A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV
Private companiesHealth Services • A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV

Contactgegevens A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV

Regio (region): Antwerpen (Hoboken), België

Adres (address): Lageweg 121,2660, België

Telefoon (phone): 03 827 91 13; 03 830 35 24; 0475 25 22 99 03 827 91 13; 03 830 35 24; 0475 25 22 99

Fax (fax): 03 825 75 73 03 825 75 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV
Products information A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV

BTW identificatienummer (tax): BE03606781005
Ondernemingsnummer: 4938049316
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV
(Get full report from official database of BE for A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV
Addition kinds of activities for A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV

342900. Hardware, nec | Hardware, nec
17990601. Badkuip reparatie | Bathtub refinishing
22319907. Weefmolen, breedgeweven stoffen: wol of soortgelijke stof | Weaving mill, broadwoven fabrics: wool or similar fabric
29520103. Dakbedekkingen, cement of coatings, nec | Roofing felts, cements, or coatings, nec
96219900. Reglement, administratie van vervoer, nv | Regulation, administration of transportation, nec

Werken bij A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het laden, lossen, verpakken en opruimen van de geproduceerde onderdelen. Je houdt het magazijn op orde en wordt polyvalent ingeschakeld.

  • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

  • ploegleider / ploegchef vaste nacht in Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je krijgt de leiding toevertrouwd over een ploeg van ongeveer 10 mensen je bent nauw betrokken bij de organisatie van uw ploeg en de afdeling je denkt actief mee over hoe de organisatie kan verbeterd worden Je keurt kwaliteiten goed, volgt rendementen op en doet voorstellen ter verbetering ervan je rapporteert aan het afdelingshoofd en werkt nauw samen met uw collega ploegleiders

  • Winkelmedewerker supermarkt parttime (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je opzoek naar een nieuwe job en wil je graag parttime aan de slag op vaste weekdagen? Lees dan zeker even verder! : Je zal grotendeels worden ingezet aan de kassa hier zal je de klanten met een glimlach en service verder helpen. Je scant de nodige zaken in en rekent met nauwkeurigheid en oplettendheid af.. Je bent bereid om 4 dagen tijdens de week te werken dit wilt zeggen dat je zal werken op maandag dinsdag woensdag en vrijdag. Je bent flexibel naar werkuren toe en ook bereid in te springen bij afwezigheid van collega's Je bent indien nodig bereid tot het aanvullen van de nodige rayon(s).

  • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • POETSHULP regio Balegem/ Sint Lievens Houtem (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: FIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    U wordt tewerkgesteld in het kader van de dienstencheques. U staat in voor het (binnen)onderhoud van particuliere woningen. Enkele taken hierbij zijn; stofzuigen, dweilen, stof afdoen, ramen poetsen, afwas doen... Het is heel belangrijk dat u zelfstandig kan werken (werk zien en aanpakken). Enige kennis over producten en materialen is een vereiste. Indien gewenst worden de uren geleidelijk aan opgebouwd. Aantal uren tussen 10 en 38 u per week. Zowel deeltijdse als voltijdse betrekking mogelijk.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • magazijnier met zin voor administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor de controle van de laadkade, het voorbereiden van de klaarzetlijsten, het toewijzen en wijzigen van locaties en transfers. Je werkt 38 uur per week, waarvan één weekend op de twee. We zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent: • Je hebt enige ervaring. • Je bent dynamisch en steekt graag de handen uit de mouwen. • Je kan je goed organiseren en bent een teamplayer. • Je bent punctueel en klantvriendelijk. • Je bent stressbestendig. • Attest heftruck en/of rijbewijs type B is een plus. • Je bent flexibel, zowel naar takenpakket als naar uren. • Kennis van het Frans is noodzakelijk.

