FINSTRAL AG - ITALY

Contactgegevens FINSTRAL AG - ITALY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FINSTRAL AG - ITALY: address, phone, fax, email, website, opening hours

FINSTRAL AG - ITALY

Regio (region): UNTERINN/RITTEN, België

Adres (address): GASTERERWEG 1,39050, België

Telefoon (phone): +39 0471 29 65 48 +39 0471 29 65 48

Fax (fax): +39 0471 29 65 05 +39 0471 29 65 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FINSTRAL AG - ITALY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FINSTRAL AG - ITALY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FINSTRAL AG - ITALY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FINSTRAL AG - ITALY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FINSTRAL AG - ITALY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FINSTRAL AG - ITALY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FINSTRAL AG - ITALY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FINSTRAL AG - ITALY
Products information FINSTRAL AG - ITALY

BTW identificatienummer (tax): BE06441253662
Ondernemingsnummer: 2094787597
Hoofdstad (capital): 771,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 680,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in FINSTRAL AG - ITALY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FINSTRAL AG - ITALY
(Get full report from official database of BE for FINSTRAL AG - ITALY)

Aanvulling soorten activiteiten voor FINSTRAL AG - ITALY
Addition kinds of activities for FINSTRAL AG - ITALY

509901. Vuurwapens en munitie, behalve sportief | Firearms and ammunition, except sporting
07210303. Gewasverwante entomologische diensten (insectenbestrijding) | Crop related entomological services (insect control)
20330300. Vruchten en fruitproducten, in blikjes, potten, enz. | Fruits and fruit products, in cans, jars, etc.
23290206. Timmerjassen: mannen, jongeren en jongens | Lumber jackets: men's, youths', and boys'
26750401. Fleskappen en tops, die-cut: van aangekochte materialen | Bottle caps and tops, die-cut: from purchased materials
31110102. Harness leer | Harness leather
49590300. Verwijdering van giftige of gevaarlijke afvalstoffen | Toxic or hazardous waste cleanup
50520201. Steenkool | Coal

Werken bij FINSTRAL AG - ITALY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FINSTRAL AG - ITALY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FINSTRAL AG - ITALY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FINSTRAL AG - ITALY. Looking for open vacancies in other companies

  • Operations Manager Tuinbouw (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een Operations Manager! Onze klant is een innovatief tuinbouwbedrijf in te Duffel, gespecialiseerd in de kweek van groenten en sierplanten. Zij zijn op zoek naar een verantwoordelijke die instaat voor de plantkwaliteit en de complete organisatie van een productie-unit van +/- 8 ha met een 20-tal medewerkers. Concreet betekent dit het volgende: Je stuurt een team aan van een 20-tal medewerkers en organiseert de werkzaamheden van de verschillende productieprocessen; Hierbij ben je eindverantwoordelijke voor de opkweek van de planten; Verder heb je contact met klanten en leveranciers; Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.

  • Bandenmonteur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je staat in voor het monteren van banden op personenwagens en camionettes. • Daarnaast sta je ook in voor de herstelling van banden. • Je werkt in dagdienst van 8-17u en op zaterdag van 8-12u

  • Pijpfitter/lasser regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een pijpfitter/lasser voor regio Antwerpen: Als pijpfitter/lasser sta je in voor de montage van de leidingen het kraanwerk en de supports van de HVAC-installaties in de gebouwen van hun klanten. Takenpakket bestaat onder andere uit het opmeten en schetsen van passtukken het plaatsen van afsluiters pompen radiatoren ... verrichten van laswerken ...

  • KOELTECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een koeltechnieker om te werken in regio Vlaams-Brabant. Zal instaan voor elektrisch en mechanisch onderhoud van verschillende installaties

  • Marketeer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Een marketingstrategie ontwikkelen; Marktonderzoek uitvoeren. Op basis hiervan ga je de data analyseren en zet een marketingcampagne op; Je beheert en ontwikkeld de website, maakt logo's, folders,...; Je vertegenwoordigd samen met de accountmanager en de commerciële manager het bedrijf op verschillende sector gerelateerde events.

