Manufacture & Service SPRL

Contactgegevens Manufacture & Service SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Manufacture & Service SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Manufacture & Service SPRL

Regio (region): Waremme (Bleret), België

Adres (address): Rue Louis Maréchal 51,4300, België

Telefoon (phone): 019 32 86 93 019 32 86 93

Fax (fax): 019 32 86 93 019 32 86 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Manufacture & Service SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Manufacture & Service SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Manufacture & Service SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Manufacture & Service SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Manufacture & Service SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Manufacture & Service SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Manufacture & Service SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Manufacture & Service SPRL
Products information Manufacture & Service SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03076690673
Ondernemingsnummer: 2164550781
Hoofdstad (capital): 385,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 158,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Manufacture & Service SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Manufacture & Service SPRL
(Get full report from official database of BE for Manufacture & Service SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Manufacture & Service SPRL
Addition kinds of activities for Manufacture & Service SPRL

7992. Openbare golfbanen | Public golf courses
07519904. Slachten: aangepaste vee diensten | Slaughtering: custom livestock services
17999941. Beschermende voeringinstallatie, ondergronds (riolering, enz.) | Protective lining installation, underground (sewage, etc.)
20229903. Verwerkte kaas | Processed cheese
23719902. Glazen pels | Glazing furs
32740102. Kalksteenkalk | Masons' lime
32990201. Blokken en baksteen, zandkalk | Blocks and brick, sand lime
72170200. Tapijt- en stofferingreinigingsinstallaties | Carpet and upholstery cleaning plants
73890205. Commodity inspectie | Commodity inspection

Werken bij Manufacture & Service SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Manufacture & Service SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Manufacture & Service SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Manufacture & Service SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operatoren (A2 Diploma) met doorgroeimogelijkheden - Chemische sector te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent ben ik op zoek naar een medewerker die producten aanmaakt en die beschikt over een A2 diploma. Je volgt kwaliteitsparameters op, daarnaast ook de stocklevels van grondstoffen. Verder sta je open voor een gevarieerde jobinhoud met veel uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de producten op alle reactoren en de opvolging van het chemisch proces. Dit doe je in samenspraak met het labo. Je staat flexibel tegenover een gevarieerde functieinhoud en sporadisch fysiek werk schrikt jou niet af. Je zoekt een functie op lange termijn en werkt nauwkeurig en veilig. Er wordt vinger aan de pols gehouden door een permanent evaluatiesysteem. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot ultieme zelfontplooiing. Werkuren: Je werkt in een 2 ploegenstelsel en bent flexibel om ook overdag of vaste nacht te werken. werkuren: 6u - 14u en van 14u - 22u op vrijdag: 6u - 12u en van 12u - 18u overdag van 7u15 - 16u15 op vrijdag: 7u15 - 11u15 Nacht van 22u - 6u op vrijdag: 18u - 24u Bedrijfsprofiel: Een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent.

  • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 17 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 17 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag een halve dag , woensdagnamiddag vanaf 11.30-17.30 u u en vrijdag een volle dag(7 u ) in dit gastgezin. U staat in voor het onderhoud van het huis , daarnaast kookt u een potje op woensdag en doet u de boodschappen. U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rijkevorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Grafisch vormgever HappyWebsites (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: B&K PROJECTS TAALBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je ontwerpt logo’s, folders, flyers en ander promotiemateriaal voor onze klanten. Je bouwt websites en tovert de aangeleverde content om in duidelijke en aantrekkelijke pagina’s. Je rapporteert aan je teamleden wat je gepresteerd hebt en hoeveel tijd je hieraan besteed hebt.

  • ONDERHOUDSMAN-MAGAZIJNIER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: WHITE LIGHT

    Type: Vaste Job

    Je rijdt vanuit Genk naar locaties in heel het land. Ons wagenpark is jouw verantwoordelijkheid. Je staat ook in voor het magazijn. Af en toe voer je algemene onderhoudstaken uit in ons gebouw.

  • Handige monteur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld als monteur van stut- en schoringswerken, waar je verantwoordelijk bent voor de montage en de demontage. Je werkt dagelijks op verplaatsen over heel België.

