Halsberghe Fres

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Halsberghe Fres
Private companiesTobacco Products • Halsberghe Fres

Contactgegevens Halsberghe Fres: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Halsberghe Fres: address, phone, fax, email, website, opening hours

Halsberghe Fres

Regio (region): Kuurne, België

Adres (address): Heirweg 14,8520, België

Telefoon (phone): 056 35 52 42 056 35 52 42

Fax (fax): 056 35 54 04 056 35 54 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Halsberghe Fres: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Halsberghe Fres"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Halsberghe Fres"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Halsberghe Fres, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Halsberghe Fres. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Halsberghe Fres, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Halsberghe Fres. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Halsberghe Fres
Products information Halsberghe Fres

BTW identificatienummer (tax): BE09398223876
Ondernemingsnummer: 1076904296
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Halsberghe Fres zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Halsberghe Fres
(Get full report from official database of BE for Halsberghe Fres)

Aanvulling soorten activiteiten voor Halsberghe Fres
Addition kinds of activities for Halsberghe Fres

606100. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
23390301. Atletische kleding: vrouwen, misses 'en junioren' | Athletic clothing: women's, misses', and juniors'
28340601. Astringenten, medicijn | Astringents, medicinal
31310103. Clasps, schoen | Clasps, shoe
35529900. Textielmachines, nec | Textile machinery, nec
80420102. Geriatrische specialist optometrist | Geriatric specialist optometrist

Werken bij Halsberghe Fres: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Halsberghe Fres: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Halsberghe Fres. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Halsberghe Fres. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpmonteur (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpmonteur sta je in voor het monteren van elektrische deuren. Je doet dit samen met een ervaren collega. Je vertrekt vanuit de site in Brugge en bent een grote hulp bij het monteren. Ervaring in de sector is geen vereiste. Heb je 2 handen aan je lijf ben je een handige harry en beschik je over een rijbewijs B of je bent hiermee bezig reageer dan als de bliksem op deze vacature? Je werkt in een dagregime van 7u30 tot 16u30. Op vrijdag ben je een uurtje vroeger thuis.

  • KOELTECHNIEKER Regio Zeebrugge M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren koeltechnieker. Als lid van een team koeltechniekers sta je naast storingsinterventies in voor zowel mechanisch als elektrisch onderhoud van industriële koelinstallaties. Je neemt actief deel aan, en neemt ook zelf initiatief voor, renovatie en verbeteringsprojecten. Hoewel jouw functie principieel wordt uitgeoefend in dagdienst ben je toch bereid, na een inwerkperiode, tot shiftwerk en weekendpermanentie met beurtrol om technische bijstand te verlenen.

  • Operator chemie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde is in de chemiesector zijn we op zoek naar een Polyvalente medewerker om bij te springen in verschillende afdelingen (m/v) Je springt bij op verschillende afdelingen (mix- en afvul) waar nodig  Je produceert producten via de mengmachine  Je brengt manueel grondstoffen in de machine en zorgt dat deze volgens formule gemengd worden  Je vult de geproduceerde goederen in via een afvulmachine en stelt verschillende parameters in  Je brengt containers naar de koer  Je zet machines op en kuist darmen  Je bestuurt een elektrische transpalet om kuipen  te verplaatsen 

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (voltijds) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

  • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • Chauffeur V/M Regionaal Afzetcontainers CE (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DOOLAEGHE

    Type: Vaste Job

    Regionaal afzetcontainers metalen wisselen (soms met aanhangwagen)

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van Halsberghe Fres in sociale netwerken
Look for responds of Halsberghe Fres in social networks

Lees alle opmerkingen voor Halsberghe Fres. Laat een reactie achter voor Halsberghe Fres. Halsberghe Fres bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Halsberghe Fres. Leave a respond for Halsberghe Fres. Halsberghe Fres on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Halsberghe Fres op de google maps. Adres en contacten Halsberghe Fres
Location of Halsberghe Fres on the google maps. Address and contacts of Halsberghe Fres

Andere gerelateerde bedrijven als come Halsberghe Fres Halsberghe Fres: SCHOON OPTIC COMM.S | Albrathi BVBA | Ordinateur-Service | Fournier-Cavos NV | Claire Tondeleir BVBA

Other related companies as Halsberghe Fres: SCHOON OPTIC COMM.S | Albrathi BVBA | Ordinateur-Service | Fournier-Cavos NV | Claire Tondeleir BVBA

Halsberghe Fres is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Kuurne, België. De volledige naam van het bedrijf is Halsberghe Fres, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09398223876. Het bedrijf Halsberghe Fres bevindt zich op het adres: Heirweg 14,8520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 260,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Halsberghe Fres zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Halsberghe Fres is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Halsberghe Fres is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Halsberghe Fres, openstaande posities, locatie van Halsberghe Fres op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Halsberghe Fres is a company, that was registered 2017 in Kuurne region, Belgium. Full name of company is Halsberghe Fres, company assigned to the tax number BE09398223876. The company Halsberghe Fres is located at the address: Heirweg 14,8520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 260,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Halsberghe Fres were not found.
The main activity of Halsberghe Fres is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Halsberghe Fres is not available. You also can look at reviews of Halsberghe Fres, open positions, location of Halsberghe Fres on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Halsberghe Fres, Kuurne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Halsberghe Fres, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Halsberghe Fres, Kuurne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Halsberghe Fres, employees, financial statistics.