  • Huishoudhulp 32u: directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DESTELBERGEN/HEUSDEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Destelbergen/Heusden zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent verkoop Groenten en Fruit (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te regio Kempen zijn we op zoek naar een jobstudent. U staat in voor de verkoop van groenten en fruit U werkt 1 zaterdag op 2 Bedienen van de klanten Winkel op orde houden + werken in de zomervakantie

  • Technologisch Sales Executive Onderwijs/Event (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Functie Sales Executive Digital Event: Volledig nieuw event vertegenwoordigen & voorstellen Potentiële klanten in kaart brengen & inplannen in je agenda Offertes opmaken volgens aanvragen van de klanten & deze verdedigen De doelgroep die je benadert zijn alle bedrijven die een kwalitatieve service, innoverende visie & technologische oplossingen aanbieden naar het onderwijs; bv. digitale onderwijsborden Rapporteren doe je aan de Business Developer van het evenement In eerste instantie werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Oost-Vlaanderen, daarnaast ben je af en toe ook actief op de baan Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents is een gekende speler binnen de evenementensector.   Ze bieden een enorm brede waaier van evenementen aan: gaande van vakbeurzen tot seminaries en sportevenementen.  Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar Commercieel Talent met interesse in innovatieve & digitale educatieve tools.

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • HR-coach Engage & Grow (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Engage & Grow werkt met licenties (democratisch geprijsd) en is bij uitstek bedoeld voor mensen die actief zijn in het HR-veld. Werktevredenheid is één, betrokkenheid is twee. Dit programma stelt je in staat organisaties te begeleiden over periodes van 6 tot 12 of meer weken, in de richting van full engagement. Spectaculaire resultaten gegarandeerd, op basis van simpele principes, die wérken. Je krijgt een opleiding en instrumentarium die je in staat stelt al vanaf de eerste klant je licentiebedrag terug te verdienen. Ook ideaal voor zelfstandigen in bijberoep!

  • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van FINSTRAL AG - ITALY in sociale netwerken
Look for responds of FINSTRAL AG - ITALY in social networks

Lees alle opmerkingen voor FINSTRAL AG - ITALY. Laat een reactie achter voor FINSTRAL AG - ITALY. FINSTRAL AG - ITALY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FINSTRAL AG - ITALY. Leave a respond for FINSTRAL AG - ITALY. FINSTRAL AG - ITALY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FINSTRAL AG - ITALY op de google maps. Adres en contacten FINSTRAL AG - ITALY
Location of FINSTRAL AG - ITALY on the google maps. Address and contacts of FINSTRAL AG - ITALY

Andere gerelateerde bedrijven als come FINSTRAL AG - ITALY FINSTRAL AG - ITALY: BETONBORINGEN LOOMANS | DC COOL | In Eerste Staat | Kempense Kamer voor Handel en Nijverheid V.Z.W. | Thema Vision Group

Other related companies as FINSTRAL AG - ITALY: BETONBORINGEN LOOMANS | DC COOL | In Eerste Staat | Kempense Kamer voor Handel en Nijverheid V.Z.W. | Thema Vision Group

FINSTRAL AG - ITALY is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio UNTERINN/RITTEN, België. De volledige naam van het bedrijf is FINSTRAL AG - ITALY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06441253662. Het bedrijf FINSTRAL AG - ITALY bevindt zich op het adres: GASTERERWEG 1,39050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 771,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 680,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in FINSTRAL AG - ITALY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FINSTRAL AG - ITALY is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FINSTRAL AG - ITALY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FINSTRAL AG - ITALY, openstaande posities, locatie van FINSTRAL AG - ITALY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FINSTRAL AG - ITALY is a company, that was registered 1993 in UNTERINN/RITTEN region, Belgium. Full name of company is FINSTRAL AG - ITALY, company assigned to the tax number BE06441253662. The company FINSTRAL AG - ITALY is located at the address: GASTERERWEG 1,39050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 771,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 680,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in FINSTRAL AG - ITALY were not found.
The main activity of FINSTRAL AG - ITALY is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FINSTRAL AG - ITALY is not available. You also can look at reviews of FINSTRAL AG - ITALY, open positions, location of FINSTRAL AG - ITALY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FINSTRAL AG - ITALY, UNTERINN/RITTEN: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FINSTRAL AG - ITALY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FINSTRAL AG - ITALY, UNTERINN/RITTEN: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FINSTRAL AG - ITALY, employees, financial statistics.