Andries-De Scheemaeker NV

Contactgegevens Andries-De Scheemaeker NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Andries-De Scheemaeker NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Andries-De Scheemaeker NV

Regio (region): Evergem (Ertvelde), België

Adres (address): Callemansputtewegel 53,9940, België

Telefoon (phone): 09 344 98 37 09 344 98 37

Fax (fax): 09 344 47 37 09 344 47 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Andries-De Scheemaeker NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Andries-De Scheemaeker NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Andries-De Scheemaeker NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Andries-De Scheemaeker NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Andries-De Scheemaeker NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Andries-De Scheemaeker NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Andries-De Scheemaeker NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Andries-De Scheemaeker NV
Products information Andries-De Scheemaeker NV

BTW identificatienummer (tax): BE05413757324
Ondernemingsnummer: 4137969970
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Andries-De Scheemaeker NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Andries-De Scheemaeker NV
(Get full report from official database of BE for Andries-De Scheemaeker NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Andries-De Scheemaeker NV
Addition kinds of activities for Andries-De Scheemaeker NV

4499. Watervervoerdiensten, nv | Water transportation services, nec
122101. Bituminous coal surface mining | Bituminous coal surface mining
326901. Aardappelkoken en keukenartikelen | Pottery cooking and kitchen articles
23390307. Ski jassen en broek: vrouwen, misses 'en junioren' | Ski jackets and pants: women's, misses', and juniors'
34969913. Nietjes, gemaakt van gekochte draad | Staples, made from purchased wire

Werken bij Andries-De Scheemaeker NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Andries-De Scheemaeker NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Andries-De Scheemaeker NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Andries-De Scheemaeker NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koelinstallaties (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van isolatie die samengesteld is uit voorgevormde sandwichpanelen, aangepast aan de vormen van het voertuig. Monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen.

  • Mecanicien dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je staat in voor volgende taken: montage en demontage machienonderdelen, afregelen van machines, onderhoud van pompen... Je staat ook voor preventief onderhoud en revisies.

  • Spoorkraanmachinist (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud, herstelling en aanpassingen aan het groot en klein materiaal (van vrachtwagens en kranen tot boormachines en alle materiaal dat werkt op benzine) - Dagdagelijks overleg met de onderhoudsverantwoordelijke, en ondersteunen waar nodig. - Klaarzetten van de vereiste werkmaterialen - Melden van defecte materialen aan de interne keurder/onderhoudsverantwoordelijke

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Westerlo zijn wij op zoek naar een chauffeur CE (M/V) je rijdt met een vrachtwagen met afvalwater je rijdt met een vrachtwagen met een citerne je rijdt niet met gevaarlijke producten 

  • Technieker 2 ploegen (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw taken: Als onderhoudstechnieker analyseer je elektrische en mechanische storingen en los je deze op. Je optimaliseert productie-installaties en verpakkingslijnen. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit. Je wordt nauw betrokken bij de introductie van nieuwe machines en processen.

  • Customer Service (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor DHL te Opglabbeek zijn we op zoek naar meewerkende supervisor customer service. Je zal voltijds werken in daguren. Taken: Je bent verantwoordlijk voor het correct aannemen van transportorders en pro-actief opvolgen van het verdere verloop van de zendigen Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat ze snel en adequaat worden opgelost Je focust en speelt proactief in op behoeften van de klant. Je streeft een optimale klanttevredenheid na en bouwt een toegewezen klantenportefeuille verder uit Je verzorgt klantenrapportages conform afspraken met de klant om continue verbetering en tijdige detectie van problemen na te streven Je rapporteert aan de manager customer service

  • Operator Frietlijn (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces, waarbij aardappelen verwerkt worden tot diepgevroren, voorgebakken frietjes. Je stuurt verschillende grote machines (schillers, blancheurs, enz…). Je zorgt ervoor dat de kwaliteit en het rendement van de productie optimaal blijft.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GORSEM)

    Regio: GORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Back-end developer (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Intersentia

    Type: Vaste Job

    Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

  • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

    Type: Werfreserve

    Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

  • STAGAIR(E) Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdevelopment. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdeveloper. Als stagiair webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

Zoek naar antwoorden van Andries-De Scheemaeker NV in sociale netwerken
Look for responds of Andries-De Scheemaeker NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Andries-De Scheemaeker NV. Laat een reactie achter voor Andries-De Scheemaeker NV. Andries-De Scheemaeker NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Andries-De Scheemaeker NV. Leave a respond for Andries-De Scheemaeker NV. Andries-De Scheemaeker NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Andries-De Scheemaeker NV op de google maps. Adres en contacten Andries-De Scheemaeker NV
Location of Andries-De Scheemaeker NV on the google maps. Address and contacts of Andries-De Scheemaeker NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Andries-De Scheemaeker NV Andries-De Scheemaeker NV: Van Der Casseyen C | Pfizer SA | Motosphère | Boedts J P-Sogebat SPRL | Mercredi des Enfants ASBL

Other related companies as Andries-De Scheemaeker NV: Van Der Casseyen C | Pfizer SA | Motosphère | Boedts J P-Sogebat SPRL | Mercredi des Enfants ASBL

Andries-De Scheemaeker NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Evergem (Ertvelde), België. De volledige naam van het bedrijf is Andries-De Scheemaeker NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05413757324. Het bedrijf Andries-De Scheemaeker NV bevindt zich op het adres: Callemansputtewegel 53,9940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 108,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Andries-De Scheemaeker NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Andries-De Scheemaeker NV is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Andries-De Scheemaeker NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Andries-De Scheemaeker NV, openstaande posities, locatie van Andries-De Scheemaeker NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Andries-De Scheemaeker NV is a company, that was registered 2018 in Evergem (Ertvelde) region, Belgium. Full name of company is Andries-De Scheemaeker NV, company assigned to the tax number BE05413757324. The company Andries-De Scheemaeker NV is located at the address: Callemansputtewegel 53,9940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 108,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Andries-De Scheemaeker NV were not found.
The main activity of Andries-De Scheemaeker NV is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Andries-De Scheemaeker NV is not available. You also can look at reviews of Andries-De Scheemaeker NV, open positions, location of Andries-De Scheemaeker NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Andries-De Scheemaeker NV, Evergem (Ertvelde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Andries-De Scheemaeker NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Andries-De Scheemaeker NV, Evergem (Ertvelde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Andries-De Scheemaeker NV, employees, financial statistics.