DE SLOOVERE KRUISBETON NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • DE SLOOVERE KRUISBETON NV
Private companiesCommunications • DE SLOOVERE KRUISBETON NV

Contactgegevens DE SLOOVERE KRUISBETON NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SLOOVERE KRUISBETON NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SLOOVERE KRUISBETON NV

Regio (region): Kruishoutem, België

Adres (address): Stokstraat 14,9770, België

Telefoon (phone): 09 388 32 77; 09 388 33 15 09 388 32 77; 09 388 33 15

Fax (fax): 09 388 32 77 09 388 32 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SLOOVERE KRUISBETON NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SLOOVERE KRUISBETON NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SLOOVERE KRUISBETON NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SLOOVERE KRUISBETON NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SLOOVERE KRUISBETON NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SLOOVERE KRUISBETON NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SLOOVERE KRUISBETON NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SLOOVERE KRUISBETON NV
Products information DE SLOOVERE KRUISBETON NV

BTW identificatienummer (tax): BE03912475585
Ondernemingsnummer: 3399139404
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DE SLOOVERE KRUISBETON NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SLOOVERE KRUISBETON NV
(Get full report from official database of BE for DE SLOOVERE KRUISBETON NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SLOOVERE KRUISBETON NV
Addition kinds of activities for DE SLOOVERE KRUISBETON NV

546100. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
571905. Beddengoed en beddengoed | Beddings and linens
30890615. Geëxtrudeerde afgewerkte kunststofproducten, nec | Extruded finished plastics products, nec
35310802. Backhoe-gemonteerde, hydraulisch aangedreven bijlagen | Backhoe mounted, hydraulically powered attachments
61629900. Hypotheekbanken en correspondenten, anders | Mortgage bankers and correspondents, nec

Werken bij DE SLOOVERE KRUISBETON NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SLOOVERE KRUISBETON NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SLOOVERE KRUISBETON NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SLOOVERE KRUISBETON NV. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je bent het eerste aanspreekpunt bij HR gerelateerde vragen; • Je ondersteunt het HR team en de HR Business Partners.

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • Administratief bediende | Groeiende onderneming | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe opportuniteit binnen de administratie? Ben jij klantgericht, stressbestendig en kan jij jou behelpen in het Frans en Engels? Wij hebben de ideale job voor jou! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming gelegen te Genk, zoeken wij momenteel een administratief talent om het team te ondersteunen! Taken: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers; Je doet de eerstelijnstelefonie en schakelt indien nodig door; Je neemt referenties op en geeft deze door; Je print offertes af en zorgt voor de correcte administratieve afhandeling; Je zet ratings in een Excel bestand en rangschikt deze op basis van prioriteit, … : Je bent verantwoordelijk voor verschillende dossiers; Na een positieve feedback komen er ook taken bij zoals het plaatsen van bestellingen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Orderpicker m/v (daguren) | Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker kom je terecht in een groeiende organisatie die wereldwijd actief is. Je werkt in een groot team en staat in voor het picken (via scanning), controleren en in- en uitpakken van goederen (technische onderdelen). Dit is fysiek geen zwaar werk maar vraagt wel continue focus waarbij je werkt aan een hoog tempo.

  • Schrijnwerk(st)er - houtbewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houthandel te Brugge zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Iemand die zelfstandig kan werken, ervaring heeft met laminaat en parketten leggen, deuren kan plaatsen, herstellingen aan parketten kan uitvoeren.

  • Jobstudent Back-office medewerk(st)er Aanbieders.be (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Aanbieders.be - Mesfournisseurs.be

    Type: Studentenjob

    Aanbieders.be / Mesfournisseurs.be is de grootste online prijsvergelijkingswebsite in België voor internet, energie en telecom. Via onze websites regelen wij elke dag voor honderden klanten hun aansluitingen/overstap voor energie / gsm en internet. Wij zoeken één of meerdere jobstudenten die ons willen helpen, in onze backoffice, bij het verwerken van deze bestellingen, en bij het opvolgen van onvolledige orders. Vanuit ons online klantenbeheersysteem (crm) dienen de bestellingen verwerkt te worden in de systemen van bedrijven zoals Electrabel, Luminus, Proximus, Telenet, etc. Natuurlijk krijg je hier eerst een training voor van onze vaste medewerkers.

  • Jobstudenten verpleegkundigen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ASZ

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse in een leerrijke studentenjob waarbinnen je de theorie in praktijk kan omzetten? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de totaalzorg van de aan jou toegewezen patiënten Je voert verpleegkundige technieken uit overeenkomstig de opleiding en de algemeen geldende richtlijnen in het ziekenhuis. Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier. Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysieke, psychische en sociale noden. Je voorziet de patiënt van de nodige informatie en weet in hoeverre bezoekers hierover mogen ingelicht worden. Je geeft collega’s op een correcte manier alle informatie door omtrent de patiënt. Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening.    

