Société Belge de Psychanalyse

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Société Belge de Psychanalyse
Private companiesFurniture and Fixtures • Société Belge de Psychanalyse

Contactgegevens Société Belge de Psychanalyse: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Société Belge de Psychanalyse: address, phone, fax, email, website, opening hours

Société Belge de Psychanalyse

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Joseph Stallaertstraat 6,1050, België

Telefoon (phone): 02 344 38 14 02 344 38 14

Fax (fax): 02 344 38 14 02 344 38 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Société Belge de Psychanalyse: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Société Belge de Psychanalyse"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Société Belge de Psychanalyse"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Société Belge de Psychanalyse, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Société Belge de Psychanalyse. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Société Belge de Psychanalyse, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Société Belge de Psychanalyse. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Société Belge de Psychanalyse
Products information Société Belge de Psychanalyse

BTW identificatienummer (tax): BE08651428222
Ondernemingsnummer: 7423980712
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 125,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Société Belge de Psychanalyse zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Société Belge de Psychanalyse
(Get full report from official database of BE for Société Belge de Psychanalyse)

Aanvulling soorten activiteiten voor Société Belge de Psychanalyse
Addition kinds of activities for Société Belge de Psychanalyse

391499. Zilverwerk en Plated Ware, Nec | Silverware and plated ware, nec
509301. Afvalpapier en doekmaterialen | Waste paper and cloth materials
515902. Boerderijdieren | Farm animals
33650200. Aluminium en aluminium legeringen gegoten | Aluminum and aluminum-based alloy castings
51220304. Biotherapeutics | Biotherapeutics

Werken bij Société Belge de Psychanalyse: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Société Belge de Psychanalyse: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Société Belge de Psychanalyse. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Société Belge de Psychanalyse. Looking for open vacancies in other companies

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • Magazijnbediende NL (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnbediende sta je in voor een reeks verschillende taken: - je staat in voor het laden en lossen van de artikelen die het magazijn binnenkomen en controleert de producten - je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer en de opslag van de artikelen in het magazijn - je vult de rekken bij - je zorgt voor de afrekening aan de kassa - je helpt klanten verder

  • Projectstaffing verpleegkundige Medische Beeldvorming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Medische Beeldvorming. Je zal op een korte termijn volwaardig moeten meedraaien, dus ervaring op dergelijke afdeling is vereist. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Werchter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student enquêteur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

  • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

    Type: Studentenjob

    De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Project Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

  • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DESMET G

    Type: Vaste Job

    Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Société Belge de Psychanalyse in sociale netwerken
Look for responds of Société Belge de Psychanalyse in social networks

Lees alle opmerkingen voor Société Belge de Psychanalyse. Laat een reactie achter voor Société Belge de Psychanalyse. Société Belge de Psychanalyse bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Société Belge de Psychanalyse. Leave a respond for Société Belge de Psychanalyse. Société Belge de Psychanalyse on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Société Belge de Psychanalyse op de google maps. Adres en contacten Société Belge de Psychanalyse
Location of Société Belge de Psychanalyse on the google maps. Address and contacts of Société Belge de Psychanalyse

Andere gerelateerde bedrijven als come Société Belge de Psychanalyse Société Belge de Psychanalyse: Mourisse F | FIRMA SANTERMANS | CLERFAYT | EQUIP' INTERIM SA | Jempi

Other related companies as Société Belge de Psychanalyse: Mourisse F | FIRMA SANTERMANS | CLERFAYT | EQUIP' INTERIM SA | Jempi

Société Belge de Psychanalyse is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Société Belge de Psychanalyse, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08651428222. Het bedrijf Société Belge de Psychanalyse bevindt zich op het adres: Joseph Stallaertstraat 6,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 125,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Société Belge de Psychanalyse zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Société Belge de Psychanalyse is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Société Belge de Psychanalyse is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Société Belge de Psychanalyse, openstaande posities, locatie van Société Belge de Psychanalyse op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Société Belge de Psychanalyse is a company, that was registered 1998 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Société Belge de Psychanalyse, company assigned to the tax number BE08651428222. The company Société Belge de Psychanalyse is located at the address: Joseph Stallaertstraat 6,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 125,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Société Belge de Psychanalyse were not found.
The main activity of Société Belge de Psychanalyse is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Société Belge de Psychanalyse is not available. You also can look at reviews of Société Belge de Psychanalyse, open positions, location of Société Belge de Psychanalyse on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Société Belge de Psychanalyse, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Société Belge de Psychanalyse, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Société Belge de Psychanalyse, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Société Belge de Psychanalyse, employees, financial statistics.