BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV

Contactgegevens BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV

Regio (region): Waregem, België

Adres (address): Lindestraat 59,8790, België

Telefoon (phone): 056 60 41 19 056 60 41 19

Fax (fax): 056 61 05 03 056 61 05 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV
Products information BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV

BTW identificatienummer (tax): BE05618927001
Ondernemingsnummer: 1867919921
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 550,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV
(Get full report from official database of BE for BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV
Addition kinds of activities for BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV

422600. Speciale opslag en opslag, nec | Special warehousing and storage, nec
501399. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen, anders | Motor vehicle supplies and new parts, nec
922400. Brandbescherming | Fire protection
23939900. Textile bags, nec | Textile bags, nec
28190922. Zinkchloride | Zinc chloride
28510200. Lakken, lakken, emaljes en andere coatings | Lacquers, varnishes, enamels, and other coatings
38610107. Lantaarnplaatjes, gevoelig | Lantern slide plates, sensitized
63990103. Federale Spaar- en Lening Verzekeringsmaatschappij (FSLIC) | Federal savings and loan insurance corporation (fslic)

Werken bij BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker Stock ( m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier die hulp wil bieden in de STOCK. Daarnaast ook helpen bij herstellingen. IT kennis is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

  • Robotspecialist Body Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Robotspecialist ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van de robotinstallaties, het minimaliseren van het afbreukrisico en het optimaliseren van deze productiecellen. De Cabinefabriek maakt gebruikt van KUKA en Fanuc robots. Jouw taken: dagelijkse ondersteuning van productie en technische dienst op het gebied van veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en uptime organisatie adviseren over het tijdig vervangen van robots en zelfstandig vervangingsprojecten leiden optreden als specialist in de projectgroepen voor toekomstige robotcellen, alsook bij aanpassingsprojecten bewaken van een eenduidige softwarestructuur bij de bestaande en toekomstige robotcellen; je maakt en beheert de back-up software en images onderhouden van contacten met leveranciers om op de hoogte te blijven van de technische evoluties in de robottoepassingen om deze vervolgens te vertalen naar de behoefte van DAF. Als Robotspecialist Body rapporteer je aan Groepshoofd PE Body.

  • Heftruckchauffeur vaste ploeg : Voormiddag / Namiddag / Nacht (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als heftruckchauffeur regio Menen? Werken in vaste ploeg van 6 tot 14u / 14 tot 22u / 22u tot 6u spreekt je aan ? Dan hebben wij de perfecte match voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar orderpicker / magazijnier. Jouw taken als heftruckchauffeur zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectleider zoeken we een kandidaat die volgende taken op zich wil nemen: Verantwoordelijk zijn voor het gehele bouwproject van opstart tot oplevering; Behartigen van klantenbelangen tijdens het bouwdossier; Opmaak uitvoeringsdossier en controle van de werf; Adviseren van klanten gedurende het bouwproces; Aanstellen van onderaannemers bijwonen van werfvergaderingen planningen bijsturen en bewaken; Verantwoordelijk zijn voor het financiële luik van het project.

  • Poetshulp Diepenbeek (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Flexijob zaalmewerker horeca/afwasser (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven regio Halle zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben om als flexijob aan de slag te gaan. Ben je af en toe beschikbaar op vrijdagen of in het weekend, wil jij graag een centje bijverdienen en heb jij reeds een eerste ervaring in de horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 360 11 14

  • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als administratief bediende in de maand augustus

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: HEUMATOP

    Type: Vaste Job

    Als chauffeur lever je de bouwmaterialen met een autolaadkraan bij onze klanten. Bij voorkeur heb je dus ervaring met kraanwerk. Je levert aan werven van aannemers, andere BMB vestigingen en bij particulieren.

  • gemotiveerde kelner flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Brasserie 21

    Type: Flexijob

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde kelners. Je staat zowel in de zaal als aan de bar. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken. zaal : tafels klaarzetten, opnemen van bestellingen, opdienen eten, afruimen van de tafels.

Zoek naar antwoorden van BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV in sociale netwerken
Look for responds of BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV. Laat een reactie achter voor BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV. BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV. Leave a respond for BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV. BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV op de google maps. Adres en contacten BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV
Location of BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV on the google maps. Address and contacts of BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV: Perspectives & Developpements ASBL | Alteg B.V.B.A. | G. Snel Transport Belgium N.V. | Grafa N.V. | DiziWeb

Other related companies as BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV: Perspectives & Developpements ASBL | Alteg B.V.B.A. | G. Snel Transport Belgium N.V. | Grafa N.V. | DiziWeb

BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Waregem, België. De volledige naam van het bedrijf is BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05618927001. Het bedrijf BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV bevindt zich op het adres: Lindestraat 59,8790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 550,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV, openstaande posities, locatie van BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV is a company, that was registered 1993 in Waregem region, Belgium. Full name of company is BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV, company assigned to the tax number BE05618927001. The company BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV is located at the address: Lindestraat 59,8790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 550,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV were not found.
The main activity of BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV is not available. You also can look at reviews of BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV, open positions, location of BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV, Waregem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV, Waregem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BENOIT DIRK ELEKTRONIKA NV, employees, financial statistics.