ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

Contactgegevens ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Oude Bosuilbaan 43,2100, België

Telefoon (phone): 03 326 75 70 03 326 75 70

Fax (fax): 03 326 26 99 03 326 26 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
Products information ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05266540527
Ondernemingsnummer: 6706573486
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 836,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
(Get full report from official database of BE for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
Addition kinds of activities for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

267503. Stencils en lettermaterialen: doodgesneden | Stencils and lettering materials: die-cut
327100. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
792900. Entertainers en entertainment groepen | Entertainers and entertainment groups
14590101. Bentonietwinning | Bentonite mining
26550201. Flessen, papiervezel: gemaakt van gekochte materialen | Bottles, paper fiber: made from purchased material
32530200. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
59999928. Kluizen en kluisjes | Vaults and safes
75490300. Sleepdiensten | Towing services

Werken bij ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • Diepvrieschauffeur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het halen van producten uit de juiste koelruimte Je levert de producten aan op de verschillende verpakkingslijnen Je zorgt ervoor dat de leveringen van de producten vlot en tijdig verloopt Je neemt de verantwoordelijkheid bij controle van het product

  • Comm medewerker binnendienst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten: grote IT-spelers zoals bijvoorbeeld Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie, en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties, en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. De bedrijven die wij voor onze klanten benaderen zitten aan de top van de markt en daarom moet je kunnen meedenken en meepraten. Je bent in staat om deze gesprekken in correct Nederlands of Frans samen te vatten en onze klanten hierover op de juiste wijze (evaluaties, briefings, etc.) te informeren. Ben jij een succesvolle professional? Voor onze business zijn nieuwsgierigheid, verbanden kunnen leggen, kennis van de Belgische markt en onderstaande competenties de juiste troeven!

  • WERKVOORBEREIDER / OFFERTEMAKER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

     je staat in voor de werkvoorbereiding  je maakt offertes op voor verspaningswerken en walsen  je hebt telefonisch contact met klanten

  • Medewerker carrosserie (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij kijken uit naar een medewerker carrosserie. Je staat voornamelijk in voor het nauwkeurig en perfect uitvoeren van spuitwerken. Je voert algemene montage en demontagewerken uit. Je staat in voor zowel het voorbereidende werk als de afwerking. Algemeen ben je verantwoordelijk voor uitdeuken, schuren, plamuren, laswerken,...

  • Jobstudent verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van de winkel. Bedienen van klanten, kassaverrichtingen en aanvullen van de rekken horen onder andere tot het takenpakket.

  • Student Logistics Company (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Katoen Natie is one of the biggest logistics companies worldwide where we have several vacancies for students. Also in this new academic year, we have different jobs available for example : housekeeping, picking, wrapping, loading & unloading or labeling. When you apply for this job, we'll invite you in our office to give you more information and make sure you are really choosing for a job at Katoen Natie.

  • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUNCH METALS

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

  • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

  • Expert schade verzekeringen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672287-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Ingenieur en/of architect, liefst met ervaring in de bouw, of gelijkgesteld door ervaring. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Wij zoeken een Nederlandstalige expert NL/FR voor de regio’s  Vlaams Brabant, Antwerpen en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatschappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis.

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP RECHERCHE DES CHAUFFEURS AVEC BERLINGO OU CAMIONNETTE. IMPORTANT A BIEN LIRE INDEPENDANTS -- INDEPENDANTS -- INDEPENDATS c'est à dire avec registe de commerce et numero de tva. POUR TOURNEES FIXES ET COURSE EXPRESS EN BELGIQUE ET BENELUX.

Zoek naar antwoorden van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Laat een reactie achter voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Leave a respond for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA op de google maps. Adres en contacten ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
Location of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA on the google maps. Address and contacts of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: Sicom International SA | TELEFLOR INTERNATIONAL BELGIQUE-LUXEMBOURG | Apple Center Easyware NV | Baille J Ets SPRL | Leyco BVBA

Other related companies as ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: Sicom International SA | TELEFLOR INTERNATIONAL BELGIQUE-LUXEMBOURG | Apple Center Easyware NV | Baille J Ets SPRL | Leyco BVBA

ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05266540527. Het bedrijf ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA bevindt zich op het adres: Oude Bosuilbaan 43,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 836,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, openstaande posities, locatie van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is a company, that was registered 2018 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, company assigned to the tax number BE05266540527. The company ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is located at the address: Oude Bosuilbaan 43,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 836,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA were not found.
The main activity of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is not available. You also can look at reviews of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, open positions, location of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, employees, financial statistics.