DEZITTERE VOORHEEN

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • DEZITTERE VOORHEEN
Private companiesPersonal Services • DEZITTERE VOORHEEN

Contactgegevens DEZITTERE VOORHEEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEZITTERE VOORHEEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEZITTERE VOORHEEN

Regio (region): ulestraat 20, België

Adres (address): HILIMEX,,, België

Telefoon (phone): 3390 3390

Fax (fax): Tielt-Winge (Tielt) Tielt-Winge (Tielt)

E-Mail: 016 63 34 58

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEZITTERE VOORHEEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEZITTERE VOORHEEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEZITTERE VOORHEEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEZITTERE VOORHEEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEZITTERE VOORHEEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEZITTERE VOORHEEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEZITTERE VOORHEEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEZITTERE VOORHEEN
Products information DEZITTERE VOORHEEN

BTW identificatienummer (tax): BE05260772705
Ondernemingsnummer: 1131835937
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 158,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DEZITTERE VOORHEEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEZITTERE VOORHEEN
(Get full report from official database of BE for DEZITTERE VOORHEEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEZITTERE VOORHEEN
Addition kinds of activities for DEZITTERE VOORHEEN

331700. Stalen buizen en buizen | Steel pipe and tubes
501302. Apparatuur voor het onderhoud van auto's | Automotive servicing equipment
23949906. Tenten: gemaakt van aangekochte materialen | Tents: made from purchased materials
23950402. Tucking: voor de handel | Tucking: for the trade
44490102. Kanaalvervoer, vracht | Canal transportation, freight

Werken bij DEZITTERE VOORHEEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEZITTERE VOORHEEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEZITTERE VOORHEEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEZITTERE VOORHEEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Advisor m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de ruime regio van Aalst zijn wij op zoek naar: Als Customer Care Agent ben je het centraal contact van de klant met ons bedrijf. Een specifiek klantenportfolio wordt aan je toegewezen en je handelt in samenwerking met een van onze commerciële mensen om snel en adequaat in te spelen op alle behoeften van de klant. In deze rol zorg je ervoor dat de juiste hoeveelheid van het gevraagde product wordt geleverd tegen de juiste prijs en op tijd aan de klant. Als de afspraken niet volgens plan verlopen, pas je aanpassingen aan of stel je alternatieven voor. Als centraal aanspreekpunt stuurt je de andere afdelingen om te zorgen dat de gemaakte afspraken met de klant worden nageleefd. Voor bepaalde gedeeltelijke taken kan je rekenen op de steun van onze klantenservice-experts. In geval van afwezigheid van een collega, worden de bestanden overgezet naar een back up afdeling. Om kwaliteitsdiensten te garanderen, heb je voldoende kennis van de activiteiten van de klant en bouw je een goede klanten klantencontact op. Je rappoort aan de Customer Care Manager.

  • Monteur op verplaatsing (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een Monteur op verplaatsing  Monteren van trappen en leuningen 

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Leuven en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Leuven en Heverlee.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques voor regio Oostende/Brugge (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Asap is op zoek naar nieuwe vaste medewerkers om het team regio Oostende/Brugge te versterken. Asap is een familiaal bedrijf die steeds de nodige ENJOY wil bekomen met werknemers en al haar klanten. Je staat steeds in voor de hulp in huis bij de gezinnen.

  • Studenten doorheen het schooljaar - Magazijn, productie,- Regio Herentals/Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en nog enkele dagen/weken beschikbaar doorheen het schooljaar tijdens de week? Voor verschillende bedrijven in de regio Herentals, Grobbendonk en Olen zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt ofwel als administratief medewerker, magazijnier of productiemedewerker.

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Jobstudenten -zaalpersoneel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke brasserie op de Grote Markt van Ieper zoeken we jobstudenten om in het weekend op te dienen. Bediening massa Afruimen

  • .Net developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

  • Pilates-/yoga instructor/ physical coach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van een multidisciplinair, dynamisch team: osteopaat, diëtist, klinisch psycholoog ... Je staat in voor de lessen pilates en yoga en / of je bent een physical coach. Je komt terecht in een lichtrijke omgeving. Een praktijkhuis met oefenzaal waar je de inrichting mee helpt bepalen. De groeplessen worden beperkt tot maximaal 8 personen. Er is aandacht voor individuele begeleiding en coaching.

  • Healthcoach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

Zoek naar antwoorden van DEZITTERE VOORHEEN in sociale netwerken
Look for responds of DEZITTERE VOORHEEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEZITTERE VOORHEEN. Laat een reactie achter voor DEZITTERE VOORHEEN. DEZITTERE VOORHEEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEZITTERE VOORHEEN. Leave a respond for DEZITTERE VOORHEEN. DEZITTERE VOORHEEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEZITTERE VOORHEEN op de google maps. Adres en contacten DEZITTERE VOORHEEN
Location of DEZITTERE VOORHEEN on the google maps. Address and contacts of DEZITTERE VOORHEEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DEZITTERE VOORHEEN DEZITTERE VOORHEEN: TRANSMARCOM NV | ARNO DECORATIE-ATELIER | Petit Gourmande | Belgian Sky Shops NV | Jan Magne Langseth

Other related companies as DEZITTERE VOORHEEN: TRANSMARCOM NV | ARNO DECORATIE-ATELIER | Petit Gourmande | Belgian Sky Shops NV | Jan Magne Langseth

DEZITTERE VOORHEEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio ulestraat 20, België. De volledige naam van het bedrijf is DEZITTERE VOORHEEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05260772705. Het bedrijf DEZITTERE VOORHEEN bevindt zich op het adres: HILIMEX,,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 158,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DEZITTERE VOORHEEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEZITTERE VOORHEEN is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEZITTERE VOORHEEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEZITTERE VOORHEEN, openstaande posities, locatie van DEZITTERE VOORHEEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie 016 63 34 58

DEZITTERE VOORHEEN is a company, that was registered 1993 in ulestraat 20 region, Belgium. Full name of company is DEZITTERE VOORHEEN, company assigned to the tax number BE05260772705. The company DEZITTERE VOORHEEN is located at the address: HILIMEX,,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 158,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DEZITTERE VOORHEEN were not found.
The main activity of DEZITTERE VOORHEEN is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEZITTERE VOORHEEN is not available. You also can look at reviews of DEZITTERE VOORHEEN, open positions, location of DEZITTERE VOORHEEN on the map. For more information, write us to email 016 63 34 58

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEZITTERE VOORHEEN, ulestraat 20: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEZITTERE VOORHEEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEZITTERE VOORHEEN, ulestraat 20: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEZITTERE VOORHEEN, employees, financial statistics.