WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA
Private companiesMembership Organizations • WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA

Contactgegevens WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA

Regio (region): Kortrijk (Bissegem), België

Adres (address): Meensesteenweg 439,8501, België

Telefoon (phone): 056 37 42 42 056 37 42 42

Fax (fax): 056 35 84 78 056 35 84 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA
Products information WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02685302734
Ondernemingsnummer: 5735931396
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA
(Get full report from official database of BE for WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA
Addition kinds of activities for WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA

01610100. Meloen boerderijen | Melon farms
35410200. Slijpen, polijsten, buffing, lapping en honing machines | Grinding, polishing, buffing, lapping, and honing machines
36250209. Vacuüm relais | Vacuum relays
36340502. Sigarettenaanstekers, elektrisch | Cigarette lighters, electric
36450101. Lamp tinten, metaal | Lamp shades, metal
50659904. Tapes, audio en video opname | Tapes, audio and video recording
50820102. Wegenbouw en onderhoudsmachines | Road construction and maintenance machinery
62890301. Wisselkantoren, commodity | Exchange clearinghouses, commodity

Werken bij WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C met VCA Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van de rijwegen bij onze opdrachtgever Als wegdekreiniger rijd je met een borstelveegwagen Je besproeit de interne rijwegen en veegt ze met de vrachtwagenborstel proper De staat van het materieel en de beschermingsmiddelen voorbereiden Het uitvoeren van het basisonderhoud

  • Tekenaar (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een tuinarchitect Functieomschrijving: U maakt plannen en ontwerpen op van tuinen. Tevens bent u actief met calculatie en het opmaken van offerten. Hiervoor hebt u dagelijks contact met leveranciers voor onderhandelingen op gebied van planten, tuinverlichting, draadafsluiting,... Ook onderhoud u contact met de landmeter voor het opmeten van de tuinen Bij onduidelijkheden hebt u ook telefonisch contact met de klant

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Minderhout (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bekkevoort (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Bekkevoort en omgeving

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Diepenbeek (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Bijlesgever wiskunde (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENT Barman (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Accountant M/V (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DE CEUNYNCK & Co

    Type: Vaste Job

    Als Accountant binnen onze Finance afdeling maken volgende taken deel uit van je takenpakket : Maand afsluitingen : Realiseren of controleren van alle operaties m.b.t. de grootboek transacties BTW en vennootschapsbelasting: fiscale aangiftes opmaken om aan wettelijke verplichtingen te voldoen Jaarrekeningen en alle Belgische wettelijke verplichtingen: opstellen in samenspraak met de bedrijfsrevisoren Begeleiding van de medewerkers van het Shared Service Center (focus op AP) Budgettering en forecast : de BE controller ondersteunen bij het opstellen van de budgetten Andere ad hoc taken gelinkt aan accounting / reporting

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Keukenhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SOEP+

    Type: Flexijob

    Soepplus is op zoek naar een keukenhulp voor het (voor)bereiden van soep & salades. Dit telkens op donderdag & vrijdag voormiddag van 7u-12u

Zoek naar antwoorden van WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA. Laat een reactie achter voor WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA. WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA. Leave a respond for WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA. WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA op de google maps. Adres en contacten WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA
Location of WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA on the google maps. Address and contacts of WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA: MCC SERVICES SPRL | Halloween Sonorisation | GENERAL ELECTRIC APPLIANCES | DKR Réfrigérations NV | ROLMITE

Other related companies as WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA: MCC SERVICES SPRL | Halloween Sonorisation | GENERAL ELECTRIC APPLIANCES | DKR Réfrigérations NV | ROLMITE

WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Kortrijk (Bissegem), België. De volledige naam van het bedrijf is WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02685302734. Het bedrijf WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA bevindt zich op het adres: Meensesteenweg 439,8501. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA, openstaande posities, locatie van WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA is a company, that was registered 2000 in Kortrijk (Bissegem) region, Belgium. Full name of company is WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA, company assigned to the tax number BE02685302734. The company WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA is located at the address: Meensesteenweg 439,8501. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA were not found.
The main activity of WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA is not available. You also can look at reviews of WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA, open positions, location of WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA, Kortrijk (Bissegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA, Kortrijk (Bissegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA, employees, financial statistics.