A L'UNIVERS DU POSSIBLE

Contactgegevens A L'UNIVERS DU POSSIBLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A L'UNIVERS DU POSSIBLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A L'UNIVERS DU POSSIBLE

Regio (region): Tubize (Oisquercq), België

Adres (address): Rue d'Ittre 17,1480, België

Telefoon (phone): 02 390 90 94 02 390 90 94

Fax (fax): +32 (9) 594-71-40 +32 (9) 594-71-40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A L'UNIVERS DU POSSIBLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A L'UNIVERS DU POSSIBLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A L'UNIVERS DU POSSIBLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A L'UNIVERS DU POSSIBLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A L'UNIVERS DU POSSIBLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A L'UNIVERS DU POSSIBLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A L'UNIVERS DU POSSIBLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A L'UNIVERS DU POSSIBLE
Products information A L'UNIVERS DU POSSIBLE

BTW identificatienummer (tax): BE01464721679
Ondernemingsnummer: 9300994873
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 804,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A L'UNIVERS DU POSSIBLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A L'UNIVERS DU POSSIBLE
(Get full report from official database of BE for A L'UNIVERS DU POSSIBLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A L'UNIVERS DU POSSIBLE
Addition kinds of activities for A L'UNIVERS DU POSSIBLE

3713. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
106104. Tungstenmalmwinning | Tungsten ores mining
841299. Musea en kunstgalerijen, nec | Museums and art galleries, nec
953201. Gemeenschap en plattelandsontwikkeling | Community and rural development
20649911. Lekkergoed snoep | Licorice candy
32639905. Servies, huishoudelijk en commercieel: besmettelijk | Tableware, household and commercial: semivitreous
33259902. Bussen, gegoten staal: behalve investeringen | Bushings, cast steel: except investment
37280302. Vliegtuig remuitbreiders | Airplane brake expanders
59320302. Zeldzame boeken | Rare books
79480204. Horse race track operatie | Horse race track operation

Werken bij A L'UNIVERS DU POSSIBLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A L'UNIVERS DU POSSIBLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A L'UNIVERS DU POSSIBLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A L'UNIVERS DU POSSIBLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoopverantwoordelijke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in productlancering zoeken wij een enthousiaste aankoopverantwoordelijke. Je maakt uitgebreide analyses met betrekking tot de verschillende markten, prijzen, producten en fabrikanten. Je volgt de aankoop en leveringen van de producten nauwgezet op. Ook zorg je ervoor dat de producten voldoen aan alle normen en de vereiste kwaliteiten. Je zorgt voor een duidelijke communicatie tussen het bedrijf en de leveranciers. Verder rapporteer je over je bezoeken aan buitenlandse leveranciers en buitenlandse beurzen.

  • Junior Accountant (m/v) in Lokeren. (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel dringend op zoek naar een Junior Accountant (m/v) voor een uitzendopdracht van 6 maanden. Onze klant is een boekhoudkantoor gevestigd in Lokeren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant: Binnen deze functie zal je voornamelijk instaan voor allerhande inboekwerk. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verkoper/verkoopster gezocht (hartje Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gevestigde waarde, hartje Gent, zijn wij momenteel dringend op zoek naar verkoopmedewerkers. Takenpakket : Producten inventariseren Voedingsmiddelen verkopen Klant verwelkomen, wensen vaststellen en adviseren Betalingen ontvangen Opvolgingsgegevens van goederen registreren Leveringen ontvangen + controleren Winkelruimte onderhouden

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • online platform expert (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Samen met de online & CRM manager vertaal je de online strategie en de online roadmap van het Havenbedrijf Antwerpen naar een plan van aanpak voor IT. Je spreekt de taal van de business en vertaalt deze naar development. Bij dit alles zet je de gebruiker centraal en vertrek je vanuit zijn/haar noden en wensen. Je ontwikkelt en optimaliseert verschillende platformen (van websites, applicaties, analysetools…). Je behoudt het overzicht over deze platformen en daarnaast waak je erover dat ze voldoen aan de nieuwste, relevante updates en technologieën. Je vertrekt hierbij vanuit de vaststellingen via verschillende analysetools en zet deze om in pro-actieve adviezen voor de collega’s binnen het communicatie en marketing team en daarbuiten. Je houdt hierbij steeds rekening met de jou toegekende middelen en je rapporteert aan de online manager. In je rol van online platform expert: - Je maakt business analyses voor verschillende online projecten gaande van websites tot applicaties, tot direct mailing platformen of monitoring tools enz... Je benoemt in deze analyses de functionaliteiten die je vervolgens uitschrijft in high level use cases - Je vormt de schakel met de IT-afdeling met wie je nauw samenwerkt om development op te volgen en testings te begeleiden - Je zorgt ervoor dat de user experience binnen de platformen gerespecteerd en gevolgd wordt, vertrekkende vanuit de online strategie en de daaruit afgeleide customer journeys - Je weet wat een goed webdesign inhoudt zowel naar user interfaces toe als naar heldere en moderne webpagina’s - Je beheerst Google Analytics en je zet dashboards op voor je collega’s binnen het online & CRM team en daarbuiten. Je kan de dashboards omzetten naar relevante adviezen zoals quick wins maar ook lange termijn ingrepen - Je begrijpt CMS-systemen en -platformen, kennis over marketing automation tools is een plus - Je coördineert ...

  • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: MYMETHOD

    Type: Zelfstandige activiteit

    MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

  • Solution Designer - Tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Solution Designer Netwerk en Security valt onder de directie Change Support en rapporteert aan de competence center manager support. Deze solution designer is binnen zijn domein Change Support verantwoordelijk voor het uitwerken van een oplossings-architectuur en designs in een project context. De solution designer staat vanuit zijn domein de enterprise architect bij in het in kaart brengen en beheersbaar houden van het ICT landschap. Hiernaast geeft hij/zij in samenwerking met de Productowner Security advies om de werking van de organisatie d.m.v. het IT landschap verder te optimaliseren en standaardiseren. Als autoriteit en aanspreekpunt binnen zijn/haar domein, verzekert hij/zij dat de architectuur keuzes binnen de projecten kwalitatief en uniform worden gedocumenteerd en architecturale beslissingen in lijn zijn met de ICT strategie. Daarnaast zijn ze ook coherent en bevatten ze de juiste mix tussen korte en lange termijn beslissingen, gebaseerd op best practices. We zoeken iemand die sterk coachend en adviserend optreedt door de juiste vragen te stellen en uit te dagen, steeds vanuit het algemene bedrijfsbelang, en daardoor soms ingaande tegen individuele belangen of silo werking.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Buschauffeur schoolvervoer rijbewijs B (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: EPIS NICOLO

    Type: Flexijob

    Je haalt in de ochtend alle kinderen op en zorgt ervoor dat ze veilig aan de schoolpoort aankomen. In de late namiddag ga je weer op pad om de leerlingen terug thuis te brengen. Deze mooie rit situeert zich in regio Balen-Leopoldsburg-Ham. Te vertrekken vanuit de school in Balen. Onmiddellijk te starten!

Zoek naar antwoorden van A L'UNIVERS DU POSSIBLE in sociale netwerken
Look for responds of A L'UNIVERS DU POSSIBLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A L'UNIVERS DU POSSIBLE. Laat een reactie achter voor A L'UNIVERS DU POSSIBLE. A L'UNIVERS DU POSSIBLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A L'UNIVERS DU POSSIBLE. Leave a respond for A L'UNIVERS DU POSSIBLE. A L'UNIVERS DU POSSIBLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A L'UNIVERS DU POSSIBLE op de google maps. Adres en contacten A L'UNIVERS DU POSSIBLE
Location of A L'UNIVERS DU POSSIBLE on the google maps. Address and contacts of A L'UNIVERS DU POSSIBLE

Andere gerelateerde bedrijven als come A L'UNIVERS DU POSSIBLE A L'UNIVERS DU POSSIBLE: Pauwaert Gerard | RECEPTEL | Tigalo BVBA | Belg. Taoistische Ass. Dao | VAN DEN BERGHE, PIETER

Other related companies as A L'UNIVERS DU POSSIBLE: Pauwaert Gerard | RECEPTEL | Tigalo BVBA | Belg. Taoistische Ass. Dao | VAN DEN BERGHE, PIETER

A L'UNIVERS DU POSSIBLE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Tubize (Oisquercq), België. De volledige naam van het bedrijf is A L'UNIVERS DU POSSIBLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01464721679. Het bedrijf A L'UNIVERS DU POSSIBLE bevindt zich op het adres: Rue d'Ittre 17,1480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 804,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A L'UNIVERS DU POSSIBLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A L'UNIVERS DU POSSIBLE is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A L'UNIVERS DU POSSIBLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A L'UNIVERS DU POSSIBLE, openstaande posities, locatie van A L'UNIVERS DU POSSIBLE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A L'UNIVERS DU POSSIBLE is a company, that was registered 1997 in Tubize (Oisquercq) region, Belgium. Full name of company is A L'UNIVERS DU POSSIBLE, company assigned to the tax number BE01464721679. The company A L'UNIVERS DU POSSIBLE is located at the address: Rue d'Ittre 17,1480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 804,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A L'UNIVERS DU POSSIBLE were not found.
The main activity of A L'UNIVERS DU POSSIBLE is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A L'UNIVERS DU POSSIBLE is not available. You also can look at reviews of A L'UNIVERS DU POSSIBLE, open positions, location of A L'UNIVERS DU POSSIBLE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A L'UNIVERS DU POSSIBLE, Tubize (Oisquercq): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A L'UNIVERS DU POSSIBLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A L'UNIVERS DU POSSIBLE, Tubize (Oisquercq): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A L'UNIVERS DU POSSIBLE, employees, financial statistics.