Abri 2000 SA

Contactgegevens Abri 2000 SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abri 2000 SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Abri 2000 SA

Regio (region): Rendeux, België

Adres (address): Rue de Hotton 26,6987, België

Telefoon (phone): 084 47 76 38; 0478 46 60 29 084 47 76 38; 0478 46 60 29

Fax (fax): 084 47 76 37 084 47 76 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abri 2000 SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abri 2000 SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abri 2000 SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abri 2000 SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abri 2000 SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abri 2000 SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abri 2000 SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abri 2000 SA
Products information Abri 2000 SA

BTW identificatienummer (tax): BE04691680908
Ondernemingsnummer: 6091064453
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 248,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Abri 2000 SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abri 2000 SA
(Get full report from official database of BE for Abri 2000 SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Abri 2000 SA
Addition kinds of activities for Abri 2000 SA

122299. Bituminous coal-underground, nec | Bituminous coal-underground, nec
07119902. Lime verspreiding diensten | Lime spreading services
22410104. Kant, korset of schoen: textiel | Laces, corset or shoe: textile
22820204. Polyesterfilamentgaren: gooien, draaien, kronkelen, enz. | Polyester filament yarn: throwing, twisting, winding, etc.
23960103. Linnen, handtas of zakboek | Linings, handbag or pocketbook
29920000. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
63310000. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance

Werken bij Abri 2000 SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abri 2000 SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abri 2000 SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abri 2000 SA. Looking for open vacancies in other companies

  • MRP PLANNER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een MRP planner. Ben je in het bezit van een bachelorsdiploma logistiek? Heb je reeds een eerste relevante werkervaring achter de rug? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als MRP planner zal je zorgen voor een correcte en tijdige productbeschikbaarheid van de grondstoffen. je zet voorstellen om in orders je zorgt voor optimale voorraadniveaus je houdt rekening met het voorziene budget je staat in voor de follow-up met de leveranciers en magazijniers je zorgt er voor dat de leveringen tijdig kunnen gebeuren je staat in voor de follow-up van de contracten met de klanten je staat in contact met de inkoopafdeling enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren. Je zal opstarten op interimbasis. Voorlopig is dit om de drukte op te vangen, een vast contract kan dus niet gegarandeerd worden.

  • Project Team support te Haren (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Door een veranderde markt en wetgeving was onze kant verplicht om op korte termijn ingrijpende veranderingen door te voeren in zijn systemen. Hierdoor moet de data gebruikt in het “order to cash” proces geanalyseerd en desgevallend gecorrigeerd worden. Om hieraan te verhelpen zijn zij op zoek naar tijdelijke krachten die kunnen helpen om de data over de verschillende systemen te herstellen met als uiteindelijk doel een correcte en volledige factuur naar de klanten toe. Gezien de specificiteit wordt er geen systeemervaring gevraagd. Training in de Oracle Applications, klantendatabases en lokale systemen wordt dan ook verzorgd.

  • Tig lasser (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in maatwerk inox-, aluminium- en staalconstructies en gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een TIG-lasser. Dit om in het atelier zelf te werken.

  • Constructeur lasser (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene/zwevezele zijn wij op zoek naar een constructeur-lasser. Je kan tiglassen en halfautomaatlassen. Je kan perfect plan lezen en een montage in elkaar steken van A tot Z. Ben jij de persoon die we zoeken?

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij 38u/week regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Destelbergen zoeken we een verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Baliebediende met bouwkriebels (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalhandel toonaangevend in werfmaterieel, bouwmachines en -specialiteiten zijn we op zoek naar een commercieel medewerker. Hun vele artikelen worden verkocht aan aannemers en industriële constructiebedrijven. Je bedient de klanten, maakt bonnen aan, volgt de herstellingen van machines op, .... Een bouwplan kunnen lezen is een extra troef.

  • Reclame bedeler in Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Tekenaar Bouwkunde (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar bouwkunde met ervaring in het uittekenen van de wapening en eventueel de bekisting van bouwkundige constructies. Ook algemene bouwkundige plannen uittekenen, behoort tot uw taak. Dit is een functie op het studiebureau. De werklocatie ligt in het centrum van Brussel.

Zoek naar antwoorden van Abri 2000 SA in sociale netwerken
Look for responds of Abri 2000 SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abri 2000 SA. Laat een reactie achter voor Abri 2000 SA. Abri 2000 SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abri 2000 SA. Leave a respond for Abri 2000 SA. Abri 2000 SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abri 2000 SA op de google maps. Adres en contacten Abri 2000 SA
Location of Abri 2000 SA on the google maps. Address and contacts of Abri 2000 SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Abri 2000 SA Abri 2000 SA: Prima-Press BVBA | Bel Voordelig | D.W.B.M. SPRL | R & G Coaching BVBA | TEMPOLEC-THEBEN

Other related companies as Abri 2000 SA: Prima-Press BVBA | Bel Voordelig | D.W.B.M. SPRL | R & G Coaching BVBA | TEMPOLEC-THEBEN

Abri 2000 SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Rendeux, België. De volledige naam van het bedrijf is Abri 2000 SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04691680908. Het bedrijf Abri 2000 SA bevindt zich op het adres: Rue de Hotton 26,6987. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 248,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Abri 2000 SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Abri 2000 SA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abri 2000 SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abri 2000 SA, openstaande posities, locatie van Abri 2000 SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Abri 2000 SA is a company, that was registered 1993 in Rendeux region, Belgium. Full name of company is Abri 2000 SA, company assigned to the tax number BE04691680908. The company Abri 2000 SA is located at the address: Rue de Hotton 26,6987. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 248,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Abri 2000 SA were not found.
The main activity of Abri 2000 SA is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Abri 2000 SA is not available. You also can look at reviews of Abri 2000 SA, open positions, location of Abri 2000 SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abri 2000 SA, Rendeux: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abri 2000 SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abri 2000 SA, Rendeux: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abri 2000 SA, employees, financial statistics.