  • ALLROUND DRAAIERS/FREEZERS/LASSERS - MOOIE VERLONING 7226175 / 6 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf gelegen in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar een ALLROUND METAALARBEIDER Je zal worden ingezet voor : Uitvoeren van laswerken op onderdelen in de werkplaatsen of ter plaatse. Oplassen van onderdelen en nabewerken (draaien en/of frezen), oplassen van slijtonderdelen. - assen - kleppen - schroeven - slijtonderdelen van scheppers en grijpers - onderdelen van brekers Demontage en montage van de onderdelen Dit kan zijn in het atelier maar ook op sites in de buurt voor bepaalde projecten

  • Ervaren Architect - VAST CONTRACT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je zal meewerken aan diverse projecten van nieuwbouw en renovatie. Je volgt deze op van A-Z : voorbereiding van het project ontwerp uitvoeringsstudie opvolgen uitvoering zelf

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Reclame bedeler in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Montreal Associates - Devops Solution Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a Devops Solution Architect for a client based in Brussels.     Job Description   We are looking or a Devops Solution Architect to design processes to support the continuous integration/delivery of applications and services.  Key areas /experience: CI/CD design, implementation and defining best practice Automating the scaling, management and employment of CI/CD Integrating testing methodologies into CD pipelines Utilizing REST APIs to integrate CI, testing and deployments systems Configuration of RHEL Linux/VMware Lead client engagements to improve Devops environments across functional areas Implement Devops pipeline tools in support of client needs Present a broad knowledge across various products across the Devops spectrum Work closely with different organizations at clients Implement solutions for automation of application build, test, deployment,   Profile Jenkins, Github RHEL Linux VMware Docker, Chef, Kubernetes Gradle, Apache Ant, Jenkins, Maven, RPM, Bower, NPM Groovy, Bash, Perl, Python, Ruby, PowerShell    Details Location : Brussels Duration: 3 months + extension Starting date: ASAP Language: English Reference: Mcau - 37652    If you are interested by this position of DevOps Solution Architect and available, you can send your updated CV via the button below.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

Zoek naar antwoorden van DE SLOOVERE KRUISBETON NV in sociale netwerken
Look for responds of DE SLOOVERE KRUISBETON NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SLOOVERE KRUISBETON NV. Laat een reactie achter voor DE SLOOVERE KRUISBETON NV. DE SLOOVERE KRUISBETON NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SLOOVERE KRUISBETON NV. Leave a respond for DE SLOOVERE KRUISBETON NV. DE SLOOVERE KRUISBETON NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SLOOVERE KRUISBETON NV op de google maps. Adres en contacten DE SLOOVERE KRUISBETON NV
Location of DE SLOOVERE KRUISBETON NV on the google maps. Address and contacts of DE SLOOVERE KRUISBETON NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SLOOVERE KRUISBETON NV DE SLOOVERE KRUISBETON NV: G.B.T. GRONDBOORTECHNIEKEN | Sonorisation Max Sound and Light | Doomen Antiek | BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon | Dynamite Software

Other related companies as DE SLOOVERE KRUISBETON NV: G.B.T. GRONDBOORTECHNIEKEN | Sonorisation Max Sound and Light | Doomen Antiek | BOUWBEDRIJF BRAEKMAN & Zoon | Dynamite Software

DE SLOOVERE KRUISBETON NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Kruishoutem, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SLOOVERE KRUISBETON NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03912475585. Het bedrijf DE SLOOVERE KRUISBETON NV bevindt zich op het adres: Stokstraat 14,9770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 803,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DE SLOOVERE KRUISBETON NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE SLOOVERE KRUISBETON NV is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SLOOVERE KRUISBETON NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SLOOVERE KRUISBETON NV, openstaande posities, locatie van DE SLOOVERE KRUISBETON NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE SLOOVERE KRUISBETON NV is a company, that was registered 1992 in Kruishoutem region, Belgium. Full name of company is DE SLOOVERE KRUISBETON NV, company assigned to the tax number BE03912475585. The company DE SLOOVERE KRUISBETON NV is located at the address: Stokstraat 14,9770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 803,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DE SLOOVERE KRUISBETON NV were not found.
The main activity of DE SLOOVERE KRUISBETON NV is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SLOOVERE KRUISBETON NV is not available. You also can look at reviews of DE SLOOVERE KRUISBETON NV, open positions, location of DE SLOOVERE KRUISBETON NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SLOOVERE KRUISBETON NV, Kruishoutem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SLOOVERE KRUISBETON NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SLOOVERE KRUISBETON NV, Kruishoutem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SLOOVERE KRUISBETON NV, employees, financial statistics.