Teleaction-Mediapolis BVBA

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Teleaction-Mediapolis BVBA
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Teleaction-Mediapolis BVBA

Contactgegevens Teleaction-Mediapolis BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Teleaction-Mediapolis BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Teleaction-Mediapolis BVBA

Regio (region): Gavere (Asper), België

Adres (address): Legen Heirweg 59,9890, België

Telefoon (phone): +32 (53) 794-69-34 +32 (53) 794-69-34

Fax (fax): +32 (83) 742-40-24 +32 (83) 742-40-24

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Teleaction-Mediapolis BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Teleaction-Mediapolis BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Teleaction-Mediapolis BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Teleaction-Mediapolis BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Teleaction-Mediapolis BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Teleaction-Mediapolis BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Teleaction-Mediapolis BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Teleaction-Mediapolis BVBA
Products information Teleaction-Mediapolis BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01588043212
Ondernemingsnummer: 6779907226
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 584,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Teleaction-Mediapolis BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Teleaction-Mediapolis BVBA
(Get full report from official database of BE for Teleaction-Mediapolis BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Teleaction-Mediapolis BVBA
Addition kinds of activities for Teleaction-Mediapolis BVBA

132100. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
225999. Breiwerkfabrieken, nec, nec | Knitting mills, nec, nec
357803. Bankmachines | Banking machines
08310101. Balsam naalden verzamelen | Balsam needles gathering
24930305. Wandtegel, fiberboard | Wall tile, fiberboard
38230301. Flow instrumenten, industriële proces type | Flow instruments, industrial process type
38410412. Metabolisme apparaat | Metabolism apparatus
76990907. Zadelmakerij | Saddlery repair shop

Werken bij Teleaction-Mediapolis BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Teleaction-Mediapolis BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Teleaction-Mediapolis BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Teleaction-Mediapolis BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebouwer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door de wereld van techniek, metaal en technologie ? Wil jij graag verder groeien en streef jij ernaar een expert te worden in jouw vakgebied? Lees dan vooral verder.

  • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

  • Magazijnier (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket voor de functie van magazijnier zijn de volgende: o Het in- en uitpakken van mechanische onderdelen o Het controleren van de mechanische onderdelen o Voorraadbeheer o Stockcontrole en aanvulling o Dagelijks klaarzetten van leveringen o Inkomende controle van onderdelen die van behandelaars komen o Het op orde houden van het magazijn

  • INDUSTRIEEL SCHILDER/STRALER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant regio Groot-Eeklo zoekt Forum verschillende industriële schilders/stralers. In een klein team ga je op verplaatsing naar werven regio Vlaanderen. Jouw takenpakket: - Voorbereidend werk: Ontroesten, ontvetten en reinigen van diverse bruggen, kranen en gebouwen - Afwerking: schilderen met rol, borstel, pistool van diverse bruggen, kranen en gebouwen

  • Medewerker commerciële binnendienst (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket is vooral commercieel, namelijk het assisteren van de sales manager. Dit houdt meer bepaald in: Je onderhoudt een klantenportefeuille en zorgt voor de wekelijkse verkoop van karkassen en bijproducten. Je staat in voor de orderingave, de opvolging en de klachtenbehandeling. Je staat in voor het logistiek regelen en organiseren van nieuwe ritten en klanten. Je bent de verbindingspersoon met de productie. Je zal rapporteren vanuit ons ERP pakket naar de bedrijfsleiding zowel op vlak van aankoop als verkoop.

  • Productie technieker voor farmaceutisch bedrijf (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Temse zijn wij op zoek naar een productie technieker. - Je bent verantwoordelijk voor een optimale productiecyclus. Je zet matrijzen correct op en stelt spuitgietmachines perfect af. - Je zorgt voor een optimale opstelling van randapparatuur met de nadruk op efficiëntie. - Productiemedewerkers kunnen bij je terecht voor het oplossen van storingen en pannes. - Je helpt mee aan het fijnregelen van het spuitgietproces. - Na elke interventie voer je de nodige testen uit en werk je de line-clearance af. - Je beheert het logboek en vult de nodige gegevens aan. - Je bewaakt het productieproces en neemt verbeteringsacties waar nodig.

