Image de Marc BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Image de Marc BVBA
Private companiesMetal Mining • Image de Marc BVBA

Contactgegevens Image de Marc BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Image de Marc BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Image de Marc BVBA

Regio (region): Brussel (Jette), België

Adres (address): Léon Theodorstraat 83,1090, België

Telefoon (phone): 02 428 92 32 02 428 92 32

Fax (fax): 02 426 98 44 02 426 98 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Image de Marc BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Image de Marc BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Image de Marc BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Image de Marc BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Image de Marc BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Image de Marc BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Image de Marc BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Image de Marc BVBA
Products information Image de Marc BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09586914062
Ondernemingsnummer: 4736175537
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 252,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Image de Marc BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Image de Marc BVBA
(Get full report from official database of BE for Image de Marc BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Image de Marc BVBA
Addition kinds of activities for Image de Marc BVBA

3353. Aluminium vel, plaat en folie | Aluminum sheet, plate, and foil
329102. Schuurstenen, behalve maalstenen: grond of geheel | Abrasive stones, except grinding stones: ground or whole
509906. Muziekinstrumenten | Musical instruments
735299. Verhuur van medische apparatuur, niet inbegrepen | Medical equipment rental, nec
822101. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
34290500. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
34420100. Venster- en deurkaders | Window and door frames

Werken bij Image de Marc BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Image de Marc BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Image de Marc BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Image de Marc BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • Tekenaar/ontwerper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als tekenaar ben je voor 40% verantwoordelijk voor het projectwerk. Hierbij sta je in voor de specifieke vragen van de klant en pas je de gerichte aanpassingen toe. Daarnaast besteed je 40% van de tijd aan het updaten en het verder opvolgen van bestaande machines 20% wordt dan besteed aan het ontwerpen van nieuwe machines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Laborant microbiologie (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor one klant in de regio van Wetteren zijn wij nog op zoek naar een laborant (m/v). Je hebt al een eerste ervaring opgedaan binnen de microbiologie. Je voert voornamelijl microbiologische analyses uit op voeding, diervoeder en water.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoals iedere morgen stap je goedgemutst met het goede been uit bed. Je weet immers dat het weer een drukke dag wordt, maar dat jij deze zonder problemen tot een goed einde zal brengen. Maar eerst een goede kop koffie en rustig wakker worden. Na een stevig ontbijt ben je er helemaal klaar voor. Je springt in je bedrijfswagen en vertrekt naar je eerste klant van die dag. Je weet immers naar waar je moet, want de planning kreeg je al door via je laptop van de dispatcher. Niemand is onmisbaar zeggen ze soms, behalve jij dan, want als onderhoudstechnieker ben jij het die de boel gesmeerd doet lopen. Jij en jouw machines, dat is gewoon de perfecte combinatie. Tijdens jouw opleiding sloeg de vonk al over. Je wist meteen: “dit is voor het leven”. De liefde werd alleen maar groter tijdens jouw eerste ervaring. Geen enkele machine heeft immers nog geheimen voor jou. Rode lampen, oververhitting, piepende veringen, lekkende olie … jij weet steeds de juiste oplossing te vinden. Geen enkele dag is voor jou dezelfde. Naast het preventief en curatief onderhoud help je hier en daar ook mee met de montage van nieuwe machines. Hiervoor kun je al jouw skills gebruiken: lassen, elektriciteit, mechanica, pneumatica, hydraulica, … Kortom een job waarbij je je dag in dag uit kan blijven ontwikkelen en waar je elke dag nog nieuwe dingen bijleert. De droom van iedere technieker toch?

  • Bandemonteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn we op zoek naar een bandenmonteur M/V Als bandenmonteur sta je in voor de volgende taken: Banden monteren, demonteren en balanceren aan personenwagens Je kan banden uitlijnen  

  • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp dienstencheques Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

  • 3D-ontwerper (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je kan zelfstandig de wensen/eisen van de interne klant in kaart brengen. De informatie die je krijgt, zal je zelfstandig omzetten in een praktisch ontwerp. Dit ontwerp zal je 3D printen. Je zal verbeteringen aanbrengen tot de klant tevreden is.

  • TECHNISCH TEKENAAR (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR de stuwende kracht in jouw carrière! Op zoek naar een leuke job in je regio en heb je kennis van technisch tekenen? Dan is onderstaande misschien iets voor jou. In het kader van groei is HR MENTOR voor haar klant op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Onze klant is een toonaangevend bedrijf inzake ontwerp, fabricatie, verkoop en installatie van hoogwaardige keukens. Daarnaast produceert het bedrijf ook badkamermeubelen, slaapkamers, dressings en bureaus. Alle meubelen zijn eigen ontwerp , worden op maat gemaakt en ter plaatste ingewerkt. Dit alles met een sterke focus op kwaliteit. Je job bestaat erin om het verkochte dossier volledig technisch uit te werken. Je tekent het technisch plan uit en pleegt overleg met de verkoper, de productie , voorbereiding. Je geeft uitleg aan de plaatsers. Je doet de voorbereiding voor de productie en plaatst de nodige bestellingen van onderdelen bij de leveranciers. Je werkt samen met een ervaren team.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Image de Marc BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Image de Marc BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Image de Marc BVBA. Laat een reactie achter voor Image de Marc BVBA. Image de Marc BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Image de Marc BVBA. Leave a respond for Image de Marc BVBA. Image de Marc BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Image de Marc BVBA op de google maps. Adres en contacten Image de Marc BVBA
Location of Image de Marc BVBA on the google maps. Address and contacts of Image de Marc BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Image de Marc BVBA Image de Marc BVBA: CRTC Belgium-Lataire | Blok Security | Bayart N.V. | SHELLBERRY BVBA | MUSIC CONNECTION

Other related companies as Image de Marc BVBA: CRTC Belgium-Lataire | Blok Security | Bayart N.V. | SHELLBERRY BVBA | MUSIC CONNECTION

Image de Marc BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussel (Jette), België. De volledige naam van het bedrijf is Image de Marc BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09586914062. Het bedrijf Image de Marc BVBA bevindt zich op het adres: Léon Theodorstraat 83,1090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 252,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Image de Marc BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Image de Marc BVBA is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Image de Marc BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Image de Marc BVBA, openstaande posities, locatie van Image de Marc BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Image de Marc BVBA is a company, that was registered 1985 in Brussel (Jette) region, Belgium. Full name of company is Image de Marc BVBA, company assigned to the tax number BE09586914062. The company Image de Marc BVBA is located at the address: Léon Theodorstraat 83,1090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 252,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Image de Marc BVBA were not found.
The main activity of Image de Marc BVBA is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Image de Marc BVBA is not available. You also can look at reviews of Image de Marc BVBA, open positions, location of Image de Marc BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Image de Marc BVBA, Brussel (Jette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Image de Marc BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Image de Marc BVBA, Brussel (Jette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Image de Marc BVBA, employees, financial statistics.