ABSO

Contactgegevens ABSO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABSO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABSO

Regio (region): Gent (Ledeberg), België

Adres (address): Brusselsesteenweg 261,9050, België

Telefoon (phone): 09 232 35 00; 053 71 17 81 09 232 35 00; 053 71 17 81

Fax (fax): 053 71 04 12; 09 232 00 53 053 71 04 12; 09 232 00 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABSO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABSO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABSO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABSO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABSO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABSO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABSO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABSO
Products information ABSO

BTW identificatienummer (tax): BE06805450439
Ondernemingsnummer: 6956787109
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 142,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ABSO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABSO
(Get full report from official database of BE for ABSO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABSO
Addition kinds of activities for ABSO

232999. Kleding voor mannen en jongen, nec, nec | Men's and boy's clothing, nec, nec
15210104. Herstel van brandschade, eengezinswoningen | Repairing fire damage, single-family houses
15319901. Condominium ontwikkelaars | Condominium developers
20910301. Kabeljauw, genezen, NSK | Codfish, cured, nsk
22820201. Acetaatfilamentgarens: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Acetate filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
28440000. Toilet preparaten | Toilet preparations
34669901. Fles caps and tops, gestempeld metaal | Bottle caps and tops, stamped metal
36790301. Laden, elektronisch | Loads, electronic
50149903. Banden en buis reparatie materialen | Tire and tube repair materials
50840517. Gereedschapshouders (bijv. Chucks, torens) | Tool holders (e.g., chucks, turrets)

Werken bij ABSO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABSO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABSO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABSO. Looking for open vacancies in other companies

 • Horecamedewerker café te Ingelmunster (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal werken als cafémedewerker in een zaak te Ingelmunster. De uren zijn van 14 uur tot +/- 17 uur.

 • TIJDELIJKE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Hays Response Zaventem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Customer Service Uitstekende kennis Nederlands én Frans Diegem Voor een bedrijf in Diegem is Hays Response op zoek naar een Customer Service Medewerker met een vlotte kennis Nederlands en Frans voor een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een bedrijf met een uitgebreid productengamma. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de bestellingen. Je beheert een eigen klantenportefeuille en hebt contact met klanten via telefoon en e-mail.

 • Chauffeurs CE - werken met plateau en kraan (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een bedrijf de Moorslede is op zoek naar chauffeurs CE voor de besturing en bediening van een plateauvrachtwagen met kraan. Je hebt de optie om internationaal te rijden, maar dit hoeft niet. Je werkt met een autolaadkraan. Hiervoor krijg je een korte opleiding zodat je de bediening ervan onder de knie krijgt. Je doet ongeveer 2 à 3 ritten per dag. Er is een extra premie voorzien voor deze chauffeurs en je krijgt maaltijdcheques.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO ASSE/TERNAT/AFFLIGEM-Solliciteer via SMS!!!ZEER DRINGEND, DIRECT STARTEN. (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: EASY LIFE AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

 • Orderpicker / Orderpickster (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Studentenjob

  Gezocht: Orderpicker / orderpickster voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Onze klant is een toonaangevend bedrijf, gelegen in Heusden-Zolder. Werkuren: 2-ploegen 6u30 - 14u04 11u56 - 19u30 OPSTART: vanaf november 2018 en opdracht tot 31/12/18 (verlenging mogelijk)

 • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: HUNKEMOLLER

  Type: Studentenjob

  Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

 • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

 • Metaalbewerker gezocht regio Aalter. (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Je taken binnen het bedrijf als metaalbewerker zijn het maken en herstellen van de aanwezige machines. Maar ook het vervaardigen van machines, instaleren van industriële instalaties en het lezen van technische plannen. Hiervoor is kunnen lassen een vereiste. Deze job bevat veel variatie, en is zeker geen seriewerk. Optie vast.

 • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: FNG Group

  Type: Vaste Job

  Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

 • commercieel bankbediende (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  je voert commerciële klantengesprekken over de 4 bankdomeinen (betalingsverkeer, sparen, kredieten en verzekeringen) je werkt pro-actief en ziet opportuniteiten je werkt graag in teamverband

Zoek naar antwoorden van ABSO in sociale netwerken
Look for responds of ABSO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABSO. Laat een reactie achter voor ABSO. ABSO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABSO. Leave a respond for ABSO. ABSO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABSO op de google maps. Adres en contacten ABSO
Location of ABSO on the google maps. Address and contacts of ABSO

Andere gerelateerde bedrijven als come ABSO ABSO: CHAKROUN LEILA PEETERS JEAN-FRANCOIS | Soficabel | M.D. Conseil SA | Peiniger Services | Bakker Magnetics N.V.

Other related companies as ABSO: CHAKROUN LEILA PEETERS JEAN-FRANCOIS | Soficabel | M.D. Conseil SA | Peiniger Services | Bakker Magnetics N.V.

ABSO is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Gent (Ledeberg), België. De volledige naam van het bedrijf is ABSO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06805450439. Het bedrijf ABSO bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 261,9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 142,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ABSO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABSO is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABSO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABSO, openstaande posities, locatie van ABSO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABSO is a company, that was registered 2017 in Gent (Ledeberg) region, Belgium. Full name of company is ABSO, company assigned to the tax number BE06805450439. The company ABSO is located at the address: Brusselsesteenweg 261,9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 142,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ABSO were not found.
The main activity of ABSO is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ABSO is not available. You also can look at reviews of ABSO, open positions, location of ABSO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABSO, Gent (Ledeberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABSO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABSO, Gent (Ledeberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABSO, employees, financial statistics.