A.P.C. GEOSERVICES

Contactgegevens A.P.C. GEOSERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.P.C. GEOSERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.P.C. GEOSERVICES

Regio (region): Antwerpen (Hoboken), België

Adres (address): Lageweg 121,2660, België

Telefoon (phone): 03 827 91 13; 0475 25 22 99 03 827 91 13; 0475 25 22 99

Fax (fax): 03 825 75 73 03 825 75 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.P.C. GEOSERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.P.C. GEOSERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.P.C. GEOSERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.P.C. GEOSERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.P.C. GEOSERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.P.C. GEOSERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.P.C. GEOSERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.P.C. GEOSERVICES
Products information A.P.C. GEOSERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE04629058837
Ondernemingsnummer: 3422485351
Hoofdstad (capital): 179,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 779,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A.P.C. GEOSERVICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.P.C. GEOSERVICES
(Get full report from official database of BE for A.P.C. GEOSERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.P.C. GEOSERVICES
Addition kinds of activities for A.P.C. GEOSERVICES

335499. Aluminium geëxtrudeerde producten, nec | Aluminum extruded products, nec
28420201. Autolak | Automobile polish
30690600. Reclaimed rubberen en speciale rubberen verbindingen | Reclaimed rubber and specialty rubber compounds
31999902. Verbrande lederwaren | Burnt leather goods
37320204. Ijsboten, bouw en reparatie | Iceboats, building and repairing
44499901. Lake (vracht) vervoer, behalve op de grote meren | Lake (freight) transportation, except on the great lakes
73420000. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services

Werken bij A.P.C. GEOSERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.P.C. GEOSERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.P.C. GEOSERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.P.C. GEOSERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

  • Schrijnwerker atelier m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Gullegem zijn we op zoek naar een schrijnwerker atelier / placement

  • Ervaren Mechanieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende en dynamische onderneming zijn we op zoek naar een ervaren Mechanieker die zelfstandig mechanisch onderhoud en storingen doet. Je wordt ingezet op verschillende projecten.

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp in Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Werken als huishoudhulp Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

  • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

  • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

  • E & I Ingenieur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een E&I Ingenieur voor de regio Gent. verantwoordelijkheden: - lastenboeken opmaken (voor om aarding tankenparks, algemene aarding, middenspanning, datakabels, automatisatie, instrumentatie,...) - obv lastenboek: tender uitschrijven - binnenkomende offertes bekijken en onderaannemers kiezen - coördineren en controleren van werken onderaannemers - opvolgen betalingen - schrijven vergunningnen - ad hoc field problemen oplossen

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

Zoek naar antwoorden van A.P.C. GEOSERVICES in sociale netwerken
Look for responds of A.P.C. GEOSERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.P.C. GEOSERVICES. Laat een reactie achter voor A.P.C. GEOSERVICES. A.P.C. GEOSERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.P.C. GEOSERVICES. Leave a respond for A.P.C. GEOSERVICES. A.P.C. GEOSERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.P.C. GEOSERVICES op de google maps. Adres en contacten A.P.C. GEOSERVICES
Location of A.P.C. GEOSERVICES on the google maps. Address and contacts of A.P.C. GEOSERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come A.P.C. GEOSERVICES A.P.C. GEOSERVICES: Everaert G bvba mc guy | Cenadis SA | Easy-Fixing | Alimex N.V. | Indupa N.V.

Other related companies as A.P.C. GEOSERVICES: Everaert G bvba mc guy | Cenadis SA | Easy-Fixing | Alimex N.V. | Indupa N.V.

A.P.C. GEOSERVICES is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Hoboken), België. De volledige naam van het bedrijf is A.P.C. GEOSERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04629058837. Het bedrijf A.P.C. GEOSERVICES bevindt zich op het adres: Lageweg 121,2660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 179,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 779,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A.P.C. GEOSERVICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.P.C. GEOSERVICES is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.P.C. GEOSERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.P.C. GEOSERVICES, openstaande posities, locatie van A.P.C. GEOSERVICES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.P.C. GEOSERVICES is a company, that was registered 1992 in Antwerpen (Hoboken) region, Belgium. Full name of company is A.P.C. GEOSERVICES, company assigned to the tax number BE04629058837. The company A.P.C. GEOSERVICES is located at the address: Lageweg 121,2660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 179,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 779,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A.P.C. GEOSERVICES were not found.
The main activity of A.P.C. GEOSERVICES is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.P.C. GEOSERVICES is not available. You also can look at reviews of A.P.C. GEOSERVICES, open positions, location of A.P.C. GEOSERVICES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.P.C. GEOSERVICES, Antwerpen (Hoboken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.P.C. GEOSERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.P.C. GEOSERVICES, Antwerpen (Hoboken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.P.C. GEOSERVICES, employees, financial statistics.