Borremans NV

Contactgegevens Borremans NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Borremans NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Borremans NV

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Herentalsebaan 615-619,2160, België

Telefoon (phone): 03 353 70 12; 03 353 70 28; 03 353 72 56 03 353 70 12; 03 353 70 28; 03 353 72 56

Fax (fax): 03 353 38 56 03 353 38 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Borremans NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Borremans NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Borremans NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Borremans NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Borremans NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Borremans NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Borremans NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Borremans NV
Products information Borremans NV

BTW identificatienummer (tax): BE04174499511
Ondernemingsnummer: 7222930908
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 836,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Borremans NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Borremans NV
(Get full report from official database of BE for Borremans NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Borremans NV
Addition kinds of activities for Borremans NV

472500. Touroperators | Tour operators
513705. Kinderartikelen | Children's goods
514909. Koffie en thee | Coffee and tea
16290201. Snijden van rechts | Cutting of right-of-way
22840305. Naaigaren | Sewing thread
33150201. Brads, staal: draad of snij | Brads, steel: wire or cut
79220100. Theatrale talent en boekingsbureaus | Theatrical talent and booking agencies
83220404. Probation office | Probation office
87420405. Overheidsdiensten consultant | Public utilities consultant
92230403. Correctionele instellingen, provincie overheid | Correctional institutions, county government

Werken bij Borremans NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Borremans NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Borremans NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Borremans NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider rioolrenovatie te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een ervaren arbeider rioolrenovatie of iemand die momenteel ploegbaas is in deze discipline en klaar is om de taak van werfleider op zich te nemen. Je bent iemand die van aanpakken weet. Je kan vlot communiceren waardoor je team zeer goed weet wat er dient te gebeuren. Je bent pracktisch ingesteld en steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Dit is een functie waar veel uren worden gemaakt.

  • Mechanieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

  • Cnc-operator / frezer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Oudenaarde zoekt een CNC-operator /frezer (m/v) voor een bedrijf in de regio. In het bedrijf worden matrijzen voor tal van klanten op maat gemaakt. Je leest de plannen die zijn opgemaakt voor de aanmaak van nieuwe matrijzen. Je voert de instructies op het plan minitieus en correct uit. Daarbij ga je bijzonder nauwkeurig te werk, dit tot op 0,01 cm. Je programmeert de freesmachines en controleert de gefreesde stukken. Je zorgt ervoor dat de machine juist is ingesteld en start de productie op. Je bedient de machine. Je werkt deze stukken waar nodig bij met de techniek van draadvonken. Je zorgt voor een perfect afgewerkt eindproduct. Dit is een job met veel variatie. Routinematig werken is hier niet aan de orde.

  • Huishoudhulp regio Eeklo - voltijds / deeltijds (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GORSEM)

    Regio: GORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

  • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

  • Telecomtechnieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DCI IT Resources

    Type: Werfreserve

    Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

Zoek naar antwoorden van Borremans NV in sociale netwerken
Look for responds of Borremans NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Borremans NV. Laat een reactie achter voor Borremans NV. Borremans NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Borremans NV. Leave a respond for Borremans NV. Borremans NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Borremans NV op de google maps. Adres en contacten Borremans NV
Location of Borremans NV on the google maps. Address and contacts of Borremans NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Borremans NV Borremans NV: Javado BVBA | PVS NV | Feryn NV | Casting/Hep SC | Petitjean-Wanlin

Other related companies as Borremans NV: Javado BVBA | PVS NV | Feryn NV | Casting/Hep SC | Petitjean-Wanlin

Borremans NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is Borremans NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04174499511. Het bedrijf Borremans NV bevindt zich op het adres: Herentalsebaan 615-619,2160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 836,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Borremans NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Borremans NV is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Borremans NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Borremans NV, openstaande posities, locatie van Borremans NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Borremans NV is a company, that was registered 2011 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is Borremans NV, company assigned to the tax number BE04174499511. The company Borremans NV is located at the address: Herentalsebaan 615-619,2160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 836,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Borremans NV were not found.
The main activity of Borremans NV is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Borremans NV is not available. You also can look at reviews of Borremans NV, open positions, location of Borremans NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Borremans NV, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Borremans NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Borremans NV, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Borremans NV, employees, financial statistics.