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Backend Developer (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: VERSO

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdagingen • Als Developer bij Audience Advantage werk je nauw samen met het technisch team en het productieteam. • Je ontwikkelt en onderhoudt een innovatieve en technisch sterke apps, integreert deze met back-end systemen en CRM’s. Hierbij zorg jij voor de correcte opzet van de app, je kiest de juiste 3rd party componenten en SDK’s, en zorgt uiteraard ook voor het hardcore development! • Je coacht, helpt en ondersteunt jouw collega’s en neemt mee de verantwoordelijkheid op in het technisch opleveren van het project. • Je denkt mee over features, applicaties en innovatieve oplossingen.

  • Project Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672951-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar een gevarieerde functie als projectingenieur voor de opvolging en coördinatie van uiteenlopende projecten bij diverse bedrijven uit verschillende sectoren? Bekijk dan zeker deze vacature! Onze klant is een engineering bureau gespecialiseerd in alle facetten van engineering en project management. Zowel haalbaarheidsstudie, budgettering als aansturing en opvolging van projecten worden op een hoog professioneel niveau verzorgd. Ze staan eveneens garant voor het juiste ontwerp van alle installaties, en dit zowel in een 2D maar meer nog in een 3D CAD omgeving. Dit start vanaf inplantingsvoorstellen tot aan volledige ontwerpen van industriële installaties tot het gewenste gedetailleerde niveau. Ze verzorgen projecten voor diverse industrieën vooral in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel proceschemie als petrochemie, metallurgie en grondstoffenbehandeling, cement en betonindustrie, maar ook bulkgoederentransport en specifieke installaties uit de voedingsnijverheid kennen voor hen geen geheimen. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een all-round technisch Project Engineer en een Project Engineer Bouw. Als Project Engineer voer je uiteenlopende technische projecten uit zoals installatie van nieuwe apparaten, uitbreiding van productie-eenheden, enz. Hierbij heb je oa volgende taken en verantwoordelijkheden: de detailuitwerking van de projecten de opvolging en coördinatie van de projecten realisatie ervan binnen de planning en het budget opstellen van lastenboeken het voeren van technische bespreking met leveranciers en constructeurs de opvolging van de leveranciers en contractors ingebruikname van de apparatuur met de overdracht aan de gebruiker en de plaatselijke technische dienst het deelnemen aan de procesveiligheidsstudies (HAZOP studies) je werkt hiervoor frequent samen met een brede groep mensen uit de Productieafdelingen, Technische dienst, Veiligheidsdienst en Kwaliteitsdienst De Project Engineer Bouw zal in eerste instantie worden ingezet op een project in Doel voor de ontwikkeling en bouw van een volledig nieuw complex van een havenoverslagbedrijf. Dit gaat om de bouw van een nieuw kantorencomplex met allernieuwste technologieën, wegennetwerk rondom, uitbreiding haven, aanpassen kaaien, … Deze Project Engineer zal mee instaan voor de coördinatie van alle werkzaamheden ter ondersteuning van de verantwoordelijke civiele werken. Dit project zal zowat 5 jaar duren, nadien kan deze Project Engineer op andere projecten ingezet worden.

Zoek naar antwoorden van A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV in sociale netwerken
Look for responds of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. Laat een reactie achter voor A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. Leave a respond for A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV op de google maps. Adres en contacten A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV
Location of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV on the google maps. Address and contacts of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV: ELTRIC | Degroote Garage NV | VAN ZANDYCKE ROBERT | Plan-O-Mat B.V.B.A. | Philomac

Other related companies as A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV: ELTRIC | Degroote Garage NV | VAN ZANDYCKE ROBERT | Plan-O-Mat B.V.B.A. | Philomac

A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Hoboken), België. De volledige naam van het bedrijf is A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03606781005. Het bedrijf A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV bevindt zich op het adres: Lageweg 121,2660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 897,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, openstaande posities, locatie van A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV is a company, that was registered 2009 in Antwerpen (Hoboken) region, Belgium. Full name of company is A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, company assigned to the tax number BE03606781005. The company A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV is located at the address: Lageweg 121,2660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 897,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV were not found.
The main activity of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV is not available. You also can look at reviews of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, open positions, location of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, Antwerpen (Hoboken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, Antwerpen (Hoboken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, employees, financial statistics.