Le Catalogue Bernard SA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Le Catalogue Bernard SA
Private companiesFood Stores • Le Catalogue Bernard SA

Contactgegevens Le Catalogue Bernard SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Le Catalogue Bernard SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Le Catalogue Bernard SA

Regio (region): Moeskroen, België

Adres (address): Industriëlaan 80,7700, België

Telefoon (phone): 056 84 08 45; 056 84 09 40 056 84 08 45; 056 84 09 40

Fax (fax): 056 84 08 90 056 84 08 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Le Catalogue Bernard SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Le Catalogue Bernard SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Le Catalogue Bernard SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Le Catalogue Bernard SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Le Catalogue Bernard SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Le Catalogue Bernard SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Le Catalogue Bernard SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Le Catalogue Bernard SA
Products information Le Catalogue Bernard SA

BTW identificatienummer (tax): BE09554229736
Ondernemingsnummer: 6145996093
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 146,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Le Catalogue Bernard SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Le Catalogue Bernard SA
(Get full report from official database of BE for Le Catalogue Bernard SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Le Catalogue Bernard SA
Addition kinds of activities for Le Catalogue Bernard SA

371403. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame
507400. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
33669907. Machines gietstukken, messing | Machinery castings, brass
50840405. Olieputmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil well machinery, equipment, and supplies
76990500. Industriële dienstverlening | Industrial equipment services
80110518. proctologist | Proctologist

Werken bij Le Catalogue Bernard SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Le Catalogue Bernard SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Le Catalogue Bernard SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Le Catalogue Bernard SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een medewerker dienst na verkoop.

  • Winkelbediende dierenspeciaalzaak (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dierenspeciaalzaak regio Brugge zoeken wij een verkoper / winkelbediende Taken: kassa schoonmaken winkel: afstoffen, stofzuigen, dweilen kooien en aquariums schoonmaken leveringen uitpakken en aanvullen in winkel klanten aanspreken en advies geven

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • Huishoudhulp regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Jobstudent: Brasserie Medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen brengen Ijs verkopen Meehelpen poetsen

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • PLC programmeur (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

  • Woonassistent(e) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als woonassistent(e): Informatie verstrekken aan potentiële bewoners Nieuwe bewoners onthalen Bevragen en evalueren van de diensten Coördineren garantie overbruggingszorg, garantie crisiszorg en garantie levering warme maaltijden Faciliteren transfer naar residentiële zorg Bijhouden bewonersdossiers Gegevens voor facturatie aanleveren

  • IT projectcoördinator (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten

    Type: Vaste Job

    Je coördineert de IT projecten en activiteiten in het kader van thuishulp en thuisverpleging. Je doet dit in nauw overleg met het IT team, onze business partners en onze ziekenfondsen/zorgkassen. Je werkt nauw samen met externe partijen en vertegenwoordigt daarbij onze organisatie. Je ontwikkelt een onderbouwde visie op onze werking en formuleert voorstellen betreffende de jaarplanning en objectieven. Je detecteert mee de behoeften op het terrein en spoort actief nieuwe opportuniteiten voor verbetering op. Je rapporteert grondig aan je opdrachtgevers zodat zij op de voet de evolutie van de projecten kunnen opvolgen en de nodige beslissingen kunnen nemen. Je geeft ondersteuning aan onze partners om een correcte en eenvormige dienstverlening te garanderen. Je zorgt ervoor dat onze partners steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

  • Verzorgende regio Affligem - Asse - Wemmel (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 24u/week, maar bent bereid om meer uren te presteren op weekbasis die nadien worden gerecupereerd. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt. Vacature voor het aanleggen van een werfreserve, tewerkstelling in de regio Affligem - Asse - Wemmel.

  • Begeleider - Werfreserve (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ONS TEHUIS BRABANT

    Type: Werfreserve

    Als begeleider ben je verantwoordelijk voor : Het optimaal benutten van mogelijkheden tot persoonlijke ontplooiing van de cliënt Het bewaken van het lichamelijk welzijn van de cliënt Het bewaken van het sociaal-emotioneel welbevinden van de cliënt Het actief betrekken van het netwerk in het leven van de cliënt Het beheer van het beschikbaar budget en administratie van de cliënt Het bijdragen aan de uitbouw van Ons Tehuis Brabant als organisatie

Zoek naar antwoorden van Le Catalogue Bernard SA in sociale netwerken
Look for responds of Le Catalogue Bernard SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Le Catalogue Bernard SA. Laat een reactie achter voor Le Catalogue Bernard SA. Le Catalogue Bernard SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Le Catalogue Bernard SA. Leave a respond for Le Catalogue Bernard SA. Le Catalogue Bernard SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Le Catalogue Bernard SA op de google maps. Adres en contacten Le Catalogue Bernard SA
Location of Le Catalogue Bernard SA on the google maps. Address and contacts of Le Catalogue Bernard SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Le Catalogue Bernard SA Le Catalogue Bernard SA: Artobi | Bouwtechniek | Sanichaubel SA | Hassell | TSC Communication Group

Other related companies as Le Catalogue Bernard SA: Artobi | Bouwtechniek | Sanichaubel SA | Hassell | TSC Communication Group

Le Catalogue Bernard SA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Moeskroen, België. De volledige naam van het bedrijf is Le Catalogue Bernard SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09554229736. Het bedrijf Le Catalogue Bernard SA bevindt zich op het adres: Industriëlaan 80,7700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 146,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Le Catalogue Bernard SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Le Catalogue Bernard SA is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Le Catalogue Bernard SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Le Catalogue Bernard SA, openstaande posities, locatie van Le Catalogue Bernard SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Le Catalogue Bernard SA is a company, that was registered 2003 in Moeskroen region, Belgium. Full name of company is Le Catalogue Bernard SA, company assigned to the tax number BE09554229736. The company Le Catalogue Bernard SA is located at the address: Industriëlaan 80,7700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 146,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Le Catalogue Bernard SA were not found.
The main activity of Le Catalogue Bernard SA is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Le Catalogue Bernard SA is not available. You also can look at reviews of Le Catalogue Bernard SA, open positions, location of Le Catalogue Bernard SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Le Catalogue Bernard SA, Moeskroen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Le Catalogue Bernard SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Le Catalogue Bernard SA, Moeskroen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Le Catalogue Bernard SA, employees, financial statistics.