Martin Eric SPRL

Contactgegevens Martin Eric SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Martin Eric SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Martin Eric SPRL

Regio (region): Saint-Ghislain (Tertre), België

Adres (address): Rue Louis Glineur 20,7333, België

Telefoon (phone): 065 64 47 82; 0475 73 09 22 065 64 47 82; 0475 73 09 22

Fax (fax): 065 64 40 72 065 64 40 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Martin Eric SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Martin Eric SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Martin Eric SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Martin Eric SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Martin Eric SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Martin Eric SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Martin Eric SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Martin Eric SPRL
Products information Martin Eric SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09777526855
Ondernemingsnummer: 7253692626
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 202,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Martin Eric SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Martin Eric SPRL
(Get full report from official database of BE for Martin Eric SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Martin Eric SPRL
Addition kinds of activities for Martin Eric SPRL

281299. Alkalieën en chloor, nec | Alkalies and chlorine, nec
504302. Camera's en fotografische apparatuur | Cameras and photographic equipment
20790103. Margarine, inclusief imitatie | Margarine, including imitation
28360202. tuberculine | Tuberculins
28440302. Concentraten, parfum | Concentrates, perfume
34290106. Hangers, muurhardware | Hangers, wall hardware
34440603. Deurkappen, aluminium | Door hoods, aluminum
35110202. Hydraulische turbines | Hydraulic turbines
38260103. Infrarood analytische instrumenten | Infrared analytical instruments
82990402. Vrachtwagen rijden training | Truck driving training

Werken bij Martin Eric SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Martin Eric SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Martin Eric SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Martin Eric SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/Losser (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Adecco Onsite Schenker

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DB Schenker te Tisselt (Willebroek) zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste Laders/Lossers. Je bent verantwoordelijk voor het stapelen van dozen op paletten. Je werkt op oproepbasis op basis van een 3 ploegen systeem. (vroege, late, nacht)

  • Industrieel onderhoudsmedewerker m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaak bedrijf gelegen te Genk zijn wij dringend op zoek naar een industrieel reiniger voor een bedrijf in Houthalen. Je staat in voor het onderhoud van het terrein met de hogedrukreiniger. Ook dient er een trap gereinigd te worden. Je zal werken in koudere en warmere temperaturen.

  • Arbeider vlasbewerking (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de productieafdeling. De vlasbalen worden machinaal aangebracht. Ze zijn voorzien van een touw, dit touw moet je uithalen en op een spoel draaien die dan machinaal opgewonden wordt. Jij zorgt ervoor dat het vlas mooi verspreidt wordt op de werkband en dat er geen gaten in zitten. Het vlas wordt dan bewerkt in de machine. De stenen en afval worden eruit gehaald. Het kan soms wel een stoffige omgeving zijn (er zijn wel afzuigmachines aanwezig). In de verpakkingsafdeling wordt de controle gedaan van het bewerkte vlas, je haalt de kleurverschillen eruit. In de zomermaanden wordt het vlas geoogst. De werkuren zijn van 8 u tot 12u en van 13u tot 17u . In het voorjaar gaat men vooral zaaien van het vlas.

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een supermarkt te regio Hoogstraten is op zoek naar een voltijdse all round winkelbediende Je taken bestaan uit volgende activiteiten: Je rekent bestellingen af. Je vult de winkel aan. Je houdt de winkel op orde. Je staat voornamelijk in de drankenafdeling. Indien de tewerkstelling goed verloopt, is er een optie vast.

  • Ploegbaas Bekister (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf uit Balen zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. Heb jij ervaring als bekister? Zin in een nieuw avontuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als ploegbaas zal bestaan uit: Het aansturen van een klein team bekisters Het maken van bekistingen Plaatsen van wanden en kolommen Herstellen en storten van beton

  • STUDENT horeca (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren horeca-medewerker! Zie jij jezelf een twee sterren restaurant werken? FUNCTIEOMSCHRIJVING: Hij/zij zal instaan voor het ontvangen van de klanten en deze naar het restaurant te leiden. Nadien krijg je ondersteunende taken: glazen, borden etc op hun plaats zetten. U kan enkele dagen werken van ma - vrijdag (avond of dagshift 12:00 - 18:00 / 18:00 - 00:00) U spreekt zeer goed Nederlands, andere talen zijn een pluspunt. U presteert goed onder druk en kan goed multitasken. Je hebt er zin in. Je ziet het elke dag weer als een mooie uitdaging om elke gast met een wow gevoel te deur uit te laten gaan. Herkent u zich in dit profiel? Solliciteer dan snel, vergeet niet uw CV volledig in te vullen met gsm nummer, adres, opgedane ervaring...

