Satellite Events Int. BVBA

Contactgegevens Satellite Events Int. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Satellite Events Int. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Satellite Events Int. BVBA

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Adolf Buylstraat 40,8400, België

Telefoon (phone): 059 23 59 90 059 23 59 90

Fax (fax): 059 29 94 67 059 29 94 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Satellite Events Int. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Satellite Events Int. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Satellite Events Int. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Satellite Events Int. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Satellite Events Int. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Satellite Events Int. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Satellite Events Int. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Satellite Events Int. BVBA
Products information Satellite Events Int. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06511840820
Ondernemingsnummer: 7747528076
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 780,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Satellite Events Int. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Satellite Events Int. BVBA
(Get full report from official database of BE for Satellite Events Int. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Satellite Events Int. BVBA
Addition kinds of activities for Satellite Events Int. BVBA

281200. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
17990802. Lood branden | Lead burning
28349900. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
34529907. Schroeven, metaal | Screws, metal
37140109. Uitlaat systemen en onderdelen, motorvoertuig | Exhaust systems and parts, motor vehicle
38250326. Sweep oscillators | Sweep oscillators
86999904. Liefdadigheidsorganisatie | Charitable organization

Werken bij Satellite Events Int. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Satellite Events Int. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Satellite Events Int. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Satellite Events Int. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeiders voor tijdelijke jobs (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven in de regio van Neerpelt zijn wij op regelmatige basis op zoek naar arbeiders voor tijdelijke jobs. DIt kan zijn voor verschillende functies: - Productiewerk - Inpakwerk - Magazijnwerk -.... Afhankelijk van het bedrijf waarin u terecht komt werkt u in een ploegensysteem of in dagdienst. Deze voorkeur kan u zelf opgeven.

  • Verkoopster/verkoper supermarkt 36,50u (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral de rekken aanvullen en opvolgen en controleren van vervallen producten.

  • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

  • Machinist Grondwerken (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de Regio Sint-Katelijne-Waver zijn we opzoek naar een machinist grondwerken voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: Ingezet als chauffeur van tractoren kranen... Werken uitvoeren voor aanleg en renovatie van sprotvelden Lasergestuurde culverborden en bulldozers besturen Ingezet voor allerlei loonwerk in de tuinbouw

  • Vliegende Huishoudhulp (m/v) - Direct vast contract én maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een (deeltijdse) job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op jouw maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent bakkerij M/V gezocht (ACHEL)

    Regio: ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Hamont/Overpelt zijn we op zoek naar jobstudenten die op zaterdag beschikbaar zijn. En/of zondag om de 14dagen beschikbaar zijn. Als jobstudent bestaan jouw taken uit het meehelpen in de bakkerij.

  • Jobstudent mekanieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jobstudent mekanieker Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een jobstudent mekanieker; Stellen van de juiste diagnose; Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van alle herstellingen; Klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen; Elektronische pannes opsporen en verhelpen behoren ook tot uw takenpakket;

  • Verantwoordelijke/ Head Customer Service NL-FR FMCG (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Unilever, is op zoek naar een Customer Service Teamleader OOH. Het team van 3 mensen dat je begeleid is het aanspreekpunt voor de vertegenwoordigers en de klanten (horeca, voedingswinkles, tankstations,...) Het team promoot ook actief leuke acties voor Lipton, Ben&Jerry's en Ola naar de klanten. Jouw doel als customer care is om de klanten een zo goed mogelijke service op een klantvriendelijke manier aan te bieden en om de klantentevredenheid hoog te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt van Unilever Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Verkoop Je belt potentiële klanten op om nieuwe acties voor te stellen

  • MONTEUR CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: BERBEN PASCAL CV EN SANITAIR

    Type: Vaste Job

    Als monteur centrale verwarming en sanitair plaats je vloerverwarming, sanitaire leidingen en toestellen, ventilatie,....

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

Zoek naar antwoorden van Satellite Events Int. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Satellite Events Int. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Satellite Events Int. BVBA. Laat een reactie achter voor Satellite Events Int. BVBA. Satellite Events Int. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Satellite Events Int. BVBA. Leave a respond for Satellite Events Int. BVBA. Satellite Events Int. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Satellite Events Int. BVBA op de google maps. Adres en contacten Satellite Events Int. BVBA
Location of Satellite Events Int. BVBA on the google maps. Address and contacts of Satellite Events Int. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Satellite Events Int. BVBA Satellite Events Int. BVBA: Lindab NV | EXPO SERVICE/ LAMBRECHT STANDENBOUW BVBA | DTB Labo W. Hoet & Co N.V. | Roelandt N.V. | India Huis

Other related companies as Satellite Events Int. BVBA: Lindab NV | EXPO SERVICE/ LAMBRECHT STANDENBOUW BVBA | DTB Labo W. Hoet & Co N.V. | Roelandt N.V. | India Huis

Satellite Events Int. BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is Satellite Events Int. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06511840820. Het bedrijf Satellite Events Int. BVBA bevindt zich op het adres: Adolf Buylstraat 40,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 780,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Satellite Events Int. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Satellite Events Int. BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Satellite Events Int. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Satellite Events Int. BVBA, openstaande posities, locatie van Satellite Events Int. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Satellite Events Int. BVBA is a company, that was registered 2015 in Oostende region, Belgium. Full name of company is Satellite Events Int. BVBA, company assigned to the tax number BE06511840820. The company Satellite Events Int. BVBA is located at the address: Adolf Buylstraat 40,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 780,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Satellite Events Int. BVBA were not found.
The main activity of Satellite Events Int. BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Satellite Events Int. BVBA is not available. You also can look at reviews of Satellite Events Int. BVBA, open positions, location of Satellite Events Int. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Satellite Events Int. BVBA, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Satellite Events Int. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Satellite Events Int. BVBA, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Satellite Events Int. BVBA, employees, financial statistics.