DESBUQUOIS Gebroeders NV

Contactgegevens DESBUQUOIS Gebroeders NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESBUQUOIS Gebroeders NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESBUQUOIS Gebroeders NV

Regio (region): Kapelle-op-den-Bos, België

Adres (address): Kuiermansstraat 96,1880, België

Telefoon (phone): 015 71 38 38 015 71 38 38

Fax (fax): 015 71 37 00 015 71 37 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESBUQUOIS Gebroeders NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESBUQUOIS Gebroeders NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESBUQUOIS Gebroeders NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESBUQUOIS Gebroeders NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESBUQUOIS Gebroeders NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESBUQUOIS Gebroeders NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESBUQUOIS Gebroeders NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESBUQUOIS Gebroeders NV
Products information DESBUQUOIS Gebroeders NV

BTW identificatienummer (tax): BE09009582519
Ondernemingsnummer: 8160064697
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 517,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DESBUQUOIS Gebroeders NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESBUQUOIS Gebroeders NV
(Get full report from official database of BE for DESBUQUOIS Gebroeders NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESBUQUOIS Gebroeders NV
Addition kinds of activities for DESBUQUOIS Gebroeders NV

357703. Schijf- en disketteapparatuur, behalve schijven | Disk and diskette equipment, except drives
22110810. Organdy, katoen | Organdy, cotton
33560502. Tin- en tinlegering: rollen, tekenen of extruderen | Tin and tin alloy: rolling, drawing, or extruding
35999905. Krukassen en nokkenassen, bewerking | Crankshafts and camshafts, machining
37130203. Drankwagenlichamen | Beverage truck bodies
39440311. Dominoes | Dominoes
39490301. Dumbbells en andere gewichtheffen apparatuur | Dumbbells and other weightlifting equipment
44990300. Boot en schip verhuur en verhuur, behalve plezier | Boat and ship rental and leasing, except pleasure
73349900. Fotokopieën en duplicatiediensten, niet inbegrepen | Photocopying and duplicating services, nec

Werken bij DESBUQUOIS Gebroeders NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESBUQUOIS Gebroeders NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESBUQUOIS Gebroeders NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESBUQUOIS Gebroeders NV. Looking for open vacancies in other companies

  • KEUKENVERANTWOORDELIJKE/CHEF (M/V/X) (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een klant regio Ronse zijn we op zoek naar een creatieve keukenverantwoordelijke die het niet erg vindt om een bijdrage te leveren aan voorbereidend werk of voedsel te leveren wanneer dat nodig is, maar die niet bang zal zijn om te delegeren. je maakt werkschema's voor het keukenpersoneel, je creëert en voert menuwijzigingen uit, je huurt keukenpersoneel in en traint hen indien nodig.

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervoer van meel en gesmolten vetten naar de veevoederindustrie zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je staat in voor oa : *ophaling in slachthuizen *vervoer naar veevoederfabricanten *combinatie trekker - oplegger *kip-, tank- en containertransport *voornamelijk dagritten

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Winterslag, een distributiecenter zijn we op zoek naar een magazijnier Als magazijnier help je mee met: verwerken van het leeggoed (= lege CDU's platformen, palletten, ..) sorteren van het leeggoed stapelen van het leeggoed

  • MECANICIEN (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent bouwmarkt zaterdag en/of zondag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een tweetal jobstudenten voor weekendversterking in de doe-het-zelf winkel. Je verricht voornamelijk kassawerk. Je kan werken elke zaterdag van 9 tot 18u en/of op zondag van 9u tot 12u.

  • Student Verkoper (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bloemen- en plantenzaak te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen in de bloemenzaak.  Je staat in voor het opmaken van bloemstukken en het inpakken van cadeautjes. Je bent vlot in de omgang met klanten en geeft hen advies. Verder sta je in voor het kassawerk en zorg je voor de orde en netheid binnen de winkel. Je ondersteunt de collega's waar nodig. 

  • Winkelbediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Temse zijn wij op zoek naar een student die afwisselend kan werken op zondag (05u45 - 13u) Je houdt de winkel netjes, helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Taken: Klachtenbehandeling Afrekenen Klantencontact Aanvullen Kassa verkopen/promotie bakkerij

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van DESBUQUOIS Gebroeders NV in sociale netwerken
Look for responds of DESBUQUOIS Gebroeders NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESBUQUOIS Gebroeders NV. Laat een reactie achter voor DESBUQUOIS Gebroeders NV. DESBUQUOIS Gebroeders NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESBUQUOIS Gebroeders NV. Leave a respond for DESBUQUOIS Gebroeders NV. DESBUQUOIS Gebroeders NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESBUQUOIS Gebroeders NV op de google maps. Adres en contacten DESBUQUOIS Gebroeders NV
Location of DESBUQUOIS Gebroeders NV on the google maps. Address and contacts of DESBUQUOIS Gebroeders NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DESBUQUOIS Gebroeders NV DESBUQUOIS Gebroeders NV: FUNNY TOURS | Van Hyfte BVBA | ASSURANCES MERGEAI SPRL | Jac s.a | PLANETARIA

Other related companies as DESBUQUOIS Gebroeders NV: FUNNY TOURS | Van Hyfte BVBA | ASSURANCES MERGEAI SPRL | Jac s.a | PLANETARIA

DESBUQUOIS Gebroeders NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Kapelle-op-den-Bos, België. De volledige naam van het bedrijf is DESBUQUOIS Gebroeders NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09009582519. Het bedrijf DESBUQUOIS Gebroeders NV bevindt zich op het adres: Kuiermansstraat 96,1880. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 517,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DESBUQUOIS Gebroeders NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DESBUQUOIS Gebroeders NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESBUQUOIS Gebroeders NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESBUQUOIS Gebroeders NV, openstaande posities, locatie van DESBUQUOIS Gebroeders NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DESBUQUOIS Gebroeders NV is a company, that was registered 1998 in Kapelle-op-den-Bos region, Belgium. Full name of company is DESBUQUOIS Gebroeders NV, company assigned to the tax number BE09009582519. The company DESBUQUOIS Gebroeders NV is located at the address: Kuiermansstraat 96,1880. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 517,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DESBUQUOIS Gebroeders NV were not found.
The main activity of DESBUQUOIS Gebroeders NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DESBUQUOIS Gebroeders NV is not available. You also can look at reviews of DESBUQUOIS Gebroeders NV, open positions, location of DESBUQUOIS Gebroeders NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESBUQUOIS Gebroeders NV, Kapelle-op-den-Bos: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESBUQUOIS Gebroeders NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESBUQUOIS Gebroeders NV, Kapelle-op-den-Bos: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESBUQUOIS Gebroeders NV, employees, financial statistics.