DOMOTECH BVBA

Contactgegevens DOMOTECH BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMOTECH BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMOTECH BVBA

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Herentalsebaan 444,2160, België

Telefoon (phone): 03 354 02 04 03 354 02 04

Fax (fax): 03 354 08 07 03 354 08 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMOTECH BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMOTECH BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMOTECH BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMOTECH BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMOTECH BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMOTECH BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMOTECH BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMOTECH BVBA
Products information DOMOTECH BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07632995605
Ondernemingsnummer: 6656036376
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 161,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DOMOTECH BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMOTECH BVBA
(Get full report from official database of BE for DOMOTECH BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMOTECH BVBA
Addition kinds of activities for DOMOTECH BVBA

14749902. Glauber's zoutwinning | Glauber's salt mining
20990201. Bakpoeder | Baking powder
35810101. Sloten, munteenheid | Locks, coin-operated
38610000. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
52110300. Isolatie- en energiebesparingsproducten | Insulation and energy conservation products
70320103. Nudistenkamp | Nudist camp

Werken bij DOMOTECH BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMOTECH BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMOTECH BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMOTECH BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een supermarkt te regio Hoogstraten is op zoek naar een voltijdse all round winkelbediende Je taken bestaan uit volgende activiteiten: Je rekent bestellingen af. Je vult de winkel aan. Je houdt de winkel op orde. Je staat voornamelijk in de drankenafdeling. Indien de tewerkstelling goed verloopt, is er een optie vast.

  • Grondwerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

  • Bediende/verkoper supermarkt (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als teammember ben je breed inzetbaar in de supermarkt door je kwaliteiten. Het ene moment beman je de kassa en het andere help je mee in de bakkerij. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een supermarktketen.  Ze bieden een veelzijdige job waarbij ze passie voor verse voeding, zorgzaamheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen. 

  • Automatisatie technieker (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een Automatisatietechnieker voor in een tweeploegensysteem. De functie omvat een ruim takenpakket. Je staat in voor de werking van de geautomatiseerde inpakinstallaties van verschillende machinelijnen. Verder sta je in voor het omstellen en afregelen van de verschillende programma’s van deze inpakinstallaties Zelfstandig problemen kunnen oplossen en indien nodig meehelpen om tot structurele verbeteringen te komen is geen probleem voor jou. Verder moet je ook de printers kunnen omstellen (code op luier,zakken,dozen,…) Daarnaast moet je ook kleine onderhoudswerken uitvoeren

  • Huishoudhulpen (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: HOUSE-CARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, wassen, strijken bij particulieren

  • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Spelhost dinerspellen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Senior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • Monteur HVAC (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van HVAC en vind je het leuk om te monteren? Dan word jij misschien de nieuwe Monteur HVAC van onze klant, een professioneel en gemoedelijk bedrijf in regio Heusden. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van luchtgroepen, ventilatiesystemen, ketels, sanitair. Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, etc. Je monteert leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof en maakt daarbij gebruik van allerlei verbindingstechnieken zoals: tig-lassen, flensverbindingen, schroefverbindingen, knelfittings. Je monteert luchtkanalennetwerken met alle toebehoren.

  • flexi hulpkelner (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: taverne restaurant koningsbos

    Type: Flexijob

    wegdragen van eten en dranken je hoeft niets op te schrijvnen of af te rekenen ev helpen achter de toog indien nodig wij zorgen voor uw opleiding hier ter plaatse

Zoek naar antwoorden van DOMOTECH BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DOMOTECH BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMOTECH BVBA. Laat een reactie achter voor DOMOTECH BVBA. DOMOTECH BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMOTECH BVBA. Leave a respond for DOMOTECH BVBA. DOMOTECH BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMOTECH BVBA op de google maps. Adres en contacten DOMOTECH BVBA
Location of DOMOTECH BVBA on the google maps. Address and contacts of DOMOTECH BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMOTECH BVBA DOMOTECH BVBA: A.C.P. | Application Team Benelux SPRL | Alfaset CVBA | Vanderscheuren nv Metaalconstructie | MELICE ET CIE NV

Other related companies as DOMOTECH BVBA: A.C.P. | Application Team Benelux SPRL | Alfaset CVBA | Vanderscheuren nv Metaalconstructie | MELICE ET CIE NV

DOMOTECH BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMOTECH BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07632995605. Het bedrijf DOMOTECH BVBA bevindt zich op het adres: Herentalsebaan 444,2160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 161,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DOMOTECH BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOMOTECH BVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMOTECH BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMOTECH BVBA, openstaande posities, locatie van DOMOTECH BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DOMOTECH BVBA is a company, that was registered 2009 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is DOMOTECH BVBA, company assigned to the tax number BE07632995605. The company DOMOTECH BVBA is located at the address: Herentalsebaan 444,2160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 161,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DOMOTECH BVBA were not found.
The main activity of DOMOTECH BVBA is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMOTECH BVBA is not available. You also can look at reviews of DOMOTECH BVBA, open positions, location of DOMOTECH BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMOTECH BVBA, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMOTECH BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMOTECH BVBA, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMOTECH BVBA, employees, financial statistics.