Pottiez Corinne

Contactgegevens Pottiez Corinne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pottiez Corinne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pottiez Corinne

Regio (region): Zaventem (Sterrebeek), België

Adres (address): Kleine Geeststraat 183,1933, België

Telefoon (phone): 02 782 25 08 02 782 25 08

Fax (fax): 02 782 25 08; 02 782 04 64 02 782 25 08; 02 782 04 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pottiez Corinne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pottiez Corinne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pottiez Corinne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pottiez Corinne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pottiez Corinne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pottiez Corinne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pottiez Corinne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pottiez Corinne
Products information Pottiez Corinne

BTW identificatienummer (tax): BE03467254638
Ondernemingsnummer: 2939636230
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 661,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Pottiez Corinne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pottiez Corinne
(Get full report from official database of BE for Pottiez Corinne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pottiez Corinne
Addition kinds of activities for Pottiez Corinne

484199. Kabel- en andere betaaltelevisiediensten, niet inbegrepen | Cable and other pay television services, nec
13890301. Zuurwaterputten | Acidizing wells
24310103. Deurschermen, metalen bedekt hout | Door screens, metal covered wood
26310500. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
34210205. Snips, tinners ' | Snips, tinners'
59991603. Kaarswinkels | Candle shops
73790101. Disk- en diskette conversie service | Disk and diskette conversion service

Werken bij Pottiez Corinne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pottiez Corinne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pottiez Corinne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pottiez Corinne. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Zara te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 tijdelijke verkopers (M/V) ter ondersteuning Taken klanten verderhelpen leveringen uitpakken en labellen winkel aanvullen onderhoud winkel

  • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Administratief bediende planning (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot transportbedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de planningsafdeling. Je biedt administratieve ondersteuning aan de transportplanners. Je maakt zelf geen planningen op, maar hebt wel vaak contact met zowel klanten als chauffeurs (per mail en telefoon). Je geeft alle gegevens en documenten in in het systeem en zorgt dat alle transportopdrachten op tijd ingegeven zijn. Je registreert gegevens die de chauffeurs doorgeven en contacteert klanten voor het vastleggen van laad- en losafspraken.

  • Calculator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

  • Strijker/Strijkster Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Student arbeider (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

  • helden voor het huishouden Loenhout - solliciteer per sms (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Loenhout Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Product Engineer (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CONNECT SYSTEMS N.V.

    Type: Vaste Job

    Functie - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager - Je kan admistratieve taken combineren met je technische competentie.

  • kok of hulpkok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DUC DE BOURGOGNE

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden en klaarmaken maaltijden, bestellingen doorgeven en nazien, opstellen menu's en suggestie's, werkplaats en materiaal onderhouden ...

  • F&B verantwoordelijke (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    * Na overleg in instructies van de F&B-Manager help je mee bij de dagelijkse organisatie. * Superviseren en delegeren van een ploeg seizoensmedewerkers en studenten waarin je actief operationeel meewerkt, behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. * na een opleidingsperiode sta je in voor de dagelijkse ondersteuning en opvolging van de verschillende horecapunten op het vlak van kwaliteit, hygiëne en kostprijs. Samen met je medewerkers garandeer je een snel en efficiënt verloop van de service. * Je helpt bij de coördinatie van evenementen en je volgt de personeelsplanning nauwgezet op, waarbij je de nodige aandacht besteedt aan de personeelskost en de cost of sales.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

Zoek naar antwoorden van Pottiez Corinne in sociale netwerken
Look for responds of Pottiez Corinne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pottiez Corinne. Laat een reactie achter voor Pottiez Corinne. Pottiez Corinne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pottiez Corinne. Leave a respond for Pottiez Corinne. Pottiez Corinne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pottiez Corinne op de google maps. Adres en contacten Pottiez Corinne
Location of Pottiez Corinne on the google maps. Address and contacts of Pottiez Corinne

Andere gerelateerde bedrijven als come Pottiez Corinne Pottiez Corinne: Gheysens Consulting | Salembier NV | KAARSENFABRIEK HAUTEKIET NV | Smeets J | vison-visu

Other related companies as Pottiez Corinne: Gheysens Consulting | Salembier NV | KAARSENFABRIEK HAUTEKIET NV | Smeets J | vison-visu

Pottiez Corinne is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Zaventem (Sterrebeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Pottiez Corinne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03467254638. Het bedrijf Pottiez Corinne bevindt zich op het adres: Kleine Geeststraat 183,1933. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 661,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Pottiez Corinne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pottiez Corinne is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pottiez Corinne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pottiez Corinne, openstaande posities, locatie van Pottiez Corinne op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pottiez Corinne is a company, that was registered 1996 in Zaventem (Sterrebeek) region, Belgium. Full name of company is Pottiez Corinne, company assigned to the tax number BE03467254638. The company Pottiez Corinne is located at the address: Kleine Geeststraat 183,1933. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 661,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Pottiez Corinne were not found.
The main activity of Pottiez Corinne is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Pottiez Corinne is not available. You also can look at reviews of Pottiez Corinne, open positions, location of Pottiez Corinne on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pottiez Corinne, Zaventem (Sterrebeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pottiez Corinne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pottiez Corinne, Zaventem (Sterrebeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pottiez Corinne, employees, financial statistics.