Vanbilsen Maurice BVBA

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Vanbilsen Maurice BVBA
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Vanbilsen Maurice BVBA

Contactgegevens Vanbilsen Maurice BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanbilsen Maurice BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanbilsen Maurice BVBA

Regio (region): Houthalen-Helchteren (Houthalen), België

Adres (address): Varenstraat 114,3530, België

Telefoon (phone): 011 52 28 21; 011 60 92 92 011 52 28 21; 011 60 92 92

Fax (fax): 011 60 92 93 011 60 92 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanbilsen Maurice BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanbilsen Maurice BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanbilsen Maurice BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanbilsen Maurice BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanbilsen Maurice BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanbilsen Maurice BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanbilsen Maurice BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanbilsen Maurice BVBA
Products information Vanbilsen Maurice BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04317871093
Ondernemingsnummer: 6937835693
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Vanbilsen Maurice BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanbilsen Maurice BVBA
(Get full report from official database of BE for Vanbilsen Maurice BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanbilsen Maurice BVBA
Addition kinds of activities for Vanbilsen Maurice BVBA

20460402. Glutenmeel | Gluten meal
22410108. Schoen veters, behalve leer | Shoe laces, except leather
36630102. Versterkers, RF-vermogen en als | Amplifiers, rf power and if
50720302. Zaagbladen | Saw blades
73359904. Nog steeds en dia bestanden productie | Still and slide file production

Werken bij Vanbilsen Maurice BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanbilsen Maurice BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanbilsen Maurice BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanbilsen Maurice BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch medewerker elektromechanica (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In de productieafdeling worden zowel standaard producten als allerhande oplossingen op maat van de klant gemaakt. Hierbij wordt er vooral kunststof en RVS verwerkt. Je helpt ook bij de assemblage van standaard waterzuiveringsinstallaties. Dit zowel op mechanisch als op elektrisch vlak. Als technisch medewerker produceer je kunststofonderdelen voor de inbouw van waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties...alsook verzorg je alle maatwerkonderdelen. Elektrische sturingen, pompen, behuizingen enz. Samen met het productieteam ben je verantwoordelijke voor de kwalitatieve bouw van de producten zodat de installaties op de werven probleemloos kunnen verlopen.

  • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Medewerker schoonmaak (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: VANDEPITTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij particulieren zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken (vb: poetsen, stof afnemen, bereikbare ramen reinigen, ...). De klanten zijn bij jou in de regio gesitueerd.

  • Huishoudhulp regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Diepenbeek. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Vertegenwoordiger NL/FR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na een korte tweedaagse opleiding op de hoofdzetel, ga je aan de slag als vertegenwoordiger van het bier binnen jouw regio. Je maakt afspraken, bezoekt verschillende horecazaken, stelt ter plaatse het product voor en neemt bestellingen op. Verder vergroot je de visibiliteit van het bedrijf en vertegenwoordig je het bedrijf als medewerker van het fieldteam.

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • dakwerker hellende daken te Bilzen (HEES)

    Regio: HEES

    Bedrijf: MOORS

    Type: Vaste Job

    Je kan dakgoten, afvoerpijpen, dakbedekking, ... plaatsen. Je hebt een uitstekende kennis van schrijnwerk: Onderdak, pannelatten, ... Je hebt ervaring met het plaatsen en verwijderen van isolatie. je hebt ervaring in het plaatsen van gevelbekledingen. Je kan zowel in teamverband en zelfstandig werken. Je kan planlezen. schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Psychotherapeut (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: MULTIPRAX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multiprax is een dynamische praktijk waar baby’s, peuters, kleuters, lagere schoolkinderen, jongeren, volwassenen en senioren terecht kunnen. Een kinesiste, psychologe, audiologe en verschillende logopedisten werken elk vanuit hun eigen specialiteit en ervaring samen om een kwalitatieve preventie, diagnostiek, behandeling en follow-up te bieden die afgesteld is op elke zorgvraag.

  • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

  • weekendhulp bakkerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Bakkerij Selis

    Type: Flexijob

    koffiekoeken afwerken, winkel inladen, afwassen, de bakkerij opkuisen, producten voor 's nacht al klaarzetten

Zoek naar antwoorden van Vanbilsen Maurice BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vanbilsen Maurice BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanbilsen Maurice BVBA. Laat een reactie achter voor Vanbilsen Maurice BVBA. Vanbilsen Maurice BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanbilsen Maurice BVBA. Leave a respond for Vanbilsen Maurice BVBA. Vanbilsen Maurice BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanbilsen Maurice BVBA op de google maps. Adres en contacten Vanbilsen Maurice BVBA
Location of Vanbilsen Maurice BVBA on the google maps. Address and contacts of Vanbilsen Maurice BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanbilsen Maurice BVBA Vanbilsen Maurice BVBA: Van Rossum Winand | Diamond Hotels | Meetjeslandse Bouwmaatschappij Voor Volkswoningen CVBA | Turnhoutse Fotogravure N.V. | Thibaut De Vylder

Other related companies as Vanbilsen Maurice BVBA: Van Rossum Winand | Diamond Hotels | Meetjeslandse Bouwmaatschappij Voor Volkswoningen CVBA | Turnhoutse Fotogravure N.V. | Thibaut De Vylder

Vanbilsen Maurice BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Houthalen-Helchteren (Houthalen), België. De volledige naam van het bedrijf is Vanbilsen Maurice BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04317871093. Het bedrijf Vanbilsen Maurice BVBA bevindt zich op het adres: Varenstraat 114,3530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 189,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Vanbilsen Maurice BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanbilsen Maurice BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanbilsen Maurice BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanbilsen Maurice BVBA, openstaande posities, locatie van Vanbilsen Maurice BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanbilsen Maurice BVBA is a company, that was registered 2018 in Houthalen-Helchteren (Houthalen) region, Belgium. Full name of company is Vanbilsen Maurice BVBA, company assigned to the tax number BE04317871093. The company Vanbilsen Maurice BVBA is located at the address: Varenstraat 114,3530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 189,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Vanbilsen Maurice BVBA were not found.
The main activity of Vanbilsen Maurice BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanbilsen Maurice BVBA is not available. You also can look at reviews of Vanbilsen Maurice BVBA, open positions, location of Vanbilsen Maurice BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanbilsen Maurice BVBA, Houthalen-Helchteren (Houthalen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanbilsen Maurice BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanbilsen Maurice BVBA, Houthalen-Helchteren (Houthalen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanbilsen Maurice BVBA, employees, financial statistics.