Boermans N

Contactgegevens Boermans N: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boermans N: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boermans N

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Stommehoevestraat 137,2160, België

Telefoon (phone): 03 353 99 40 03 353 99 40

Fax (fax): 03 353 99 40 03 353 99 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boermans N: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boermans N"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boermans N"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boermans N, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boermans N. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boermans N, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boermans N. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boermans N
Products information Boermans N

BTW identificatienummer (tax): BE04305786132
Ondernemingsnummer: 7686004638
Hoofdstad (capital): 851,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 446,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Boermans N zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boermans N
(Get full report from official database of BE for Boermans N)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boermans N
Addition kinds of activities for Boermans N

072201. Cash korrels, machine oogstdiensten | Cash grains, machine harvesting services
145900. Klei en aanverwante mineralen, nec | Clay and related minerals, nec
328100. Knip steen- en steenproducten | Cut stone and stone products
804300. Kantoren en klinieken van podiatristen | Offices and clinics of podiatrists
20320304. Kippenbouillon: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chicken broth: packaged in cans, jars, etc.
23990503. Hoeden, met de hand gehaakt | Hats, hand crocheted
73749902. Data processing service | Data processing service
80930000. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec

Werken bij Boermans N: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boermans N: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boermans N. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boermans N. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

  • Teamleader Magazijnier (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd : Laden / lossen vrachtwagens · Goederen in ontvangst nemen · Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken · Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen · Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet · Goederen in opslagzone plaatsen · Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen · Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen · Labelen van goederen · Werkzone reinigen en opruimen.

  • Halfautomaat lassers/TIG-lassers (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een aantal klanten in de omgeving van Houthalen en Heusden-Zolder zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde halfautomaat/TIG-Lassers. Ben je een ervaren lasser of heb je nog geen werkervaring? Werk je liever in het atelier of op verplaatsing? Kan je samenstellen en planlezen of helemaal niet? Alles is mogelijk! Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

  • betonmixchauffeur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent Logistics Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > U staat in voor het besturen van een betonmixer vrachtwagen > u zal steeds van werf naar werf rijden om de nodige lading beton te storten.

  • HUISHOUDHULP (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DC - HESTIA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je geniet van een afwisselende job en staat de gezinnen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken. Door jouw hulp word je voor het gastgezin onmisbaar. Hestia stelt jou aan het gezin voor en zorgt voor een stabiele werkomgeving en een duidelijke communicatie. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar.

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

  • Enthousiaste helpdesk medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NOMEO

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste helpdesk medewerker die (technische) support levert aan Nomeo klanten voor het gamma van diensten dat we aanbieden : domeinnamen, webhosting, cloud servers, SSL certificaten en webbuilder. We doen dit vanuit ons kantoor in Gentbrugge over telefoon, via e-mail of live chat. Hierbij willen we de beste, pro-actieve support leveren in onze sektor. We willen niet alleen uitvoeren wat de klant vraagt, maar ook ervoor zorgen dat we begrijpen wat de doelstelling van de klant is en daarbij adviseren en helpen. Daarnaast is een belangrijk deel van je taak om zoveel mogelijk acties ondernemen om de klant te begeleiden en de klantervaring te maximaliseren. Dit omvat onder andere het pro-actief aanpakken als er iets fout dreigt te gaan of het uitbouwen van een knowledge base en documentatie waar de klant zelf heel wat informatie kan vinden om hem op weg te helpen. We bouwen met onze klanten een lange termijnrelatie op. Jij bent de stem en het gezicht van Nomeo naar onze klanten toe.Je geeft hierbij ook feedback aan andere Nomeo medewerkers over opportuniteiten of mogelijke verbeterpunten.

  • Stagiair architect of architect (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: MOONARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het uitwerken van ontwerpen. Het opstellen van bouwaanvraagdossiers. opstellen van meetstaten en lastenboeken. Lopende dossiers mee opvolgen.

  • Brainbridge - Senior Test Leader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description The Atlassian lead is responsible for the configuration, maintenance and sustainability of all applications related to the Atlassian stack and further development tools. The list of applications contains: Jira Confluence Bitbucket Jenkins SonarQube Responsibilities Main SPOC for all application-related knowledge and configuration Configuring of all applications for various departments and stakeholders, both within IT and Business Foresee regular updates of applications and related plugins Bring best practices and proactive ideas on how to evolve the used tools, including possibilites of moving to Cloud, with view on license savings & possibiliteis Work within a virtual team of “admins” of other applications, including HP ALM and others, to bring forth a sustained usage of all tools, with a decent level of integration Profile Technical skills: Must be able to deal with various stakeholders and priority management, have a proactive mindset to guide other department and business in the usage of the various applications. Personal skills: The following interpersonal skills are key at professional level: Stakeholder management and perception management Ability to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

Zoek naar antwoorden van Boermans N in sociale netwerken
Look for responds of Boermans N in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boermans N. Laat een reactie achter voor Boermans N. Boermans N bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boermans N. Leave a respond for Boermans N. Boermans N on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boermans N op de google maps. Adres en contacten Boermans N
Location of Boermans N on the google maps. Address and contacts of Boermans N

Andere gerelateerde bedrijven als come Boermans N Boermans N: Motorrad Soete NV | DE OLIFANT (MEUBELPLEIN) BVBA | Industrial Service N.V. | SVH B.V.B.A. | MARTIN J. BAUWENS

Other related companies as Boermans N: Motorrad Soete NV | DE OLIFANT (MEUBELPLEIN) BVBA | Industrial Service N.V. | SVH B.V.B.A. | MARTIN J. BAUWENS

Boermans N is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is Boermans N, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04305786132. Het bedrijf Boermans N bevindt zich op het adres: Stommehoevestraat 137,2160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 851,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 446,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Boermans N zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boermans N is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boermans N is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boermans N, openstaande posities, locatie van Boermans N op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Boermans N is a company, that was registered 2004 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is Boermans N, company assigned to the tax number BE04305786132. The company Boermans N is located at the address: Stommehoevestraat 137,2160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 851,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 446,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Boermans N were not found.
The main activity of Boermans N is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Boermans N is not available. You also can look at reviews of Boermans N, open positions, location of Boermans N on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boermans N, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boermans N, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boermans N, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boermans N, employees, financial statistics.