ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

Contactgegevens ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Oude Bosuilbaan 43,2100, België

Telefoon (phone): 03 326 75 70 03 326 75 70

Fax (fax): 03 326 26 99 03 326 26 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
Products information ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07778564453
Ondernemingsnummer: 3780364990
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 269,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
(Get full report from official database of BE for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
Addition kinds of activities for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

252103. Houten kantoor tafels en tafels | Wood office desks and tables
336401. Koper- en koperlegering sterven | Copper and copper alloy die-castings
26530000. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
31110200. Schoen leer | Shoe leather
35310300. Spoorweggerelateerde apparatuur | Railroad related equipment
37140601. Hydraulische vloeistofpompen, voor automatisch stuurmechanisme | Hydraulic fluid power pumps, for auto steering mechanism
49530204. Straatafval systemen | Street refuse systems
59470102. Ballonwinkels | Balloon shops
80429901. Groeps- en bedrijfsoefening, optometrist | Group and corporate practice, optometrist

Werken bij ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste medewerker technische dienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met de verantwoordelijk van de technische dienst. Je doet het preventief onderhoud van de machines. Je slijpt messen en je helpt met kleine aanpassing- en herstellingswerken en technische klussen.

  • Verpleegkundige OK Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de dienst OK. Je assisteert en instrumenteert zowel bij lokale ingrepen als ingrepen onder algemene verdoving. Je verleent kwalitatieve verpleegkundige zorg en verschaft informatie rond de behandeling aan de patiënten. - Je bent Bachelor in de verpleegkunde  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Gezocht: magazijnier met logisch denkvermogen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Doorheen het magazijn zijn bestellingen voor dezelfde klant klaargemaakt door verschillende orderpickers, jouw taak bestaat uit het correct samenvoegen van de de bestellingen voor eenzelfde klant, deze zo compact mogelijk te maken en klaarmaken voor verzending van de vrachtwagens. Je doet dit al wandelend.

  • Huishoudheld regio Kortemark - dringend (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden met onmiddellijk ingang. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Student winkelbediende bakkerij (weekends en vakanties) (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een student om iedere zondagvoormiddag te werken in een bakkerij te Bellegem. Hierbij bestel je de klanten in de bakkerij

  • Allround administratief bediende regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een allround administratief bediende. Je takenpakket zal bestaan uit: Opmaken van contracten Inplannen afspraken Ingave van de contracten Ingave volumes Afwegen van verse producten Facturatie en controle

  • Tekenaar/Grafisch designer, vormgever (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ENERGY RETAIL REMODELING

    Type: Vaste Job

    Droom jij van een job die je met passie kan uitvoeren, je dagelijks met goesting op uit trekt, een job waarin je uw skills kan gebruiken? ERR is een gepassioneerd groeiend technologiebedrijf dat dagelijks het leven van honderden mensen verbetert door zinvolle best in class LED- verlichting innovaties en totaal remodeling projecten in retail en kantoor en industrie. Wij ontwikkelden zelf een uniek gamma aan producten waar geen enkele van onze collega's aan kan tippen. De zaakvoerder heeft al zijn ervaring opgedaan binnen een multinational, gedurende 8 jaar alvorens hij dit bedrijf heeft opgestart. Dit is de rede waarom het zo'n snel groeiend succesvol bedrijf is. Werken bij ERR is meer dan een baan , het is een een roeping om net zoals je enthousiaste collega's er dagelijks voor te zorgen dan onze klanten een geweldige belevenis ervaren. Onze medewerkers krijgen kansen die ze nergens anders gekregen hebben, dat zeggen ze zelf. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij prestaties gewaardeerd worden. Bij ons heerst een positieve aangename sfeer tussen de collega's, zonder geroddel en dat vinden ze geweldig. Onze klanten zijn toonaangevende multinationals die we écht vooruit helpen. Onze voldoening halen we uit perfecte realisaties en gelukkige klanten. solliciteer nu! - Je zal verantwoordelijk zijn voor het maken van promotie flyers, leaflets, catalogus. - Je maak lichtstudies in Dialux. - je tekent basis lichtplannen in Autcad. - je maakt video's in Videoscribe - Je zal de website en webshop onderhouden en aanvullen. Nieuwe producten toevoegen en/of aanpassen - we staan open voor jou eigen creatieve inbreng - je kan deel uitmaken van een succesverhaal in een snelgroeiend bedrijf.

  • CONSULTANT BACHELOR ACCOUNTANCY / FINANCE met firmawagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor diverse boekhoudtaken: boeken van facturen opmaak BTW financiële boeken diverse ondersteunende boekhoudtaken tot het voorbereiden van de afsluitingen Bedrijfsprofiel: Voor een consultancy kantoor regio Antwerpen, dat bedrijven tijdelijke ondersteuning biedt met financiële en boekhoudkundige diensten, zoeken we een Consultant / Boekhouder / Accountant die zal ingezet worden voor korte en langdurige opdrachten, dit ter vervanging van een zwangerschap, tijdelijke vermeerdering van werk of vervanging wegens ziekte (kort of langdurig).

  • PRAKTIJKTRAINERS TUINAANLEG MET ERVARING (WEST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

  • Chef De Partie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Laat een reactie achter voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Leave a respond for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA op de google maps. Adres en contacten ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
Location of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA on the google maps. Address and contacts of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: Destag Donsdekens NV | Data Support NV | ABSTRACT | Studybel S.A. | MEDIS BELGIUM

Other related companies as ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: Destag Donsdekens NV | Data Support NV | ABSTRACT | Studybel S.A. | MEDIS BELGIUM

ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07778564453. Het bedrijf ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA bevindt zich op het adres: Oude Bosuilbaan 43,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 269,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, openstaande posities, locatie van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is a company, that was registered 2012 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, company assigned to the tax number BE07778564453. The company ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is located at the address: Oude Bosuilbaan 43,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 269,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA were not found.
The main activity of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is not available. You also can look at reviews of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, open positions, location of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, employees, financial statistics.