Asco Industries SA

Contactgegevens Asco Industries SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Asco Industries SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Asco Industries SA

Regio (region): Zaventem, België

Adres (address): Weiveldlaan 2,1930, België

Telefoon (phone): 02 716 06 11 02 716 06 11

Fax (fax): 02 716 07 70 02 716 07 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Asco Industries SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Asco Industries SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Asco Industries SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Asco Industries SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Asco Industries SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Asco Industries SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Asco Industries SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Asco Industries SA
Products information Asco Industries SA

BTW identificatienummer (tax): BE01434234619
Ondernemingsnummer: 8120239257
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 651,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Asco Industries SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Asco Industries SA
(Get full report from official database of BE for Asco Industries SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Asco Industries SA
Addition kinds of activities for Asco Industries SA

737800. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
17210202. Interieur commercieel schilderij aannemer | Interior commercial painting contractor
20329902. Varkensvlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mincemeat: packaged in cans, jars, etc.
37110411. Wreckers (sleepwagen), assemblage van | Wreckers (tow truck), assembly of
73810204. Prive detective | Private investigator

Werken bij Asco Industries SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Asco Industries SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Asco Industries SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Asco Industries SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor:   - Plaatsen van tegels en verhardingen. - Onderhoud van tuinen en zwembaden. Geen ervaring vereist!

  • Operator metaal afdeling liggers - 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een machine voor staalbewerking. Je komt tussen bij storingen en fouten, je bent alert en kan de storingen zelfstandig oplossen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de apparaten. Je doet de opstart van de machine en neemt stalen volgens de aangegeven normen. Je rapporteert aan de teamleader op het einde van je shift.

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • CHAUFFEUR C VOEDING 05u00-14u30 (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

  • Studenten zaterdag en/of vakantieperijden inpak productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het versnijden en verpakken van groenten en fruit. Je reinigt de werkplek en houdt rekening met de hygieneregels.

  • Jobstudent verkoop C&A Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Leuven zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag door heen de week beschikbaar kunnen zijn. studenten die voornamelijk tijdens het eindejaar kunnen werken (december) - (door de week, zaterdagen, zondagen)

  • Etudiant(e) - week-end (HERSEAUX)

    Regio: HERSEAUX

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Pour une friterie, snack de la région de Mouscron, Adecco cherche des étudiants motivés pour assurer le service du midi et soir durant les week-ends. Votre rôle sera de servir les clients, prendre les commandes et de préparer les hamburgers, frites....

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Projectleider Bouw (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider bouw zorg je voor de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen. Dit omvat o.m : Het vastleggen van de algemene planning. Het bewaken van de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie. Het instaan voor de globale budgettoewijzing van alle kosten aan de verschillende projectpartijen. Het op regelmatige basis controleren van de vooropgestelde budgetten en deze eventueel bijsturen. Studie van kleinere projecten doe je zelf, voor grotere projecten krijgt je de nodige hulp. Je volgt de technische randaspecten van het project op: vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • FLEXIJOB: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

Zoek naar antwoorden van Asco Industries SA in sociale netwerken
Look for responds of Asco Industries SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Asco Industries SA. Laat een reactie achter voor Asco Industries SA. Asco Industries SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Asco Industries SA. Leave a respond for Asco Industries SA. Asco Industries SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Asco Industries SA op de google maps. Adres en contacten Asco Industries SA
Location of Asco Industries SA on the google maps. Address and contacts of Asco Industries SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Asco Industries SA Asco Industries SA: Van Rompaey L | CENTRUM VAN DE OOSTKUST | S.C.I.D. | De Coninck N.V. | Niels Daniels

Other related companies as Asco Industries SA: Van Rompaey L | CENTRUM VAN DE OOSTKUST | S.C.I.D. | De Coninck N.V. | Niels Daniels

Asco Industries SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Zaventem, België. De volledige naam van het bedrijf is Asco Industries SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01434234619. Het bedrijf Asco Industries SA bevindt zich op het adres: Weiveldlaan 2,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 651,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Asco Industries SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Asco Industries SA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Asco Industries SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Asco Industries SA, openstaande posities, locatie van Asco Industries SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Asco Industries SA is a company, that was registered 2012 in Zaventem region, Belgium. Full name of company is Asco Industries SA, company assigned to the tax number BE01434234619. The company Asco Industries SA is located at the address: Weiveldlaan 2,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 651,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Asco Industries SA were not found.
The main activity of Asco Industries SA is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Asco Industries SA is not available. You also can look at reviews of Asco Industries SA, open positions, location of Asco Industries SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Asco Industries SA, Zaventem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Asco Industries SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Asco Industries SA, Zaventem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Asco Industries SA, employees, financial statistics.