ESSELER & Co SA

Contactgegevens ESSELER & Co SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESSELER & Co SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESSELER & Co SA

Regio (region): Chaudfontaine (Beaufays), België

Adres (address): Rue de Trooz 21,4052, België

Telefoon (phone): 04 368 56 98 04 368 56 98

Fax (fax): 04 368 69 85 04 368 69 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESSELER & Co SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESSELER & Co SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESSELER & Co SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESSELER & Co SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESSELER & Co SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESSELER & Co SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESSELER & Co SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESSELER & Co SA
Products information ESSELER & Co SA

BTW identificatienummer (tax): BE03594146728
Ondernemingsnummer: 8583862304
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 365,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ESSELER & Co SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESSELER & Co SA
(Get full report from official database of BE for ESSELER & Co SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESSELER & Co SA
Addition kinds of activities for ESSELER & Co SA

262100. Papieren molens | Paper mills
349500. Draadveren | Wire springs
01330000. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
07419901. Dierziekenhuisdiensten, vee | Animal hospital services, livestock
22110903. Gaas | Gauze
35340102. Trappenliften, motor aangedreven | Stair elevators, motor powered

Werken bij ESSELER & Co SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESSELER & Co SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESSELER & Co SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESSELER & Co SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in shelving, subcontracting, solar en sprinkler watertanks zijn wij opzoek naar een heftruckchauffeur.

  • Helper-monteerder (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Montage van koeltorens of sub-assembly's op basis van dossier en technische tekeningen (plannen materiaallijsten) Plaatsen van panelen, ventilatoren, assen, motoren, thermostaat, pompen, niveauregelaars,...

  • Mechanieker atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend internationaal bedrijf in regio Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde mechanieker. Je staat in voor de uitvoering van verschillende werkopdrachten aan een divers assortiment van werktuigen (heftrucks, hoogwerker, verreikers, schaarliften, …). Je taken: - Herstellingen uitvoeren aan thermische en elektrische werktuigen (heftrucks, hoogwerkers, verreikers, …). - Diagnose stellen van mechanische defecten. - Onderhoudswerken uitvoeren. - Opzoeken van wisselstukken en uit magazijn halen. - Voorstellen van verbetervoorstellen voor vaak voorkomende problemen. - Sporadisch uitvoeren van een herstelling ter plaatse bij de klant.

  • Werfleider wegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

  • Onderhoudstechnieker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je lokaliseert en verhelpt storingen aan mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en elektronische systemen. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud voor de aan jou toegewezen machines. Je bouwt samen met je collega’s een kennisdatabank op door een accurate verslaggeving en registratie. Je verricht kleine constructie- en plaatwerkzaamheden, ook solderen en lassen komt regelmatig voor. Input geven tot het aanpassen van schema’s na wijzigingen

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Ongediertebestrijder (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DESCROES

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze diensten zijn wij op zoek naar een ongediertebestrijder. Je voert interventies uit en gaat langs bij klanten met een servicecontract om periodieke inspecties uit te voeren. Verder denk je mee na om problemen te analyseren en oplossingen te bieden om ongedierte te weren. Bij voorkeur zoeken wij een technieker met ervaring en in het bezit van een fytolicentie P2.

  • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

  • Technisch administratief bediende (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Zelfstandig kantoorhouder Argenta druivenstreek (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ARGENTA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor diverse Argenta kantoren zijn we momenteel op zoek naar echte ondernemers om een bestaande klantenportefeuille over te nemen. Vandaag zijn er onder meer beschikbare portefeuilles in de Druivenstreek Als kantoorhouder bank & verzekeringen ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie op, met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw bankkantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie en de werking van jouw bankkantoor, als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

Zoek naar antwoorden van ESSELER & Co SA in sociale netwerken
Look for responds of ESSELER & Co SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESSELER & Co SA. Laat een reactie achter voor ESSELER & Co SA. ESSELER & Co SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESSELER & Co SA. Leave a respond for ESSELER & Co SA. ESSELER & Co SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESSELER & Co SA op de google maps. Adres en contacten ESSELER & Co SA
Location of ESSELER & Co SA on the google maps. Address and contacts of ESSELER & Co SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ESSELER & Co SA ESSELER & Co SA: de Buisseret Didier | Vanreppelen Gunter | Barras P | Royal Nord BVBA | B 4 Travel SPRL

Other related companies as ESSELER & Co SA: de Buisseret Didier | Vanreppelen Gunter | Barras P | Royal Nord BVBA | B 4 Travel SPRL

ESSELER & Co SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Chaudfontaine (Beaufays), België. De volledige naam van het bedrijf is ESSELER & Co SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03594146728. Het bedrijf ESSELER & Co SA bevindt zich op het adres: Rue de Trooz 21,4052. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 365,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ESSELER & Co SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ESSELER & Co SA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESSELER & Co SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESSELER & Co SA, openstaande posities, locatie van ESSELER & Co SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ESSELER & Co SA is a company, that was registered 1996 in Chaudfontaine (Beaufays) region, Belgium. Full name of company is ESSELER & Co SA, company assigned to the tax number BE03594146728. The company ESSELER & Co SA is located at the address: Rue de Trooz 21,4052. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 365,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ESSELER & Co SA were not found.
The main activity of ESSELER & Co SA is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ESSELER & Co SA is not available. You also can look at reviews of ESSELER & Co SA, open positions, location of ESSELER & Co SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESSELER & Co SA, Chaudfontaine (Beaufays): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESSELER & Co SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESSELER & Co SA, Chaudfontaine (Beaufays): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESSELER & Co SA, employees, financial statistics.