  • OPERATOREN chocolade (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: MONTSERRAT

    Type: Vaste Job

    Montserrat chocolade is dé referentie voor biologische, suiker- en lactosevrije chocolade. We zijn goed vertegenwoordigd in het binnenland, maar exporteren ook naar vele Europese landen en exotische locaties zoals Japan. Ons product is gegeerd en brengt een sterke groei met zich mee. Meer informatie vindt u op www.montserrat.be. Uw taak: u wordt opgeleid om met de mouleermachine te leren werken. Hiermee maken we pralines, caraques en gevulde chocoladeartikelen.

  • Storingstechnieker productie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van bakkerijingrediënten voor bakkers, industriële brood- en zuivelproducenten en retailers, zoals bijvoorbeeld broodmixen, bake-off producten en muffins. Wat zijn je taken als storingstechnieker? Als storingstechnieker zorg je voor de continuïteit van de productie door storingen aan de lijnen te analyseren en op te lossen Dit doe je steeds in overleg met de productie en met oog op kwaliteit en duurzaamheid Preventief onderhoud behoort ook tot je takenpakket wat volgens het onderhoudsplan is opgesteld

  • Technieker Preventief onderhoud en herstellingen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen; Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen; Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

  • Zorgkundige op zelfstandige basis thuiszorg (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zorgkundige gezocht op zelfstandige basis voor thuisverpleging.

  • Property/Lease Manager - Expansion Management (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    As Property Manager, you will be responsible for the expansion both by optimizing the portfolio through renegotiations, rebuilds and extensions, moves and closures and by finding the best locations and deals for new stores. Description Key Responsibilities of the Property Manager - Retail - Portfolio Management: You will have the chance to be the key contact person in all the Strategic projects You will have the chance to enable long-term growth You will have the opportunity to ensure that the portfolio is commercially competitive You will negotiates lease actions for existing stores You will be in charge of renegotiations, terminations, rebuilding, extensions, etc You will have the chance to ensure the best possible deal You will sets up quantitative and qualitative targets Develops, trains and supports your team Daily contact with Head of Expansion, construction team, maintenance team, store architects and legal team.

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Keyserlei (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van Manufacture & Service SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Manufacture & Service SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Manufacture & Service SPRL. Laat een reactie achter voor Manufacture & Service SPRL. Manufacture & Service SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Manufacture & Service SPRL. Leave a respond for Manufacture & Service SPRL. Manufacture & Service SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Manufacture & Service SPRL op de google maps. Adres en contacten Manufacture & Service SPRL
Location of Manufacture & Service SPRL on the google maps. Address and contacts of Manufacture & Service SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Manufacture & Service SPRL Manufacture & Service SPRL: Amrop International NV | Gc Interieur | Badr, Ardeshir | Imogest | WEBDZINE

Other related companies as Manufacture & Service SPRL: Amrop International NV | Gc Interieur | Badr, Ardeshir | Imogest | WEBDZINE

Manufacture & Service SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Waremme (Bleret), België. De volledige naam van het bedrijf is Manufacture & Service SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03076690673. Het bedrijf Manufacture & Service SPRL bevindt zich op het adres: Rue Louis Maréchal 51,4300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 385,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 158,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Manufacture & Service SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Manufacture & Service SPRL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Manufacture & Service SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Manufacture & Service SPRL, openstaande posities, locatie van Manufacture & Service SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Manufacture & Service SPRL is a company, that was registered 2014 in Waremme (Bleret) region, Belgium. Full name of company is Manufacture & Service SPRL, company assigned to the tax number BE03076690673. The company Manufacture & Service SPRL is located at the address: Rue Louis Maréchal 51,4300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 385,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 158,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Manufacture & Service SPRL were not found.
The main activity of Manufacture & Service SPRL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Manufacture & Service SPRL is not available. You also can look at reviews of Manufacture & Service SPRL, open positions, location of Manufacture & Service SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Manufacture & Service SPRL, Waremme (Bleret): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Manufacture & Service SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Manufacture & Service SPRL, Waremme (Bleret): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Manufacture & Service SPRL, employees, financial statistics.