Pierret SA

Contactgegevens Pierret SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pierret SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pierret SA

Regio (region): 10, België

Adres (address): ZONE INDUSTRIELLE ,E CERISIER, België

Telefoon (phone): 6890 6890

Fax (fax): TRANSINNE TRANSINNE

E-Mail: 061 65 50 10

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pierret SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pierret SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pierret SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pierret SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pierret SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pierret SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pierret SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pierret SA
Products information Pierret SA

BTW identificatienummer (tax): BE04864715576
Ondernemingsnummer: 2333190917
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 572,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Pierret SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pierret SA
(Get full report from official database of BE for Pierret SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pierret SA
Addition kinds of activities for Pierret SA

20410103. Maïsmeel | Corn flour
24260203. Spoelblokken en blanks, hout | Bobbin blocks and blanks, wood
27829903. Papieren uitspraak | Paper ruling
33419904. Brons smelten en raffineren (secundair) | Bronze smelting and refining (secondary)
35780200. Rekenmachines en machines toevoegen | Calculators and adding machines
39110303. Bevestigingen, goud of zilver: pennen, lederwaren, enz. | Mountings, gold or silver: pens, leather goods, etc.
39140509. Trofeeën, roestvrij staal | Trophies, stainless steel
50510407. Tin plate bars | Tin plate bars
50919902. Biljart apparatuur en benodigdheden | Billiard equipment and supplies
51999918. Verpakkings materialen | Packaging materials

Werken bij Pierret SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pierret SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pierret SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pierret SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Elektricien (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken voor een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerp, levering en service van apparatuur voor horeca, bedrijven en instellingen zowel in binnen en buitenland: - een elektricien voor het aansluiten van de toestellen in de keukens.

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT- DENIJS -WESTREM (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Denijs-Westrem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Stagiair HR Consultant - Werving en Selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Studentenjob

    Als Stagiair HR Consultant word je ingezet in het team van ASAP TalentXperts, het selectiekantoor binnen de ASAP HR Group, met als kerntaken: Werving & Selectie, Testing & Assessment, Loopbaanbegeleiding en outplacement. Je takenpakket zal ondermeer bestaan uit: Werving/selectie (focus van de stage) o Inputten CV's o Verwerking kandidaten o Inputten van vacatures o updaten jobsites o Publicatie van vacatures jobsites o Input van interview verslagen o voorstellingsmails o Search acties o Bijwonen van sollicitatiegesprekken en na verloop van tijd het zelfstandig voeren van sollicitatiegesprekken (samen met ervaren HR Advisor) Assessment o Aanmaken van kandidaten in Thalento (testtool) o Testen klaarzetten in Thalento o De testcomputer opstarten en klaarzetten voor kandidaat Algemeen o Helpen bij voorbereiding van beurzen o Helpen bij voorbereiding van klanten-events o Ondersteunen bij het voorbereiden van commerciële acties

  • Student Winkelbediende bakkerij m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij uit de omgeving van Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en/ of zondag willen werken gedurende het ganse jaar. Jouw taken zijn oa : het aanvullen van de winkel, versnijden van brood, inpakken van brood en gebak, afrekenen van de klanten bestellingen noteren en klaarzetten

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • MEDERWERKER SNIJZAAL M/V (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een medewerker snijzaal. Het takenpakket bestaat uit: - Versnijden van karkassen - Uitbenen van deelstukken

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • operator cnc machine (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant waregem zijn we op zoek naar een cnc operator

  • (hulp)kok (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BARLEY'S

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een dynamisch team. Onder leiding van de chef voer je allerhande keukenwerkzaamheden uit in koude keuken Mise-en-place, bereiden en garneren van gerechten. Exact takenpakket afhankelijk van kennis en ervaring.

  • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

Zoek naar antwoorden van Pierret SA in sociale netwerken
Look for responds of Pierret SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pierret SA. Laat een reactie achter voor Pierret SA. Pierret SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pierret SA. Leave a respond for Pierret SA. Pierret SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pierret SA op de google maps. Adres en contacten Pierret SA
Location of Pierret SA on the google maps. Address and contacts of Pierret SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Pierret SA Pierret SA: DEMUYNCK TAPIS sa | Lambert & Dauw NV | Hemmis N.V. | Van Daele Kamiel B.V.B.A. | Haemelinck, Steve

Other related companies as Pierret SA: DEMUYNCK TAPIS sa | Lambert & Dauw NV | Hemmis N.V. | Van Daele Kamiel B.V.B.A. | Haemelinck, Steve

Pierret SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio 10, België. De volledige naam van het bedrijf is Pierret SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04864715576. Het bedrijf Pierret SA bevindt zich op het adres: ZONE INDUSTRIELLE ,E CERISIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 572,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Pierret SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pierret SA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pierret SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pierret SA, openstaande posities, locatie van Pierret SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie 061 65 50 10

Pierret SA is a company, that was registered 1986 in 10 region, Belgium. Full name of company is Pierret SA, company assigned to the tax number BE04864715576. The company Pierret SA is located at the address: ZONE INDUSTRIELLE ,E CERISIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 572,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Pierret SA were not found.
The main activity of Pierret SA is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Pierret SA is not available. You also can look at reviews of Pierret SA, open positions, location of Pierret SA on the map. For more information, write us to email 061 65 50 10

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pierret SA, 10: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pierret SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pierret SA, 10: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pierret SA, employees, financial statistics.