Batiglass SPRL

Contactgegevens Batiglass SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Batiglass SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Batiglass SPRL

Regio (region): Rixensart (Genval), België

Adres (address): Rue de la Tasnière 83A,1332, België

Telefoon (phone): 02 652 40 40 02 652 40 40

Fax (fax): 02 652 41 41 02 652 41 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Batiglass SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Batiglass SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Batiglass SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Batiglass SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Batiglass SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Batiglass SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Batiglass SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Batiglass SPRL
Products information Batiglass SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03690826416
Ondernemingsnummer: 2598510742
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 711,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Batiglass SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Batiglass SPRL
(Get full report from official database of BE for Batiglass SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Batiglass SPRL
Addition kinds of activities for Batiglass SPRL

23390304. Jogging en warmtassen; | Jogging and warmup suits; women's, misses, and juniors
28210214. Polyvinylbutyralharsen | Polyvinyl butyral resins
34980000. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
44999904. Pilootschepen in en uit de haven | Piloting vessels in and out of harbors
50830310. Plantmachines en apparatuur | Planting machinery and equipment
52110203. Garage deuren, verkoop en installatie | Garage doors, sale and installation
78199900. Diensten gerelateerd aan motion pictures, nec | Services allied to motion pictures, nec

Werken bij Batiglass SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Batiglass SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Batiglass SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Batiglass SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider puntjeslijn (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, gelegen regio Diest, zijn we op zoek naar een medewerker puntjeslijn Taakomschrijving: - Etiketten instellen, nazicht op data - klantnaam etc; - Doosjes plooien; - Verpakte paté inleggen in doosjes. - uitkloppen van paté, die hierna met machines worden uitgesneden in puntjes

  • Operator Volcontinu (12u shiften) (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bestuurt een onderdeel van complexe installaties van geïntegreerde apparaten. * Je controleert de parameters en stelt de afwijkingen bij. * Je loopt soms wacht bij de installaties om, met of zonder technische hulpmiddelen, onregelmatigheden op te sporen.

  • Showroom verantwoordelijke M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zaak die gespecialiseerd is sanitaire voorzieningen zijn we op zoek naar showroom verantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoop proces van offerte tot dienst na verkoop. Je geeft leiding aan een team van verkopers. Daarnaast is commercieel beheer van de showroom ook je taak. Streven naar mooie resultaten met het ganse team om zo het zakencijfer te ontwikkelen en te laten groeien. Je bent zelf ook betrokken in het dagdagelijks werking van de showroom namelijk bij de verkoop zelf.

  • Procesoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

  • Part time medewerker koffiebar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een medewerker in een gezellige koffiebar. Je helpt bij het maken van broodjes, salades en dranken. Een ervaring met het zetten van koffie's, cappucino's, latte's ed. is een plus maar geen vereiste want een opleiding wordt voorzien.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

  • Offsetdrukker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: COLOMA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Coloma is op zoek naar een offsetdrukker (M/V) die de druk niet kan weerstaan. Doet het geluid van een 8-kleurenpers met keertrommel jouw papieren hart sneller slaan? Heb je een neus voor kleur en oog voor detail? Ben je gebeten door druktechniek en kijk je nu al uit naar wat er morgen allemaal mogelijk zal zijn? Dan ben jij de indrukwekkende drukker die we zoeken! Je hebt best al heel wat ervaring, maar je vakkennis, je inventiviteit en je praktisch doorzicht zijn voor ons doorslaggevend. Meerkleurenpers Heidelberg Je past de milieu en veiligheidsregels strikt toe. Onmiddellijke indiensttreding!

  • Logistiek medewerker / magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving Als logistiek medewerker staat u in voor: Ontvangen, uitpakken, controleren en inscannen van geleverde goederen en toekennen aan de juiste magazijnlocatie Controleren en aanvullen van de voorraden op de productielijn en klaarzetten van voorraadbakken voor de verschillende werkposten Verpakken van de onderdelen voor klantenorders Het uitboeken van de huidige stock Op eigen initiatief de werkplek opruimen en deze proper houden Flexibel inzetbaar zijn op de verschillende werkposten en zones Inventarisatie

  • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

    Type: Vaste Job

    Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

  • Vroedvrouw (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • kelner (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: RESTO CLASH

    Type: Flexijob

    Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van Batiglass SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Batiglass SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Batiglass SPRL. Laat een reactie achter voor Batiglass SPRL. Batiglass SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Batiglass SPRL. Leave a respond for Batiglass SPRL. Batiglass SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Batiglass SPRL op de google maps. Adres en contacten Batiglass SPRL
Location of Batiglass SPRL on the google maps. Address and contacts of Batiglass SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Batiglass SPRL Batiglass SPRL: Dakvak BVBA | Excellent | Corporate Copyright SA | Belgian Horsemanship Association | GRL - Glassrecycling nv

Other related companies as Batiglass SPRL: Dakvak BVBA | Excellent | Corporate Copyright SA | Belgian Horsemanship Association | GRL - Glassrecycling nv

Batiglass SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Rixensart (Genval), België. De volledige naam van het bedrijf is Batiglass SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03690826416. Het bedrijf Batiglass SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Tasnière 83A,1332. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 711,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Batiglass SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Batiglass SPRL is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Batiglass SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Batiglass SPRL, openstaande posities, locatie van Batiglass SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Batiglass SPRL is a company, that was registered 2010 in Rixensart (Genval) region, Belgium. Full name of company is Batiglass SPRL, company assigned to the tax number BE03690826416. The company Batiglass SPRL is located at the address: Rue de la Tasnière 83A,1332. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 711,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Batiglass SPRL were not found.
The main activity of Batiglass SPRL is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Batiglass SPRL is not available. You also can look at reviews of Batiglass SPRL, open positions, location of Batiglass SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Batiglass SPRL, Rixensart (Genval): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Batiglass SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Batiglass SPRL, Rixensart (Genval): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Batiglass SPRL, employees, financial statistics.