  • Spelhost dinerspellen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brussel studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Software test Engingeer (november-januari) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend IT-bedrijf dat actief is op de Corda Campus in Hasselt zoeken wij een student IT met een gezonde interesse voor software testing! Heb je nog geen ervaring met software testing? Geen probleem! Het bedrijf waar je in terechtkomt, zorgt voor een intensieve en interactieve opleiding waarbij je de kneepjes van het vak onder de knie krijgt. Na de opleiding heb je intern twee mogelijkheden: software testing of digitale televisie. Als software test engineer kom je in aanraking met verschillende IT-domeinen en bouw je gaandeweg jouw expertise op. Je voert testen uit op verschillende softwaresystemen waaronder het testen van mobile apps, web services, appliciaties, websites, ... Deze testen kunnen zowel geautomatiseerd als manueel zijn. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen om je kennis en kunde verder uit te breiden. Afhankelijk van je ambities en je competenties kan je doorgroeien in de richting die jij wilt. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar er veel aandacht is voor het team, maar ook voor jou als persoon. Er heerst een cultuur van open communicatie, veel fun en hard werken om dit alles waar te maken.

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • Magazijnier voor fysiek zwaar werk (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor de orderpicking van de goederen (denk aan badkuipen, lavabo's enz.). Je maakt de bestellingen klaar voor de klanten en bent mee verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van het magazijn. Daarnaast neem je initiatief om in te springen bij collega’s waar dit nodig is. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf met familiale sfeer, in volle groei én met verschillende vestigingen in België is gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Zij zijn op zoek naar een magazijnier die tegen een stootje kan daar je met meubels en andere sanitair gerelateerde artikelen zal moeten werken en verplaatsen.

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Martin Eric SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Martin Eric SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Martin Eric SPRL. Laat een reactie achter voor Martin Eric SPRL. Martin Eric SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Martin Eric SPRL. Leave a respond for Martin Eric SPRL. Martin Eric SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Martin Eric SPRL op de google maps. Adres en contacten Martin Eric SPRL
Location of Martin Eric SPRL on the google maps. Address and contacts of Martin Eric SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Martin Eric SPRL Martin Eric SPRL: Diatrada Belgium NV | Rogge Maurice NV | PIA Groep | Deldo Autobanden | Felix Roulin

Other related companies as Martin Eric SPRL: Diatrada Belgium NV | Rogge Maurice NV | PIA Groep | Deldo Autobanden | Felix Roulin

Martin Eric SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Saint-Ghislain (Tertre), België. De volledige naam van het bedrijf is Martin Eric SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09777526855. Het bedrijf Martin Eric SPRL bevindt zich op het adres: Rue Louis Glineur 20,7333. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 202,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Martin Eric SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Martin Eric SPRL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Martin Eric SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Martin Eric SPRL, openstaande posities, locatie van Martin Eric SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Martin Eric SPRL is a company, that was registered 2017 in Saint-Ghislain (Tertre) region, Belgium. Full name of company is Martin Eric SPRL, company assigned to the tax number BE09777526855. The company Martin Eric SPRL is located at the address: Rue Louis Glineur 20,7333. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 202,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Martin Eric SPRL were not found.
The main activity of Martin Eric SPRL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Martin Eric SPRL is not available. You also can look at reviews of Martin Eric SPRL, open positions, location of Martin Eric SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Martin Eric SPRL, Saint-Ghislain (Tertre): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Martin Eric SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Martin Eric SPRL, Saint-Ghislain (Tertre): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Martin Eric SPRL, employees, financial statistics.