D-SIDE PROMO sa

Contactgegevens D-SIDE PROMO sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D-SIDE PROMO sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

D-SIDE PROMO sa

Regio (region): Brussel (Evere), België

Adres (address): Leonard Mommaertslaan 24,1140, België

Telefoon (phone): 02 730 06 00; 02 730 06 11 02 730 06 00; 02 730 06 11

Fax (fax): 02 730 06 00 02 730 06 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D-SIDE PROMO sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D-SIDE PROMO sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D-SIDE PROMO sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D-SIDE PROMO sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D-SIDE PROMO sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D-SIDE PROMO sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D-SIDE PROMO sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D-SIDE PROMO sa
Products information D-SIDE PROMO sa

BTW identificatienummer (tax): BE02861083984
Ondernemingsnummer: 5489837646
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 739,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in D-SIDE PROMO sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D-SIDE PROMO sa
(Get full report from official database of BE for D-SIDE PROMO sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor D-SIDE PROMO sa
Addition kinds of activities for D-SIDE PROMO sa

2541. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
26790504. Cadeaupapier, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Gift wrap, paper: made from purchased material
27529904. Lithografen op metaal | Lithographing on metal
33579905. Bouw draad en kabel, nonferrous | Building wire and cable, nonferrous
37310114. Trawlers, bouw en reparatie | Trawlers, building and repairing
38429915. Ligaturen, medisch | Ligatures, medical
72619900. Begrafenisdiensten en crematoria, nec | Funeral service and crematories, nec
82310103. Religieuze bibliotheek | Religious library
83999906. Gezondheidssysteem agentschap | Health systems agency

Werken bij D-SIDE PROMO sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D-SIDE PROMO sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D-SIDE PROMO sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D-SIDE PROMO sa. Looking for open vacancies in other companies

  • finetuner machines (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

  • Energieke ervaren accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken in een tof bedrijf met energieke vibes en wil hij het bedrijf mee doen groeien? Zoek jij meer balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele vrijheid? Dan is dit wellicht de job voor jou, reageer dan snel. Taken: - Je beheert diverse groeibedrijven op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en BTW aangifte, maand- en jaarafsluitingen. Je bespreekt niet alleen de voorbije resultaten met de klant, maar kijkt ook mee vooruit en draagt je expertise bij. -  Op kantoor begeleid je de meer junior collega's vanuit je vakkennis en oefen je een controlling functie uit. Je ondersteunt je team met gefundeerd en gemotiveerd advies en bent de expert op wie zij steeds een beroep kunnen doen. -  In functie van je eigen ambitie en talenten werk je meer intern gericht (ondersteuning team) of extern gericht (klantrelatie).

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Piekfijn Hageland is dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • Kapper student (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een Kapsalon in Sint-truiden, zijn we opzoek naar een student. Volg je de opleiding kapper? Wil je graag op zaterdag bijleren? Solliciteer dan meteen!

  • Jobstudenten schoonmaak 18+ / deeltijds / zomervakantie / regio Geel-Mol (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal kantoorruimten in de regio Mol en Geel zijn wij op zoek naar studenten die willen schoonmaken Je staat in voor het poetsen van refter, bureau's, sanitair en openbare ruimtes

  • BAKKERSHULP (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: VANDECAVEYE WOUTER

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor onze bakkerij. Je helpt bij het bereiden van alle patisserie, taarten, drooggebak, slagroom, koeken,... 60% banketbakker 40% bakker. Interesse? Solliciteer snel.

  • Technisch/administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: KG Elektro BVBA

    Type: Vaste Job

    Binnen KG Elektro zijn we op zoek naar een technisch/administratief bediende die de verantwoordelijkheid draagt over volgende zaken: - Werkcoördinatie en planning van 4 ploegen en de servicetechnieker(s) - Contact met klanten inzake service (alarmsystemen, domotica, ventilatie,...) - Verwerking werkbonnen van 4 uitvoerende ploegen - Voorbereiding facturatie - Aankoop en magazijnbeheer Kortom, u bent het interne aanspreekpunt voor de werfleiders, arbeiders, leveranciers en voor servicedoeleinden de eindklant.

