VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV
Private companiesGeneral Merchandise Stores • VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV

Contactgegevens VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV

Regio (region): Geel, België

Adres (address): Lammerdries 12,2440, België

Telefoon (phone): 014 25 17 60 014 25 17 60

Fax (fax): 014 25 17 69 014 25 17 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV
Products information VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV

BTW identificatienummer (tax): BE02503204345
Ondernemingsnummer: 3304931640
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV
(Get full report from official database of BE for VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV
Addition kinds of activities for VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV

28330108. sulfonamiden | Sulfonamides
35450109. Verniers (precisie gereedschappen van machinisten) | Verniers (machinists' precision tools)
36399902. Warmwaterverwarmers, huishoudelijk | Hot water heaters, household
51990305. Huisdier benodigdheden | Pet supplies
73130100. Elektronische media reclame vertegenwoordigers | Electronic media advertising representatives
75320402. Lichaamswinkel, vrachtwagens | Body shop, trucks
82110208. Privé senior middelbare school | Private senior high school

Werken bij VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAKKERS te Kapelle-op-den-Bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf te Kapelle-op-den-Bos zijn wij op zoek naar inpakkers in de dagdienst (07.30-16.30 uur)

  • Verkoper Proximus Center (Wijnegem) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Proximus

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Verkoper Proximus Center (Wijnegem) - req2057 Ben je gepassioneerd door verkoop en klantencontacten? Ben je een durver die in teamverband resoluut naar resultaten streeft? Is respect ook voor jou een absolute vereiste? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Proximus is in België het voornaamste telecommunicatiebedrijf en marktleider op verschillende gebieden, onder meer de vaste telefoonlijnen, de mobielecommunicatiediensten en de breedbanddata- en -internetdiensten. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • Elektricien (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen over geheel België zijn wij op zoek naar ervaren elektriekers die zelfstandig kunnen werken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Beverlo (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio Destelbergen. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 349 15 62 of mail je CV naar [email protected]

  • afwasser/keukenhulp (jobstudent september) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: RESTAURANT DE YOT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de afwas machinaal en je doet de mise-en-place.

  • Maintenance Technician (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRU TEXTILES

    Type: Vaste Job

    · Preventief onderhoud van alle machines in ons magazijn; · Detecteren en oplossen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische problemen; · Beheer van reserve onderdelen in ons magazijn; · Herstellen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische breakdowns; · Plannen, organiseren en opvolging van alle inspecties van externe machines; · Plannen, organiseren en opvolging van alle herstellingen van externe machines; · Onderhoud en herstellingen aan het gebouw/terrein; · Algemene klusjesmans activiteiten

  • Aankomend Meetspecialist (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als aankomend Meetspecialist? Als aankomend meetspecialist op de meetkamer van de afdeling Quality Inspection ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van maatvoering-controles, specialistische (scan) 2D/3D metingen, productanalyses en het initiëren van acties bij geconstateerde afwijkingen. Aan de hand van de specificaties beoordeel je de resultaten en indien nodig bespreek je die met de Quality Engineer. Er wordt zorg gedragen voor een gedegen opleiding c.q. training 'on the job'. Kerntaken van de aankomend Meetspecialist op de afdeling Quality Inspection: Programmeren en bedienen van (geautomatiseerde) 3D-scan meetapparatuur. Programmeren van digitale en geautomatiseerde meetmiddelen (bv. CNC-meetmachines of 3D-meettafels). Uitvoeren van specialistische 2D/3D analyse metingen. Uitvoeren van keuringen en metingen aan de hand van controlebladen, tekeningen, CATIA modellen of andere documenten waarin de maatvoering beschreven staat. Bewaken van procesgrenzen (onderhouden, signaleren, rapporteren) en indien nodig het initiëren van correctieve acties. Dimensioneel en functioneel verifiëren van meet/controlemiddelen. In de gewenste staat houden van alle toegewezen keuring- en meetmiddelen door o.a. het uitvoeren van eerstelijns onderhoud, kalibratie en modificatie. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • Functioneel Analist (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

  • Klinisch Psycholoog Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Tielt-Winge • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GYBELS

    Type: Flexijob

    Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV in sociale netwerken
Look for responds of VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV. Laat een reactie achter voor VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV. VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV. Leave a respond for VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV. VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV op de google maps. Adres en contacten VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV
Location of VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV on the google maps. Address and contacts of VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV: Defoort Olivia | Tunstall SA | Meeting and Incentive Media | Direct Créations | Edugo Internaat

Other related companies as VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV: Defoort Olivia | Tunstall SA | Meeting and Incentive Media | Direct Créations | Edugo Internaat

VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Geel, België. De volledige naam van het bedrijf is VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02503204345. Het bedrijf VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV bevindt zich op het adres: Lammerdries 12,2440. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 341,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV, openstaande posities, locatie van VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV is a company, that was registered 1987 in Geel region, Belgium. Full name of company is VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV, company assigned to the tax number BE02503204345. The company VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV is located at the address: Lammerdries 12,2440. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 341,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV were not found.
The main activity of VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV is not available. You also can look at reviews of VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV, open positions, location of VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV, Geel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV, Geel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANHOUT AFDELING BATECH VILLA'S NV, employees, financial statistics.