Ceulemans Security

Contactgegevens Ceulemans Security: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ceulemans Security: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ceulemans Security

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Nodebais Chaussée de Namur 88RG,1300, België

Telefoon (phone): 010 84 67 93; 02 346 52 05 010 84 67 93; 02 346 52 05

Fax (fax): +32 (12) 407-87-52 +32 (12) 407-87-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ceulemans Security: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ceulemans Security"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ceulemans Security"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ceulemans Security, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ceulemans Security. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ceulemans Security, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ceulemans Security. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ceulemans Security
Products information Ceulemans Security

BTW identificatienummer (tax): BE06161376953
Ondernemingsnummer: 2444427490
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Ceulemans Security zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ceulemans Security
(Get full report from official database of BE for Ceulemans Security)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ceulemans Security
Addition kinds of activities for Ceulemans Security

0181. Sierkwekerijproducten | Ornamental nursery products
484100. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services
14220101. Landbouwkalksteen, grond | Agricultural limestone, ground
14990203. Phlogopiet mijnbouw | Phlogopite mining
27520203. Circulaires, gelithografeerd | Circulars, lithographed
27520204. Coupons, gelithografeerd | Coupons, lithographed
35410601. Cutoff machines (metaalbewerking machines) | Cutoff machines (metalworking machinery)
36290106. Rechters (elektrische apparaten) | Rectifiers (electrical apparatus)
76991601. Gas reparatie service | Gas appliance repair service

Werken bij Ceulemans Security: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ceulemans Security: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ceulemans Security. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ceulemans Security. Looking for open vacancies in other companies

  • METSER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we opzoek naar een metser voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan façade metsen je kan binnenmuren metsen je kan afbraakwerken doen je kan metselwerken uitvoeren voor renovatie projecten

  • VERKOPER VERFAFDELING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een verkoper voor verfafdeling in een zeer mooie doe-het-zelf zaak. Je werkt voltijds volgens een vast rooster, je werkt telkens op zaterdag en kan hierdoor rekenen op een vrije dag in de week.

  • Winkelmedewerker bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Gentbrugge. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • lasser (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    lassen in atelier of op verplaatsing

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS/LICHTERVELDE (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • Master Accountancy-Fiscaliteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Als junior dossierbeheerder sta je in voor je eigen klantenportefeuille en ondersteun je klanten met high-end advies omtrent accountancy, fiscaliteit en financieel en strategisch beleid. Dit zijn je voornaamste verantwoodelijkheden: Je staat van A tot Z in voor de volledige boekhoudkundige afwerking van de aan u toegewezen dossiers. Je zorgt voor een correcte BTW-aangifte en een aangifte vennootschaps- en personenbelasting. Je doet de tussentijdse balansen en jaarbalansen. Je maakt maandelijks of per kwartaal een rapportering. Je stelt de jaarrekeningen op of controleert deze. Je werkt projectmatig op specifieke dossiers, in het kader van specifieke vragen van de klant. Je rapporteert rechtstreeks aan een vennoot en komt terecht in een klein maar tof team van dossierbeheerders, onderdeel van een grotere groep.

  • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

  • Mechanieker bouwplaatsmachines / magazijnier (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de planning en organistie van het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van ons machine- en wagenpark.. Je beheert de voorraad en houdt de rotatie en bestellingen in het oog. Je zal instaan voor de netheid van het terrein en het magazijn.

  • Bouwkundig Tekenaar/Calculator (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: ARCHITECTENTEAM A-PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een bijkomende gemotiveerde tekenaar/calculator om ons team te versterken. Je ziet het helemaal zitten om in een dynamisch team terecht te komen waar jouw accuraatheid kan aangewend worden voor opdrachten van heel diverse vorm en stijl. Je komt terecht in een positief ingesteld, succesvol en Nederlandstalig kantoor, waar beleving het cement vormt met de opdrachtgever. Je beschikt over een uitmuntend ruimtelijk inzicht en prima analytische vaardigheden. Je aarzelt niet om taken zelfstandig op te nemen maar je bent zeker ook een teamplayer. Natuurlijk ben je vertrouwd met 3D-tekenen en ArchiCad. Ben je echter, op dit gebied nog niet helemaal mee, maar wel enthousiast om dit onder de knie te krijgen, dan zorgen wij ervoor dat je er een krak in wordt. Je werkt ontwerpen uit op basis van schetsen en richtlijnen van de architecten.

  • Kinderverzorgende (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF WA WAA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onthaal van de ouders en de verzorging van de kindjes. Je bedenkt activiteiten met de kindjes en houdt hen creatief bezig. Je bereidt en geeft maaltijden. Je poetst ruimtes. Je werkt samen in een team.

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van Ceulemans Security in sociale netwerken
Look for responds of Ceulemans Security in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ceulemans Security. Laat een reactie achter voor Ceulemans Security. Ceulemans Security bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ceulemans Security. Leave a respond for Ceulemans Security. Ceulemans Security on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ceulemans Security op de google maps. Adres en contacten Ceulemans Security
Location of Ceulemans Security on the google maps. Address and contacts of Ceulemans Security

Andere gerelateerde bedrijven als come Ceulemans Security Ceulemans Security: Granville | Immo Primo BVBA | Mont-des-Pins | Convents Products N.V. | Nobilis NV

Other related companies as Ceulemans Security: Granville | Immo Primo BVBA | Mont-des-Pins | Convents Products N.V. | Nobilis NV

Ceulemans Security is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is Ceulemans Security, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06161376953. Het bedrijf Ceulemans Security bevindt zich op het adres: Nodebais Chaussée de Namur 88RG,1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 225,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Ceulemans Security zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ceulemans Security is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ceulemans Security is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ceulemans Security, openstaande posities, locatie van Ceulemans Security op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ceulemans Security is a company, that was registered 2002 in Wavre region, Belgium. Full name of company is Ceulemans Security, company assigned to the tax number BE06161376953. The company Ceulemans Security is located at the address: Nodebais Chaussée de Namur 88RG,1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 225,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Ceulemans Security were not found.
The main activity of Ceulemans Security is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ceulemans Security is not available. You also can look at reviews of Ceulemans Security, open positions, location of Ceulemans Security on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ceulemans Security, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ceulemans Security, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ceulemans Security, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ceulemans Security, employees, financial statistics.