Van Droogenbroeck Andre

Contactgegevens Van Droogenbroeck Andre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Droogenbroeck Andre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Droogenbroeck Andre

Regio (region): Londerzeel, België

Adres (address): Bievelt 7,1840, België

Telefoon (phone): 052 30 11 62 052 30 11 62

Fax (fax): +32 (82) 757-53-11 +32 (82) 757-53-11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Droogenbroeck Andre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Droogenbroeck Andre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Droogenbroeck Andre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Droogenbroeck Andre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Droogenbroeck Andre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Droogenbroeck Andre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Droogenbroeck Andre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Droogenbroeck Andre
Products information Van Droogenbroeck Andre

BTW identificatienummer (tax): BE04675201416
Ondernemingsnummer: 3020385742
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 599,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Van Droogenbroeck Andre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Droogenbroeck Andre
(Get full report from official database of BE for Van Droogenbroeck Andre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Droogenbroeck Andre
Addition kinds of activities for Van Droogenbroeck Andre

106100. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
348401. Machine pistolen en granaat lanceringen | Machine guns and grenade launchers
07220303. Hooi, machine oogstdiensten | Hay, machine harvesting services
35559900. Machines voor drukkerijen, nec | Printing trades machinery, nec
36740201. Computer logica modules | Computer logic modules

Werken bij Van Droogenbroeck Andre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Droogenbroeck Andre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Droogenbroeck Andre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Droogenbroeck Andre. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker boomkwekerij (SERSKAMP)

    Regio: SERSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de tuinbouw zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker. Je helpt mee in de boomkwekerij: planten en rooien van jonge bomen, klaarmaken van bestellingen, laden en lossen,...

  • medewerker technische dienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor onderhoud en herstellen van gebouwen, verpakkingsmachines, transportbanden en aanverwante machines • Je biedt ondersteuning aan de productie bij het gebruik van de machines • Je zoekt naar creatieve oplossingen voor de productieafdeling • Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en de efficiëntie van de onderhoudsprocessen. • Je ziet erop toe dat alle medewerkers de regels en veiligheidsvoorschriften naleven en je vervult daarbij een voorbeeldfunctie • Je draagt bij tot het creëren van een aangename werksfeer en je benadert anderen met een positieve ingesteldheid • Je motiveert personen met een handicap binnen de productieomgeving met het oog op een goede taakuitvoering

  • Technisch magazijnier (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kuringen, werkzaam in de glassector, zijn we op zoek naar een technisch magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor een efficïent voorraadbeheer van de technische dienst, zowel op administratief als fysiek vlak. Dit houdt onder andere in: het beheer van stockartikelen, proactieve voorraadopvolging & up-to-date houden van het voorraadsysteem, bestellingen plaatsen & onder-houden van leverancierscontacten, organisatie van de goederenontvangsten en logistieke inrichting van het technisch magazijn. Ook spring je bij in de algemene klus- en onderhoudswerken. Je rapporteert aan de Manager Productie & Techniek.

  • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: Talentus Waterloo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Bree (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bree voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Jobstudent herfstvakantie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 3 student-enquêteurs voor de herfstvakantie De enquêtes worden afgenomen in het Shopping 1 te Genk, met behulp van Ipads. Je hebt bij voorkeur een marketing- of communicatie-achtergrond, en een goed besef van de belangrijkheid van enquêtes.

  • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: VAN SINAY

    Type: Vaste Job

    Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

  • Chauffeur CE (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERVOER HOUSSIN

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor transport met kipper. Transport van zand,, steenslag, asfalt, ...

  • Mechanieker vrachtwagen (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RETIE TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele mechanieker die instaat voor het dagelijks onderhoud en reparaties van ons wagenpark. Deze bestaat uit vrachtwagens en opleggers .

  • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Flexi-jobs nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza's geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van Van Droogenbroeck Andre in sociale netwerken
Look for responds of Van Droogenbroeck Andre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Droogenbroeck Andre. Laat een reactie achter voor Van Droogenbroeck Andre. Van Droogenbroeck Andre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Droogenbroeck Andre. Leave a respond for Van Droogenbroeck Andre. Van Droogenbroeck Andre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Droogenbroeck Andre op de google maps. Adres en contacten Van Droogenbroeck Andre
Location of Van Droogenbroeck Andre on the google maps. Address and contacts of Van Droogenbroeck Andre

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Droogenbroeck Andre Van Droogenbroeck Andre: Alkoko NV | ER MOTORS | BLIKA-KOPPEN | Gulix & Partners BVBA | Mousqueton (Le)

Other related companies as Van Droogenbroeck Andre: Alkoko NV | ER MOTORS | BLIKA-KOPPEN | Gulix & Partners BVBA | Mousqueton (Le)

Van Droogenbroeck Andre is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Londerzeel, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Droogenbroeck Andre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04675201416. Het bedrijf Van Droogenbroeck Andre bevindt zich op het adres: Bievelt 7,1840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 599,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Van Droogenbroeck Andre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Droogenbroeck Andre is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Droogenbroeck Andre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Droogenbroeck Andre, openstaande posities, locatie van Van Droogenbroeck Andre op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Droogenbroeck Andre is a company, that was registered 1986 in Londerzeel region, Belgium. Full name of company is Van Droogenbroeck Andre, company assigned to the tax number BE04675201416. The company Van Droogenbroeck Andre is located at the address: Bievelt 7,1840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 599,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Van Droogenbroeck Andre were not found.
The main activity of Van Droogenbroeck Andre is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Droogenbroeck Andre is not available. You also can look at reviews of Van Droogenbroeck Andre, open positions, location of Van Droogenbroeck Andre on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Droogenbroeck Andre, Londerzeel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Droogenbroeck Andre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Droogenbroeck Andre, Londerzeel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Droogenbroeck Andre, employees, financial statistics.