
734999. Onderhoudswerkzaamheden, nec, nec | Building maintenance services, nec, nec
735200. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
836104. Geriatrische woonzorg | Geriatric residential care
07230308. Groentesorteringsdiensten | Vegetable sorting services
14750000. Fosfaat steen | Phosphate rock
22111201. Boekdoek | Book cloth
24990502. Kurken, fles | Corks, bottle
34430505. Nucleaire afscherming, metalen plaat | Nuclear shielding, metal plate

Werken bij Verstraete Eric NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verstraete Eric NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verstraete Eric NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verstraete Eric NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operatoren in twee ploegen (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines, controle van het product en verpakken Je bent flexibel naar jobinhoud.

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn te Genk zijn we op zoek naar een magazijnier/reachtruckchauffeur voor het laden en lossen van speelgoed,dozen in rekken plaatsen, winkelbevoorrading klaarzetten...

  • Poetshulp Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student Verkoopsmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    U gaat aan de slag als verkoopsmedewerker in één van de grootste modewinkels. U kan zich flexibel opstellen  U bent bepaalde dagen in de week vrij en kan ook tijdens weekends en schoolvakanties aan de slag. U kan de klanten bijstaan met modeadvies. U houdt de winkel op orde.

  • Jobstudent horeca (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Londerzeel zijn wij op zoek naar een jobstudent - horecamedewerker. Dit om te werken op zaterdag en/of zondag. Werkuren van 09.00 17.00 uur. - Jouw takenpakket bestaat uit: - Warme en koude dranken serveren. - Bedienen van klanten. - Bediening in de zaal/op terras. - Afwassen. - Orde behouden in de zaal en aan de toog.

  • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

  • VERANTWOORDELIJKE CARROSSERIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LAGROU

    Type: Vaste Job

    expertises van schadegevallen bestek opmaken via Informix planning en begeleiding van de werkplaats bestellen van de wisselstukken

  • logopedist(e) op zelfstandige basis (logopedie) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: LOGOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    logopedist(e) op zelfstandige basis met werkzekerheid

  • Regionale Sales representant(e) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant.

  • Mystery Shopper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper kom je in aanraking met de meest uiteenlopende merken en producten (koffie, wagens, telecommunicatie, ...) Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw projecten professioneel en volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent aan de fieldverantwoordelijken, je signaleert onmiddellijk eventuele problemen.

Zoek naar antwoorden van Verstraete Eric NV in sociale netwerken
Look for responds of Verstraete Eric NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verstraete Eric NV. Laat een reactie achter voor Verstraete Eric NV. Verstraete Eric NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verstraete Eric NV. Leave a respond for Verstraete Eric NV. Verstraete Eric NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verstraete Eric NV op de google maps. Adres en contacten Verstraete Eric NV
Location of Verstraete Eric NV on the google maps. Address and contacts of Verstraete Eric NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Verstraete Eric NV Verstraete Eric NV: PORTAEL BVBA | Mobistar Center | Cova Constructies NV | AVD Belgium S.P.R.L. | Buiscuits Dupon NV

Other related companies as Verstraete Eric NV: PORTAEL BVBA | Mobistar Center | Cova Constructies NV | AVD Belgium S.P.R.L. | Buiscuits Dupon NV

Verstraete Eric NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Oostende (Stene), België. De volledige naam van het bedrijf is Verstraete Eric NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08864837646. Het bedrijf Verstraete Eric NV bevindt zich op het adres: Plantijnstraat 3,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 392,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Verstraete Eric NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verstraete Eric NV is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verstraete Eric NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verstraete Eric NV, openstaande posities, locatie van Verstraete Eric NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verstraete Eric NV is a company, that was registered 1993 in Oostende (Stene) region, Belgium. Full name of company is Verstraete Eric NV, company assigned to the tax number BE08864837646. The company Verstraete Eric NV is located at the address: Plantijnstraat 3,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 392,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Verstraete Eric NV were not found.
The main activity of Verstraete Eric NV is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Verstraete Eric NV is not available. You also can look at reviews of Verstraete Eric NV, open positions, location of Verstraete Eric NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verstraete Eric NV, Oostende (Stene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verstraete Eric NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verstraete Eric NV, Oostende (Stene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verstraete Eric NV, employees, financial statistics.