A.A. braco cleaning NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • A.A. braco cleaning NV
Private companiesMotion Pictures • A.A. braco cleaning NV

Contactgegevens A.A. braco cleaning NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A. braco cleaning NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A. braco cleaning NV

Regio (region): Bekkevoort, België

Adres (address): Staatsbaan 10,3460, België

Telefoon (phone): 011 24 24 44; 013 32 14 93; 016 63 42 75; 0800 901 69; 016 82 11 19 011 24 24 44; 013 32 14 93; 016 63 42 75; 0800 901 69; 016 82 11 19

Fax (fax): 013 32 28 79 013 32 28 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A. braco cleaning NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A. braco cleaning NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A. braco cleaning NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A. braco cleaning NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A. braco cleaning NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A. braco cleaning NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A. braco cleaning NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A. braco cleaning NV
Products information A.A. braco cleaning NV

BTW identificatienummer (tax): BE04910858154
Ondernemingsnummer: 1931091308
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.A. braco cleaning NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A. braco cleaning NV
(Get full report from official database of BE for A.A. braco cleaning NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A. braco cleaning NV
Addition kinds of activities for A.A. braco cleaning NV

478900. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
501500. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used
14999917. Shell mijnbouw | Shell mining
22540104. Slips, brei | Slips, knit
34920100. Vloeistofkrachtkleppen voor vliegtuigen | Fluid power valves for aircraft
50720101. bouten | Bolts
50920210. Computerspellen | Video games
59991604. Kerstverlichting en decoraties | Christmas lights and decorations

Werken bij A.A. braco cleaning NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A. braco cleaning NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A. braco cleaning NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A. braco cleaning NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B M/V (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij ervan om continue op de baan te zijn en ben je dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur B? Voor een vleesverwerkend bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een Chauffeur B! Je staat in voor het dagelijks bezorgen van vlees, groenten en vis aan diverse klanten zoals bedrijfsrestaurants, horecazaken en diverse andere grootkeukens. Je bezorgt de producten met veel zorg voor hygiëne en nauwkeurigheid. Je houdt er ook van om in contact te komen met de klanten

  • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

  • Bediende Boekhouding voor internationale KMO te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel)! (1284155) (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een internationale KMO in volle groei te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel), zijn we momenteel op zoek naar een tweetalig Boekhoudkundig Bediende! Het betreft een voltijdse functie, 37u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Boekhoudkundig Bediende kom je terecht op de financiële afdeling. Onder de supervisie van de Chief Accountant voer je de volgende taken uit: - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z (opmaken en verzenden van facturen, opvolgen van betalingen, sturen van herinneringen en aanmaningen, …); - je staat in voor de opvolging van de wekelijkse en maandelijkse omzetcijfers, je zorgt voor de opmaak van een overzicht in Excel; - je zorgt voor de voorbereiding van de boekhouding, je zorgt voor de voorbereiding van de balansen; - je controleert en encodeert alle bankverrichtingen; - je bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en bereidt incassodossiers voor; - Verder voer je een aantal jobgerelateerde administratieve taken uit, zoals scannen, klassement, …

  • Mecanicien weekend (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit de regio Moeskroen heeft een vacature als Weekend technieker als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Preventief en curatief onderhoud van het machinepark op mechanisch vlak Smeren van kettingen vervangen van riemen ... Montage en demontage van machines Technische ondersteuning bieden aan de afdeling productie kwaliteit en onderhoud

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heusden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • afwasser/keukenhulp (jobstudent september) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: RESTAURANT DE YOT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de afwas machinaal en je doet de mise-en-place.

  • Kinderoppas (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A. SCHOOFS

    Type: Studentenjob

    In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

  • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Chocolatier DUMON

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • Teamleader logistiek Collect&Go Zaventem (nachtploeg) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: COLLECT DC ZAVENTEM

    Type: Vaste Job

    De medewerkers van Collect&Go leveren bestellingen tijdig en correct af. We zoeken een teamleader logistiek om de ontvangst van artikelen, het beheer van de voorraad en de levering aan onze klanten in goede banen te leiden, elke dag opnieuw. Dat gebeurt efficiënt en met oog voor deadlines. Coaching is je op het lijf geschreven. Als rasechte people manager voel je wat er leeft bij de magazijniers. Je geeft richting aan je medewerkers, motiveert hen om vooropgestelde doelen te bereiken en stimuleert hen in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Zo creëer je een werkkader waarin je medewerkers plezier beleven aan hun job. Maar je kijkt ook verder dan dat. Je kan goed plannen en organiseren, zodat elke shiftwissel vlot verloopt. Zowel bij de opstart als de afsluiting van de nachtshift is telkens een teamleader aanwezig om zeker te zijn dat de doelstellingen behaald worden en dat de dagelijkse processen vlot en veilig verlopen. Je optimaliseert bestaande processen en workflows en begeleidt veranderingsprocessen om de uiteindelijke dienstverlening voor de klant nog te verbeteren. Je komt terecht in een team van teamleaders. Je werkt in Zaventem in één van de distributiecentra van Collect&Go.

  • ICT-coördinator (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij ICT-er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Nagelstyliste flexijob (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van A.A. braco cleaning NV in sociale netwerken
Look for responds of A.A. braco cleaning NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A. braco cleaning NV. Laat een reactie achter voor A.A. braco cleaning NV. A.A. braco cleaning NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A. braco cleaning NV. Leave a respond for A.A. braco cleaning NV. A.A. braco cleaning NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A. braco cleaning NV op de google maps. Adres en contacten A.A. braco cleaning NV
Location of A.A. braco cleaning NV on the google maps. Address and contacts of A.A. braco cleaning NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A. braco cleaning NV A.A. braco cleaning NV: Beyls Marc NV | Atelier Gilman V | Van Ermengen I | Beauprez L | INFORMAT SA

Other related companies as A.A. braco cleaning NV: Beyls Marc NV | Atelier Gilman V | Van Ermengen I | Beauprez L | INFORMAT SA

A.A. braco cleaning NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Bekkevoort, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A. braco cleaning NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04910858154. Het bedrijf A.A. braco cleaning NV bevindt zich op het adres: Staatsbaan 10,3460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 392,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.A. braco cleaning NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.A. braco cleaning NV is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A. braco cleaning NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A. braco cleaning NV, openstaande posities, locatie van A.A. braco cleaning NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A. braco cleaning NV is a company, that was registered 2014 in Bekkevoort region, Belgium. Full name of company is A.A. braco cleaning NV, company assigned to the tax number BE04910858154. The company A.A. braco cleaning NV is located at the address: Staatsbaan 10,3460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 392,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.A. braco cleaning NV were not found.
The main activity of A.A. braco cleaning NV is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A. braco cleaning NV is not available. You also can look at reviews of A.A. braco cleaning NV, open positions, location of A.A. braco cleaning NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A. braco cleaning NV, Bekkevoort: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A. braco cleaning NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A. braco cleaning NV, Bekkevoort: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A. braco cleaning NV, employees, financial statistics.