  • Jobstudent m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Als je aan de slag gaat als jobstudent bij dit bedrijf sta je in voor de finishing touches van het project. - Je gaat in team of alleen, naargelang de grootte van de werf,  met je tools (poetsmateriaal) aan de slag; - Je hebt de verantwoordelijkheid om de oppervlaktes, vloeren  en meubilair te reinigen; - Kortom je staat in voor de orde en netheid op onze werven.

  • Student Social Media (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Studentenjob

    U beantwoordt de aanvragen omtrent loopbaanbegeleiding die binnen komen via Facebook, voor Het Coachingatelier.

  • Afdelingsmanager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsmanager beschik je over de gave om jouw team zo te leiden dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een passie voor voeding en brengt deze passie over op jouw medewerkers. Op drukke tijdstippen werk je mee op het terrein. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van jouw afdelingen. Daarnaast streef je elke dag naar tevreden klanten. Je bent op de hoogte van de wensen en noden van de klanten en stemt je afdeling hier op af. Commercieel denken en handelen zit in jouw natuur. Je speelt vlot in op opportuniteiten die zich voordoen. Je neemt beslissingen op basis van de resultaten van je afdelingen en durft meedenken met de keten op lange termijn. Om jouw afdelingen efficiënt te beheren, voer je de bijhorende administratieve taken met plezier uit. Zo stel je de planningen en uurroosters van jouw team op en zorgt voor een optimale voorraadbeheer.

  • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

  • ploegchef atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je gaat twee medewerkers gaan aansturen en werkt daarnaast ook actief mee aan de projecten Je gaat machines gaan monteren, reviseren en herstellen Je bent de contactpersoon tussen logistiek, planning en uitvoering Je zorgt ervoor dat het atelier steeds proper is en er op een veilige manier gewerkt zal worden Bedrijfsprofiel: Onze klant is een KMO waarvan de hoofdzetel gelegen is in Waregem. De firma zit in volle groei en dit gaat zich gaan vertalen in het bouwen van een nieuwe toonzaal en in te zetten op een ruimer atelier. Door de groei gaat onze klant op zoek naar een ploegleider voor in hun atelier. 

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van Teleaction-Mediapolis BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Teleaction-Mediapolis BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Teleaction-Mediapolis BVBA. Laat een reactie achter voor Teleaction-Mediapolis BVBA. Teleaction-Mediapolis BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Teleaction-Mediapolis BVBA. Leave a respond for Teleaction-Mediapolis BVBA. Teleaction-Mediapolis BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Teleaction-Mediapolis BVBA op de google maps. Adres en contacten Teleaction-Mediapolis BVBA
Location of Teleaction-Mediapolis BVBA on the google maps. Address and contacts of Teleaction-Mediapolis BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Teleaction-Mediapolis BVBA Teleaction-Mediapolis BVBA: Willems K | Awex | LAMOTTE SPRL | Eigen-wijze Reizen | Roman Zakenkantoor BVBA

Other related companies as Teleaction-Mediapolis BVBA: Willems K | Awex | LAMOTTE SPRL | Eigen-wijze Reizen | Roman Zakenkantoor BVBA

Teleaction-Mediapolis BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Gavere (Asper), België. De volledige naam van het bedrijf is Teleaction-Mediapolis BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01588043212. Het bedrijf Teleaction-Mediapolis BVBA bevindt zich op het adres: Legen Heirweg 59,9890. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 584,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Teleaction-Mediapolis BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Teleaction-Mediapolis BVBA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Teleaction-Mediapolis BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Teleaction-Mediapolis BVBA, openstaande posities, locatie van Teleaction-Mediapolis BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Teleaction-Mediapolis BVBA is a company, that was registered 2002 in Gavere (Asper) region, Belgium. Full name of company is Teleaction-Mediapolis BVBA, company assigned to the tax number BE01588043212. The company Teleaction-Mediapolis BVBA is located at the address: Legen Heirweg 59,9890. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 584,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Teleaction-Mediapolis BVBA were not found.
The main activity of Teleaction-Mediapolis BVBA is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Teleaction-Mediapolis BVBA is not available. You also can look at reviews of Teleaction-Mediapolis BVBA, open positions, location of Teleaction-Mediapolis BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Teleaction-Mediapolis BVBA, Gavere (Asper): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Teleaction-Mediapolis BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Teleaction-Mediapolis BVBA, Gavere (Asper): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Teleaction-Mediapolis BVBA, employees, financial statistics.