Freson (Menuiserie) SA

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Freson (Menuiserie) SA
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Freson (Menuiserie) SA

Contactgegevens Freson (Menuiserie) SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Freson (Menuiserie) SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Freson (Menuiserie) SA

Regio (region): Awans (Hognoul), België

Adres (address): Rue d'Oupeye 50,4342, België

Telefoon (phone): 04 246 91 98; 04 263 34 74 04 246 91 98; 04 263 34 74

Fax (fax): 04 247 13 54 04 247 13 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Freson (Menuiserie) SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Freson (Menuiserie) SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Freson (Menuiserie) SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Freson (Menuiserie) SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Freson (Menuiserie) SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Freson (Menuiserie) SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Freson (Menuiserie) SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Freson (Menuiserie) SA
Products information Freson (Menuiserie) SA

BTW identificatienummer (tax): BE03931152343
Ondernemingsnummer: 3879241943
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 405,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Freson (Menuiserie) SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Freson (Menuiserie) SA
(Get full report from official database of BE for Freson (Menuiserie) SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Freson (Menuiserie) SA
Addition kinds of activities for Freson (Menuiserie) SA

14990405. Steengroeven | Rubbing stone quarrying
28999935. Oxidatiemiddelen, anorganisch | Oxidizers, inorganic
29990100. Cokes | Coke
34830105. Smeden, projectiel: bewerkt voor munitie boven 30 mm. | Forgings, projectile: machined for ammunition over 30 mm.
35450303. Balanceringsmachines (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Balancing machines (machine tool accessories)
38230403. Computer interface apparatuur, voor industriële proces controle | Computer interface equipment, for industrial process control
39650102. Knoop blanks en matrijzen | Button blanks and molds
39990503. Sigaretfilters | Cigarette filters
51310200. Naaien leveringen en noties | Sewing supplies and notions

Werken bij Freson (Menuiserie) SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Freson (Menuiserie) SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Freson (Menuiserie) SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Freson (Menuiserie) SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Maasmechelen zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE voor het vervoeren van Paarden en pluimvee mest.

  • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

  • Automecanicien met een hart voor autosport (MOEN)

    Regio: MOEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Automecanicien gezocht voor een gargage in de regio van Avelgem. De garage is gespecialiseerd in reparaties van voertuigen voor de autosport. Jouw taken : montage en demontage defecten opsporen en herstellingen (elektrisch en mechanisch) uitvoeren lassen, plooien, slijpen Uurrooster : Van maandag tem vrijdag in de daguren

  • Fleet Manager | Voltijds in Daguren | Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De fleet manager GSE is verantwoordelijk voor het volledig beheer van onze vloot rollend materiaal, voor België. Deze persoon rapporteert rechtstreeks aan de General Manager Handling. De belangrijkste taken zijn: het beheer van de vloot rollend materieel (voor de afhandeling van vliegtuigen) binnen België de berekening van de noden en plannen van materieel per station of per operatie en activiteit standaarden bepalen en implementeren de opvolging van het budget verzorgen m.b.t. het materiaal en brandstof de opvolging van verzekeringsdossiers (introductie, afsluit en financiële opvolging) contacten met en aansturen van leveranciers i.v.m. technische aspecten en onderhoud instaan voor de opvolging van het onderhoud nauwe samenwerking met en aansturing van de lokale technische onderhoudsafdeling in Brussel

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Zomergem (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare en in Zomergem zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt van 08u00 tem 12u00, te starten voor 16 uren per week, dit kan uitbreiden op termijn.

  • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Student schoenenwinkel (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel te Waregem en te Vichte zoeken wij studenten die graag een centje willen bijverdienen. Met een glimlach spreek je de klanten aan in de winkel en help je hen het juiste schoentje te passen. Je helpt ook met het op orde houden van de winkel.

  • JOBSTUDENT BAKKERIJ Deurne (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: YES! TALENTS

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige bakkerij in Deurne, zoeken wij dringend studenten die in het weekend, feestdagen en in vakantieperiodes beschikbaar zijn.

  • Chauffeur Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • Administratief dispatcher dienst na verkoop regio Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Anderlecht, een groeiend bedrijf met een aangename familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar een administratief dispatchers voor de dienst na verkoop. Je zal er als dispatcher instaan voor het beheer van de herstellingen: behandelen van aanvragen via mail of telefoon opmaken van offertes en bestek voor herstellingen onderzoeken op welke termijn herstelling moet gebeuren plannen van techniekers voor herstellingen ter plaatse retours verzorgen naar leveranciers Heb jij reeds ervaring als dispatcher van service techniekers of op een after sales? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Wij contacteren jou zo snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek om de vacature toe te lichten. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

Zoek naar antwoorden van Freson (Menuiserie) SA in sociale netwerken
Look for responds of Freson (Menuiserie) SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Freson (Menuiserie) SA. Laat een reactie achter voor Freson (Menuiserie) SA. Freson (Menuiserie) SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Freson (Menuiserie) SA. Leave a respond for Freson (Menuiserie) SA. Freson (Menuiserie) SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Freson (Menuiserie) SA op de google maps. Adres en contacten Freson (Menuiserie) SA
Location of Freson (Menuiserie) SA on the google maps. Address and contacts of Freson (Menuiserie) SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Freson (Menuiserie) SA Freson (Menuiserie) SA: Masset SPRL | Coenen NV | Gramo | KTRC-KTRO VZW | Alfa Viaene & Co

Other related companies as Freson (Menuiserie) SA: Masset SPRL | Coenen NV | Gramo | KTRC-KTRO VZW | Alfa Viaene & Co

Freson (Menuiserie) SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Awans (Hognoul), België. De volledige naam van het bedrijf is Freson (Menuiserie) SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03931152343. Het bedrijf Freson (Menuiserie) SA bevindt zich op het adres: Rue d'Oupeye 50,4342. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 405,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Freson (Menuiserie) SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Freson (Menuiserie) SA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Freson (Menuiserie) SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Freson (Menuiserie) SA, openstaande posities, locatie van Freson (Menuiserie) SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Freson (Menuiserie) SA is a company, that was registered 1996 in Awans (Hognoul) region, Belgium. Full name of company is Freson (Menuiserie) SA, company assigned to the tax number BE03931152343. The company Freson (Menuiserie) SA is located at the address: Rue d'Oupeye 50,4342. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 405,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Freson (Menuiserie) SA were not found.
The main activity of Freson (Menuiserie) SA is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Freson (Menuiserie) SA is not available. You also can look at reviews of Freson (Menuiserie) SA, open positions, location of Freson (Menuiserie) SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Freson (Menuiserie) SA, Awans (Hognoul): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Freson (Menuiserie) SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Freson (Menuiserie) SA, Awans (Hognoul): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Freson (Menuiserie) SA, employees, financial statistics.