ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL
Private companiesAgricultural Services • ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL

Contactgegevens ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Gatti de Gamondstraat 202,1180, België

Telefoon (phone): 02 332 30 31 02 332 30 31

Fax (fax): 02 332 09 69 02 332 09 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL
Products information ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04844116210
Ondernemingsnummer: 2994842529
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 210,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL
(Get full report from official database of BE for ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL
Addition kinds of activities for ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL

507502. Warmteverwarmingsapparatuur en benodigdheden | Warm air heating equipment and supplies
32720307. Fonteinen, was: pre-terrazzo | Fountains, wash: precast terrazzo
38220106. Koeling / airco ontdooien controles | Refrigeration/air-conditioning defrost controls
51690100. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine
94510400. Administratie van veteranenzaken, niveau van overheid | Administration of veterans' affairs, level of government

Werken bij ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

  • polyvalent arbeider - vaste voormiddag - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: · Ontvangst van vrachtwagens voor de openingsuren. · Verantwoordelijk voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. · Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. · Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. · Algemeen onderhoud van de werkvloer · Afzakken van bigbags.

  • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

  • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Mechelen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • STUDENT Loketbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een student bediende. U zal klanten te woord staan aan het loket.

  • Bijlesgever Java (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • POLYVALENT MEDEWERKER HORECA (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een polyvalent medewerker keukenhulp/hulp in de zaal.

  • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Odoo Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Odoo Developer for a partner operating in the Travel industry. Our partner has a strategic project in the travelling industry. The company is International company located in heart of the capital. Job Description e-Commerce Full Cycle Development You will work on the latest technologies of Odoo The project is vital to the core business of our partner You will work in a team of 6 developers Your profile Odoo, Python, Agile, Scrum You speak Fluently Dutch or French You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible The offer Full time On Site 6 months contract renewable (minimum 1 year) Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies #Freelance #Odoo # Python #Fullcycledevelopment # Agile #Dutch OR French

Zoek naar antwoorden van ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL. Laat een reactie achter voor ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL. ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL. Leave a respond for ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL. ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL op de google maps. Adres en contacten ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL
Location of ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL on the google maps. Address and contacts of ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL: Penne BVBA | Induvest NV | Comsa ! Reclame & Media BVBA | BEDRIJFSKUNDE MERCATOR | INDIVIDUAL

Other related companies as ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL: Penne BVBA | Induvest NV | Comsa ! Reclame & Media BVBA | BEDRIJFSKUNDE MERCATOR | INDIVIDUAL

ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04844116210. Het bedrijf ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL bevindt zich op het adres: Gatti de Gamondstraat 202,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 210,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL, openstaande posities, locatie van ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL is a company, that was registered 1985 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL, company assigned to the tax number BE04844116210. The company ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL is located at the address: Gatti de Gamondstraat 202,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 210,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL were not found.
The main activity of ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL is not available. You also can look at reviews of ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL, open positions, location of ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL, employees, financial statistics.