  • Deeltijdse kassa medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de kassa (25 à 30u per week) Je springt bij in andere afdelingen indien nodig Je zorgt voor een nette afdeling Bereid zijn tot zaterdagwerk, geen zondag Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Gullegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde, deeltijdse kassa medewerker

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Zelfstandig begeleider kinderopvang (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BABY PLANET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Takenpakket• Je draagt zorg voor kinderen van 0-3 jaar• Je verzorgt de maaltijden, pampers verversen. Profiel• Je bezit een diploma (kinder-)verzorging + attest model 2. Je kan zelfstandig en in teamverband kunnen werken Creativiteit is een plusplunt - vaste job Soort dienstverband: Voltijds

  • .Net Developer Sharepoint 2013 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TECH TRONICX

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are urgently looking for someone who can start from 1st of Dec 2018. 1.Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet andcollaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2013 tostrengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, theimplementation and the delivery of projects/sites with success. 2.Mission period Start date: ASAP Duration: 12 months (Depending on project evolution, extension is possible) 3.*Dutch and French, one fluent, second one basic, second language has to be English(sound knowledge). 4.Localisation Belgium, Brussels centre. ( This is only for EU nationals or for people who have rights to work in Belgium , Please note we do not provide any work permit or sponsership) 5.Level of education required A Bachelor or Master Degree in Information Technology 6. Required Knowledge and Experience Personal Skills Good analytical skills • Work in an organized and structured way • Team player • Able to work in a large complex organisation • Flexible • Problem solving attitude • Good coaching and communication skills Business experience required Mandatory: (3 Years) Professional experience in an IT Services environment Preferable: (3 Years)Knowledge of the Insurance industry is a plus Technical experience required (3-5 Years) • Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 3 2013 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) • Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies • Visual studio • JQuery • Experience with websites and applications design (css) • Understanding of relevant technologies and development life cycles • Experienced user of MS Office tools • Experience with SharePoint 2010 • Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area Functional experience required (3 Years) Experience of client-server web based applications 7. Objective of the job • Develop web applications based on functional input documents • Developer new web projects in SharePoint 2013 • Provide work estimations • Write technical design documents and/or technical analyses for other developers • Perform pre-integration testing • Offer coaching and/or technical support in the team

Zoek naar antwoorden van D-SIDE PROMO sa in sociale netwerken
Look for responds of D-SIDE PROMO sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor D-SIDE PROMO sa. Laat een reactie achter voor D-SIDE PROMO sa. D-SIDE PROMO sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D-SIDE PROMO sa. Leave a respond for D-SIDE PROMO sa. D-SIDE PROMO sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D-SIDE PROMO sa op de google maps. Adres en contacten D-SIDE PROMO sa
Location of D-SIDE PROMO sa on the google maps. Address and contacts of D-SIDE PROMO sa

Andere gerelateerde bedrijven als come D-SIDE PROMO sa D-SIDE PROMO sa: Agalev | Expeditiebedrijf Wim Bosman NV | Marvo BVBA | A.A.C.T. BVBA | Mode Cuypers nv

Other related companies as D-SIDE PROMO sa: Agalev | Expeditiebedrijf Wim Bosman NV | Marvo BVBA | A.A.C.T. BVBA | Mode Cuypers nv

D-SIDE PROMO sa is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel (Evere), België. De volledige naam van het bedrijf is D-SIDE PROMO sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02861083984. Het bedrijf D-SIDE PROMO sa bevindt zich op het adres: Leonard Mommaertslaan 24,1140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 739,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in D-SIDE PROMO sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D-SIDE PROMO sa is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D-SIDE PROMO sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D-SIDE PROMO sa, openstaande posities, locatie van D-SIDE PROMO sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D-SIDE PROMO sa is a company, that was registered 1988 in Brussel (Evere) region, Belgium. Full name of company is D-SIDE PROMO sa, company assigned to the tax number BE02861083984. The company D-SIDE PROMO sa is located at the address: Leonard Mommaertslaan 24,1140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 739,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in D-SIDE PROMO sa were not found.
The main activity of D-SIDE PROMO sa is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of D-SIDE PROMO sa is not available. You also can look at reviews of D-SIDE PROMO sa, open positions, location of D-SIDE PROMO sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D-SIDE PROMO sa, Brussel (Evere): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D-SIDE PROMO sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D-SIDE PROMO sa, Brussel (Evere): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D-SIDE PROMO sa, employees, financial statistics.